Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1621171280316.webp

beşiktaş maçına akbabayı ilk 11 başlattın maçın en kötüsüydü, inat ettin denizli maçına yine 11 başlattın kaçırdığı penaltıyla bence şampiyonluğa mal oldu, yetmedi yine inat ettin malatya maçınında yine ilk 11 başlattın 45 dakikayı çöpe attın. sebep ne, herşeyi ben bilirim ve evlatçılık takıntın yüzünden bunu yaptın, ama unuttuğun bişey var o da forma adaleti. eski fatih terim de evlatçıydı ama aynı zamanda adildi, artık adil değilsin hocam. bir takımda forma adaleti yoksa o takımdan bir halt olmaz

beşiktaş maçına akbabayı ilk 11 başlattın maçın en kötüsüydü, inat ettin denizli maçına yine 11 başlattın kaçırdığı penaltıyla bence şampiyonluğa mal oldu, yetmedi yine inat ettin malatya maçınında yine ilk 11 başlattın 45 dakikayı çöpe attın. sebep ne, herşeyi ben bilirim ve evlatçılık takıntın yüzünden bunu yaptın, ama unuttuğun bişey var o da forma adaleti. eski fatih terim de evlatçıydı ama aynı zamanda adildi, artık adil değilsin hocam. bir takımda forma adaleti yoksa o takımdan bir halt olmaz

takımda feghouli hariç 10 numaraya yakın sürpriz golcü olarak tek alternatif olduğu için olabilir. bu evlatçılık nasıl bir şey sizin gözünüzde? adam şampiyonluk maçında sakatlıktan çıkmış yedlin'i başlatıyor evladı şener'i oturtuyor. ömer haftalardır saracchi'den daha istikrarlı gözükmesine rağmen evladı ömer'i oturtuyor saracchi'yi başlatıyor, onye'yi kazanmak için kerem'i oturtuyor, gedson'u kazanmak için kılınç'ı kesiyor. adamın bir taktik düşüncesi, beklentisi olamaz mı? bunu görmek için futbol bilginiz mi yetersiz, yoksa nefret gözünüzü kör mü etmiş? elde avuçta ne varsa hepsinden faydalanmaya çalışmış işte, sanki arkasında llajic kadar 10 numara vardı da 35 hafta onu yanında oturtup akbaba'dan 10 numara çıkarmaya uğraştı zannedersin.

takımda feghouli hariç 10 numaraya yakın sürpriz golcü olarak tek alternatif olduğu için olabilir. bu evlatçılık nasıl bir şey sizin gözünüzde? adam şampiyonluk maçında sakatlıktan çıkmış yedlin'i başlatıyor evladı şener'i oturtuyor. ömer haftalardır saracchi'den daha istikrarlı gözükmesine rağmen evladı ömer'i oturtuyor saracchi'yi başlatıyor, onye'yi kazanmak için kerem'i oturtuyor, gedson'u kazanmak için kılınç'ı kesiyor. adamın bir taktik düşüncesi, beklentisi olamaz mı? bunu görmek için futbol bilginiz mi yetersiz, yoksa nefret gözünüzü kör mü etmiş? elde avuçta ne varsa hepsinden faydalanmaya çalışmış işte, sanki arkasında llajic kadar 10 numara vardı da 35 hafta onu yanında oturtup akbaba'dan 10 numara çıkarmaya uğraştı zannedersin.
senin terim savunuculuğun sorgulama yeteneğini engelliyor. bir insan berbat oynadığını göre göre bi adamı 3 şampiyonluk maçında da ilk 11 başlatmaz. taraftar eleştiriyor sözleşmesi bitiyor diye adamı inatla sahaya sürüp güzel oynamasını bekledi bence hoca dediğim gibi unuttuğu birşey var adil olmak. kenarda ondan kat kat formayı hak eden emre kılınç var bu adamı sahaya sürüyor ısrarla kendine gelsin diye. ligin başında değiliz son 3 maç, akbaba ısrarı saçmalığın daniskasıydı. hocaya herzaman saygım var, evlatçılık da yapabilir ama adil olmadan evlatçılık olmaz.

Fatih Terim 'in özellikle pandemi sürecinin başınan beri çalışma yöntemlerinden, inatlarından, özellikle forma adaletsizlğinden ve takımı çalıştırmasından yana kimsenin memnun olduğunu düşünmüyorum

Özellikle Donk/Muslera/Marcao'nun kendi arasında paslaştığı rakip kaleye gidene kadar 1064646 kere topa dokunup geriye döndüğümüz saçma sapan bir plana TerimBall adı verip bunu sanki bir ekol gibi aktarmaya çalışıyorlar. Beşiktaş topu alıp rakip kaleye iniyor pozisyonu bir şekilde tamamlıyor biz o ara hala Donk&Marcao ikilisinin kendi arasında paslaştığını görüyoruz

Çok basit ya topu olabildiğinince hızlı 3. bölgeye aktarıp orada futbolcuların yeteneği ile skor üretmeye çalışıyorlar ki Aboubakar/Ghezzal/Larin hatta Atiba/Nkodou gibi adamlarla sene boyunca yaptılar bunu hani öyle inanılmaz bir teknik takdik futbolun oynandığı bir iklimde yaşamıyoruz şunu başaran takım haftalar öncesinden şampiyonluk moduna girmişti son haftalarda üst üste mağlubiyetler almasına rağmen yarım yamalak kadrolarıyla şampiyon olurken biz vay Akbaba onu ataydı vay Saracchi tacı düzgün kullansaydı vay Luyindama & Donk o hatayı yapmasaydı diye kendimizi avutuyoruz

Bodruma mı gitmek istiyorsun Amerika'ya mı gitmek istiyorsun nereye istiyorsan git ama her başarısızlık sonunda taraftarı tehdit edercesine zaten sözleşmem de bitiyor, verdiğim sözü de tuttum vay beni yalnız bıraktılar diye bahane sunacaksan Haziran ayında Florya'ya hiç dönmede gerek yok. Yok bizim bildiğimiz Fatih Terim gibi sorumluluk alıp bu işin hakkını vermeye karar verirsen bu görevin gerçek sahibi her zaman sensin

Ben böyle yarım yamalak aklı Bodrum'da Amerika'da olan her başarısızlığın peşinden bahane sunan taraftarı tehdit edercesine sözleşmesine dem vuran Fatih Terim'i 1 yıl daha takımın başında görmek istemiyorum...

Bazı muhabbetler bayık yav. Tekrar tekrar tekrar görmek de sıkıcı.

Emekli oluyorum diyene kadar kalmalı.

Fikrim sabit , bir cacık olmaz bizden bu ortamda.

Yeni gelen hocanın en ufak başarısızlığında hocayı asacağız ve yönetimler en kolay yöntem olarak kendisine koşacak.

Sağlam bir yönetim çıkana veya emekli oluyorum diyene kadar kalmalı.

Ki ben , gelecek sezon devam etmeyi düşündüğünü sanmıyorum , dünkü açıklamalarına bakılırsa.

Bu ekonomik durum da daha iyisini nasıl bulacağız. Gitsin de gelecek adamların talepleri ne olacak, ülke futbolu belli şahısların elinde şekil alıyorken. Ben de yeni hocadan yanayım ama işin içinden de çıkamıyorum.
Sergen de zaten lige 10 sene ambargo koymuştu… Bize modern kafa lazım, yoksa seneye Emre de şampiyon eder

Fatih Terim'in en büyük yeteneği insan yönetimi ve motivasyon. Son 1,5 sezondur maçların seyircisiz oynanması kendisinin motivasyona dayalı futbol anlayışı için inanılmaz kötü bir dezavantaj.

Sergen de zaten lige 10 sene ambargo koymuştu… Bize modern kafa lazım, yoksa seneye Emre de şampiyon eder
Modern kafa modern bütçe demektir. Sergen’i bu kadar el üstün de tutan bir yapı da herkes şampiyon olur. Bu kadar kupası olan hocaya bile saydırıyoruz gelen adam 5 maçta ipini çekeriz.

En güldüğüm şeylerden biri de ben GS'ın hakkını savunuyorum meselesi.

Sen başkan mısın, yönetici misin. Başkanlık yapacaksan aday ol. Ama seninle 6 aydan fazla çalışabilecek kadar enayi biri daha yeryüzüne inmedi. İlk kötü sonuçta TD'yi taraftarın önüne atar başkan olsa.

Ağzını açtığında ceza vereceklerini bile bile konuşup her konuşmada 3-5 maç ceza yiyorsun.

Yıl boyunca başkanın altını oymaya çalışmak ve kamera karşısında boş boş şov yapmak yerine takımıyla ilgilenip top oynatsaydı zaten bu takım en az 10 puan farkla şampiyon olurdu.

Rakip analizi hak getire, duran top organizasyonu hak getire, forma adaleti hak getire...

Bu takımı Hamza bile şampiyon yapardı güle oynaya... Hamza'nın 3 kupa aldığı takım kendisinde olsa demek ki ligi 13. filan bitirecektik. Malum beyefendinin Ankaragücü'nü yenmesi için 34 tane daha transfer lazım.

Senin kişisel egolarından bıktı bu taraftar artık, ama emekli olup yakamızdan düşmen için 1 seneyi heba etmek gerekiyorsa varsın edelim. Bakalım bu işin sonunda her kötü sonuçta twitter'da tag çalışması yapan o fav orsps hesaplar da ne kadar daha arkadanda duracakar.

Fikrim sabit , bir cacık olmaz bizden bu ortamda.

Yeni gelen hocanın en ufak başarısızlığında hocayı asacağız ve yönetimler en kolay yöntem olarak kendisine koşacak.

Sağlam bir yönetim çıkana veya emekli oluyorum diyene kadar kalmalı.

Ki ben , gelecek sezon devam etmeyi düşündüğünü sanmıyorum , dünkü açıklamalarına bakılırsa.
O açıklamalardan bir sonuç çıkarmayı doğru bulmuyorum. Şöyle ki;

Hoca, hep ucunu açık bırakır. Bakacak, yeni yönetim kendisini onore eder ve iyi bir bütçe vaadinde bulunursa memnuniyetle devam edecek. Teklif gelmez yahut gelir de tatmin edici bir bütçe verilemezse yan çizecek (Düşük bütçeyle bu takım dirilmez, kadroda futbolcu kalmıyor)...Kendisi her daim mağdurdur zaten; mağdur edildiği için şampiyon olamamıştır; teklif gelmediği için, olmadı yine istedikleri yapılmadığı için mağdur olacaktır; her istediği yerine getirilse bile başarı gelmezse bir şeyler bulur nasıl olsa. Keyfine kalırsa, bu döngü böylece sürer gider...

Hoca şark kurnazı da biz de enayi değiliz hani, kendisini yeterince tanıyoruz artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt