Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koşulsuz, şartsız Fatih Terim'i destekleyen kitleyle malum şahsı destekleyen kitlenin ne kadar çok ortak noktası var.
Ortak noktayı geç, kafa yapıları arasında en ufak bir fark yok. İki grup da ''giderse daha kötü oluruz'' diye beyinsizce bir argüman sunuyor insanlara.
Şu kadroyla tinercilere şampiyonluk vermişsin, üstelik her şeye rağmen adamlar sana altın tepside şampiyon olma fırsatı vermiş, 4-0 yensen şampiyonsun ama onu bile beceremiyorsun. Koca ilk yarıyı evlatlarınla hiç edip gol yiyorsun, 2. yarıda 3 tane atıyorsun. Aklıma geldikçe çıldırıyorum.

Koşulsuz, şartsız Fatih Terim'i destekleyen kitleyle malum şahsı destekleyen kitlenin ne kadar çok ortak noktası var.
Başarılı olduysa kendisi imparatordur, şampiyonlukta en büyük pay kendisinindir, herkese rağmen şampiyon olmuştur.

Başarısız olduysa yönetim iyi değildir, futbolcular çöptür, zemin kötüdür, hakemler üstümüzde oyun oynuyordur.

Bana da başarılı olunca biz şöyle yaptık böyle yaptık deyip, başarısız olunca dış mihraklara bağlayan malum kitle aklıma geliyor.

1621179274433.webp

Bu kadro şampiyon olmalıydı deniyor ondan kızılıyor hocaya kadroyu kuran da Fatih Terim zaten ki FFP 3 senedir ensemizdeyken bu kadro kuruldu iyi kötü kiralık oyuncularla falan 2 sene şampiyon olundu bu sene de averajla 2. olduk

Bırakalım hocayı bir de FFP yokken rahat rahat kadroyu kursun istediği oyuncular 3-5'in hesabı yapılmadan transferin son gününe bırakılmadan getirilsin

Ben de özellikle 3 senedir kötü futboldan dert yansam da bahsettiğim olumsuz koşulları göz önüne alarak hocanın en az 1 sene daha takımın başında kalmaya hakkı var diye düşünüyorum.

Bu kadro şampiyon olmalıydı deniyor ondan kızılıyor hocaya kadroyu kuran da Fatih Terim zaten ki FFP 3 senedir ensemizdeyken bu kadro kuruldu iyi kötü kiralık oyuncularla falan 2 sene şampiyon olundu bu sene de averajla 2. olduk

Bırakalım hocayı bir de FFP yokken rahat rahat kadroyu kursun istediği oyuncular 3-5'in hesabı yapılmadan transferin son gününe bırakılmadan getirilsin

Ben de özellikle 3 senedir kötü futboldan dert yansam da hocanın en az 1 sene daha takımın başında kalmaya hakkı var diye düşünüyorum.
1 sene daha Avrupa'da hezimetlere, kabız futbola devam diyorsun o zaman?

1 sene daha Avrupa'da hezimetlere, kabız futbola devam diyorsun o zaman?
Arkadaş avrupa da bizim zaten en son iyi oynadığımız dönemlerde yine Fatih Terim vardı. Mancini zamanında da iyi oynadık ancak o da Fatih Hocanın kurduğu kadroyu yönetti

Daha sonra gelen Prandelli, Hamza, Mustafa Denizli dönemlerine hiç girmeyelim

Yukarıda da bahsettim hocanın son 3 senesi FFP baskısı ile geçti bu nedenle istediği oyuncuların çoğu alınamadı, alınanlar geç geldi hatta 1 dönem forvetsiz kaldı takım.

Ben de hocanın oynattığı oyundan memnun değilim sadece 1 sene daha hakkı var diyorum bir dönem de FFP baskısı olmadan transfer dönemi geçilsin bakalım bir de öyle görelim hocayı

Eger baska bir takimla anlasip giderse insallah öyle olur, bir iki evladini yanina götürür , gerci iki evladinin sözlesmesi bitiyor, gene para kazanamiyacagiz.

Arkadaş avrupa da bizim zaten en son iyi oynadığımız dönemlerde yine Fatih Terim vardı. Mancini zamanında da iyi oynadık ancak o da Fatih Hocanın kurduğu kadroyu yönetti

Daha sonra gelen Prandelli, Hamza, Mustafa Denizli dönemlerine hiç girmeyelim

Yukarıda da bahsettim hocanın son 3 senesi FFP baskısı ile geçti bu nedenle istediği oyuncuların çoğu alınamadı, alınanlar geç geldi hatta 1 dönem forvetsiz kaldı takım.

Ben de hocanın oynattığı oyundan memnun değilim sadece 1 sene daha hakkı var diyorum bir dönem de FFP baskısı olmadan transfer dönemi geçilsin bakalım bir de öyle görelim hocayı
Hocanın 4 senede transfer ettiği hangi oyuncu tuttu? Son 2 şampiyonluk Tudor'un kurduğu kadro ile geldi. 2019'da gayet iyi oyuncular alabilirdi ama paraları bize 2 gram katkı vermeyen oyunculara gömdük. Hocanın FFP olmadan önceki transferlerini de biliyoruz. Öyle çok bir şey beklemeyin.

Hocanın 4 senede transfer ettiği hangi oyuncu tuttu? Son 2 şampiyonluk Tudor'un kurduğu kadro ile geldi. 2019'da gayet iyi oyuncular alabilirdi ama paraları bize 2 gram katkı vermeyen oyunculara gömdük. Hocanın FFP olmadan önceki transferlerini de biliyoruz. Öyle çok bir şey beklemeyin.
FFP olmadan önceki transferleri neymiş merak ettim?

Sende ciddi bir problem var. Eleştirdiğin haklı noktaların yanında aleni yanlış ifadeler de ekleyip savlarını sürekli anlamsızlaştırıyorsun.

Avrupa konusunda da benzer durum olmuş, Mancini sonrası Avrupa başarısı hiç yok ama ne hikmetse FT gitse Avrupa'da başarılı olacakmışız varsayımı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt