- 2 Temmuz 2011
- 138.249
- 59.003
- 5.488
Cok hata yapti bu sezon ama cok talihsizlik de yasadik.inanilmaz yalniz kaldi,hakemleri gectim,başımızda bi baskan ve yönetici olsa yine sampiyonduk.saglik olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
70 oyuncu geldi onun dönemindeFfpde rahatlamisken,bu rahatligi baska hocalar yaşamamalı.en cok sikıntıyı hoca cekti
Kimi istediklerse aldılar daha ne yapsın yönetim gitti arda için bile yönetimi karşısına aldı yine sesi çıkmadı yönetimin kabul ettiler Allah aşkına takimda 4 tane sağ bek var ve 3 yabancı orta saha 3 tane var planlama yapamıyor kendisini yenileyemeyen bir hoca istemiyorum takımda . Almanya'da sıradan bir takımdan alman hoca getirseler oda 2 ncı yapardı takımıFfpde rahatlamisken,bu rahatligi baska hocalar yaşamamalı.en cok sikıntıyı hoca cekti
Canaydin yüzünden zaten suan bu durumdayiz. GS'nin basina gelmis en büyük lanet. Ardindan da Polat'i basimiza bela etti. Hala dogru düzgün toparlayamadik.Ffp bitiyor bu fırsatı kaçırıp bırakmaz aytac a 5 boupenza ya 10 m euro bastıracak daha kulübü top yekün batırmadan gitmez Canaydın, Aysal, Cengiz hepsi suçlu terim haklı ah Canaydın ah keşke zamanında hiç musallat etmeyecekti lucescu la ömürlük sözleşme yapsaydın
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ffpde rahatlamisken,bu rahatligi baska hocalar yaşamamalı.en cok sikıntıyı hoca cekti
Ilk yarida ossiz biraktilar takimi. Adam cidden kilinc dan os yaratti , taylandan dos. o devreye kimse bisey diyemez. Ama 2. devre o 6-7 maclik periot skandaldiilk yarı 39 puan toplamışız.
ikinci yarı 45. beşiktaş ve fener 40.
hocanın ilk yarıda iyi yönetim gösterdiğini söyleyenler vardı ama istatistikler ilginç
ilk yarıda kayıplar üst üste gelmeyip aralara yayıldığı için daha az dikkat çekti herhalde.
Ustune bide kalecin yoktu. Tamam en az gol yiyen takimsin falan ama Muslerali farkli olabilirdi bu diye dusunuyorum.Ilk yarida ossiz biraktilar takimi. Adam cidden kilinc dan os yaratti , taylandan dos. o devreye kimse bisey diyemez. Ama 2. devre o 6-7 maclik periot skandaldi
Ilk devreye kimse bir sey diyemez zaten diyorum ya. Ucan kus Fatih Alanya macind hayvan gibi kaleyi acti, rangers macinda iyi icine etti vs. 2. devrede o 6-7 periot mahfetti bizi iste yoksa gayet iyidik. O periot‘da Terim vs Yönetim dönemine denk geldi. Iyi icine ettiler alayiUstune bide kalecin yoktu. Tamam en az gol yiyen takimsin falan ama Muslerali farkli olabilirdi bu diye dusunuyorum.