- 18 Mayıs 2011
- 53.363
- 57.305
- 4.613
5 sezon sampiyon yapamasa vardir bir bildiği diyecek taraftarımız var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 sezon sampiyon yapamasa vardir bir bildiği diyecek taraftarımız var
+ içerde çok şey yaşıyoruz.Yönetim suçludur. Federasyon üstümüze oyunlar oynuyordur.
+ içerde çok şey yaşıyoruz.
Bizden bir bir .k olmaz5 sezon sampiyon yapamasa vardir bir bildiği diyecek taraftarımız var
Ortak noktayı geç, kafa yapıları arasında en ufak bir fark yok. İki grup da ''giderse daha kötü oluruz'' diye beyinsizce bir argüman sunuyor insanlara.Koşulsuz, şartsız Fatih Terim'i destekleyen kitleyle malum şahsı destekleyen kitlenin ne kadar çok ortak noktası var.
Başarılı olduysa kendisi imparatordur, şampiyonlukta en büyük pay kendisinindir, herkese rağmen şampiyon olmuştur.Koşulsuz, şartsız Fatih Terim'i destekleyen kitleyle malum şahsı destekleyen kitlenin ne kadar çok ortak noktası var.
1 sene daha Avrupa'da hezimetlere, kabız futbola devam diyorsun o zaman?Bu kadro şampiyon olmalıydı deniyor ondan kızılıyor hocaya kadroyu kuran da Fatih Terim zaten ki FFP 3 senedir ensemizdeyken bu kadro kuruldu iyi kötü kiralık oyuncularla falan 2 sene şampiyon olundu bu sene de averajla 2. olduk
Bırakalım hocayı bir de FFP yokken rahat rahat kadroyu kursun istediği oyuncular 3-5'in hesabı yapılmadan transferin son gününe bırakılmadan getirilsin
Ben de özellikle 3 senedir kötü futboldan dert yansam da hocanın en az 1 sene daha takımın başında kalmaya hakkı var diye düşünüyorum.
Arkadaş avrupa da bizim zaten en son iyi oynadığımız dönemlerde yine Fatih Terim vardı. Mancini zamanında da iyi oynadık ancak o da Fatih Hocanın kurduğu kadroyu yönetti1 sene daha Avrupa'da hezimetlere, kabız futbola devam diyorsun o zaman?
Hocanın 4 senede transfer ettiği hangi oyuncu tuttu? Son 2 şampiyonluk Tudor'un kurduğu kadro ile geldi. 2019'da gayet iyi oyuncular alabilirdi ama paraları bize 2 gram katkı vermeyen oyunculara gömdük. Hocanın FFP olmadan önceki transferlerini de biliyoruz. Öyle çok bir şey beklemeyin.Arkadaş avrupa da bizim zaten en son iyi oynadığımız dönemlerde yine Fatih Terim vardı. Mancini zamanında da iyi oynadık ancak o da Fatih Hocanın kurduğu kadroyu yönetti
Daha sonra gelen Prandelli, Hamza, Mustafa Denizli dönemlerine hiç girmeyelim
Yukarıda da bahsettim hocanın son 3 senesi FFP baskısı ile geçti bu nedenle istediği oyuncuların çoğu alınamadı, alınanlar geç geldi hatta 1 dönem forvetsiz kaldı takım.
Ben de hocanın oynattığı oyundan memnun değilim sadece 1 sene daha hakkı var diyorum bir dönem de FFP baskısı olmadan transfer dönemi geçilsin bakalım bir de öyle görelim hocayı
FFP olmadan önceki transferleri neymiş merak ettim?Hocanın 4 senede transfer ettiği hangi oyuncu tuttu? Son 2 şampiyonluk Tudor'un kurduğu kadro ile geldi. 2019'da gayet iyi oyuncular alabilirdi ama paraları bize 2 gram katkı vermeyen oyunculara gömdük. Hocanın FFP olmadan önceki transferlerini de biliyoruz. Öyle çok bir şey beklemeyin.
Neydile kolay bu sezon tam 15 mac kacirmis!