Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın 4 senede transfer ettiği hangi oyuncu tuttu? Son 2 şampiyonluk Tudor'un kurduğu kadro ile geldi. 2019'da gayet iyi oyuncular alabilirdi ama paraları bize 2 gram katkı vermeyen oyunculara gömdük. Hocanın FFP olmadan önceki transferlerini de biliyoruz. Öyle çok bir şey beklemeyin.
Hangi oyuncu mu tuttu???

Madem oyuncular iyi değildi biz niye bu sene şampiyonluk bekledik takımdan herkes en iyi kadronun ligde bizde olduğunu söylüyor ondan sövüyor hocaya sen bir de hangi oyuncu tuttu diyorsun

Ya bırak arkadaş hocayı eleştireceğim diye komik duruma düşmeyin

Hocanın 4 senede transfer ettiği hangi oyuncu tuttu? Son 2 şampiyonluk Tudor'un kurduğu kadro ile geldi. 2019'da gayet iyi oyuncular alabilirdi ama paraları bize 2 gram katkı vermeyen oyunculara gömdük. Hocanın FFP olmadan önceki transferlerini de biliyoruz. Öyle çok bir şey beklemeyin.
Renktaş 2010 yılından beri kendisine görev yaptığı sürede eline verilen kadrolara bir bak.. Elmander-Baros-Melo-Prime Selçuk-Ujfalusi-Eboue ile başlayan süreç Drogba-Sneijder-Burak Yılmaz-Amrabat ve Riera vs ile devam ediyor....

Hiç unutmam 2010 yılında Elmander Baros ile oynamak için basına demeç veriyordu ve aynı inat hoca haftalarca yaşanan puan kaybına rağmen bunları beraber oynatmadı 6.haftaki Fener maçına kadar.. O dönemde de Sercan Yıldırım'a kafayı takmıştı..O dönemin Emre Akbaba ve Ardaları onlardı.. 6.haftaya kadar bize inatla puan kaybı yaşattı.. Sonra Elmander-Baros ikili ligin içinden geçti...Ligi 10 puan farkla bitirmemize rağmen playoff denen şike düzenini icat ettiler ve az kalsın Kadıköy'de şampiyonluk gidiyordu..

Bu efsane kadroları sadece takımı sabote etmeyip zerre liyakata değer veren bir hocanın eline verseydin onlarda elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olurdu..

Eline verilen dünya yıldızlarından sonra 2013 Eylül ayına kadar vasat transferleri kulübe soktu.. Baktı ki kurduğu düzen dağılacak sonra milli takıma gitti..

Ben hiçbir zaman kendisini hoca olarak görmedim.. Galatasaray'ın gücü sayesinde yükselen bir adam.. Sadece Allah bizi bu adamdan kurtarsın diyorum.. Sonrasında gelende biraz adaletli olsun yeter diyorum..

FFP olmadan önceki transferleri neymiş merak ettim?

Sende ciddi bir problem var. Eleştirdiğin haklı noktaların yanında aleni yanlış ifadeler de ekleyip savlarını sürekli anlamsızlaştırıyorsun.

Avrupa konusunda da benzer durum olmuş, Mancini sonrası Avrupa başarısı hiç yok ama ne hikmetse FT gitse Avrupa'da başarılı olacakmışız varsayımı var.
3. döneminde aldırdığı ama bir gram katkı vermeyen Yiğit, Erman, Furkan, 8 milyona aldırdığı Amrabat var. Dany çöpü var. Son zamanların takıma gelen en iyi oyuncusu Şınoyu 4. tercih gördü. Bu 3. döneminde alınan bazı önemli oyuncular başkanların transferleriydi mesela Elmander'i Adnan Polat getirmişti, Drogba Aysal'ın transferiydi.

4. döneminde aldığı oyunculara hadi el mecbur diyelim (ki çok da mecbur değildi)

2. döneminde zaten Almaguer, Sarr, Lukunku gibi oyuncular yüzünden uzun zaman ekonomik olarak toparlanamadık bu da sportif başarısızlığa neden oldu uzun bir dönem

FFP olmadan önce de öyle transferde başarılı olduğu söylenemez.

Avrupa konusunda da son 18 maçta sadece 3 galibiyeti var. Bunların 2'si zaten Neftçi, Hajduk gibi takımlara karşı. Hadi PSG gibi takımlardan fark yerken makas açıldı diyor tamam eyvallah. Ligde küme düşen takımları yenemiyorsun o takımlar ile bizim aramızda makas açıklığı yok mu?

FFP olmadan önceki transferleri neymiş merak ettim?

Sende ciddi bir problem var. Eleştirdiğin haklı noktaların yanında aleni yanlış ifadeler de ekleyip savlarını sürekli anlamsızlaştırıyorsun.

Avrupa konusunda da benzer durum olmuş, Mancini sonrası Avrupa başarısı hiç yok ama ne hikmetse FT gitse Avrupa'da başarılı olacakmışız varsayımı var.

Avrupa'daki başarıyı geçelim. Bu takım iki hatta üç sezondur futbol oynamıyor. En son şampiyon olduğumuz sezon da bile karşımızda doğru dürüst rakip yoktu. Başakşehir'in yaşlı, rotasyonsuz bir kadrosu vardı. Adamlar 8 puan önde olmalarına rağmen liderliği ellerinde tutamamışlardı.

Hangi oyuncu mu tuttu???

Madem oyuncular iyi değildi biz niye bu sene şampiyonluk bekledik takımdan herkes en iyi kadronun ligde bizde olduğunu söylüyor ondan sövüyor hocaya sen bir de hangi oyuncu tuttu diyorsun

Ya bırak arkadaş hocayı eleştireceğim diye komik duruma düşmeyin
Kadromuz iyi değil vasat. Her sezon geriye giden bir kadro var. 2018'deki kadro bile daha iyiydi. Şampiyonluk potasında olmamız da rakiplerin eşekliğinden. Ama çekirge 2019'daki gibi sıçrayamadı bu sefer.

Bu yedlin falan nedir nerden buldun getirdin bela attin başımıza 4-5 sene. Türk evlatlarını anladık onları besliyoruz 10 kuşak yetecek paraları evlatlara yediyoruz da uluslararası para yedirmeye başladın.

4 senede kadroyu bu hale getirmek içini tamamen boşaltmak oyuncuların bazılarını küstürmek falan rezaletten de öte artık. Bu sene bırakıp gidince geriye 15-16 kişilik çöp dolu bir kadro kalacak ve bize enkaz bırakmış olacak. 3-4 sene zorluk çekip kadroyu topluyacağız para harcayacağız sonra takımın başına gelip hazıra konacak 2-3 sene ekmek yiyecek ve tekrar gidecek.

Beşiktaş maçında 15 dk kala oynattığın oyun son 2 maçta ısrarla akbaba-ardayı oynatman falan... Neyse efsanemizsin ağzımızı bozmayalım

Avrupa'daki başarıyı geçelim. Bu takım iki hatta üç sezondur futbol oynamıyor. En son şampiyon olduğumuz sezon da bile karşımızda doğru dürüst rakip yoktu. Başakşehir'in yaşlı, rotasyonsuz bir kadrosu vardı. Adamlar 8 puan önde olmalarına rağmen liderliği ellerinde tutamamışlardı.
Bunlara itirazım yok, zaten mantıklı donelere gelip de aksini iddia edecek değilim ama şu konunun geneli saçma ve mantıksız doneler kaynıyor.

4 senedir güzel futbol yok, gitmesini tercih ederim demek doğru bir eleştiridir, üzerine konuşulur ama 2 senedir yaşananları bahane olarak görmek, Avrupa başarısı falan beklemek hayalcilik.

Ben Tudor'un Östersunds'a yenilişini dahi çok da anormal görmüyorum o şartlarda, yapısal eksiklikler var önce onlar çözülmeli Avrupa için.
3. döneminde aldırdığı ama bir gram katkı vermeyen Yiğit, Erman, Furkan, 8 milyona aldırdığı Amrabat var. Dany çöpü var. Son zamanların takıma gelen en iyi oyuncusu Şınoyu 4. tercih gördü. Bu 3. döneminde alınan bazı önemli oyuncular başkanların transferleriydi mesela Elmander'i Adnan Polat getirmişti, Drogba Aysal'ın transferiydi.

4. döneminde aldığı oyunculara hadi el mecbur diyelim (ki çok da mecbur değildi)

2. döneminde zaten Almaguer, Sarr, Lukunku gibi oyuncular yüzünden uzun zaman ekonomik olarak toparlanamadık bu da sportif başarısızlığa neden oldu uzun bir dönem

FFP olmadan önce de öyle transferde başarılı olduğu söylenemez.

Avrupa konusunda da son 18 maçta sadece 3 galibiyeti var. Bunların 2'si zaten Neftçi, Hajduk gibi takımlara karşı. Hadi PSG gibi takımlardan fark yerken makas açıldı diyor tamam eyvallah. Ligde küme düşen takımları yenemiyorsun o takımlar ile bizim aramızda makas açıklığı yok mu?
Hala devam ediyorsun hakim olmadan. 2002de senin yaşın kaçtı da bu hakimiyet nerden geliyor yahu?

Sarr kiralıktı ve oynadığı dönemlerde iyi katkı verdi. Cristian keza kiralıktı. Almaguere para mı vermişiz?

Erman'dan zarar falan edilmedi karla sattık, 15 gol 15 asist yapmış adamı bedavaya almak mı problem oldu?

Yiğit dışında öyle boşa giden para yok. Shaqiri'yi istersin Amrabat alınabilirse yapacak çok bir şey yok ki Amrabat'tan da öyle fazla zarar etmedik. O 2 senede alınan adamların çoğu katkı verdi ama sen iyileri başkana ve yönetime, kötüleri hocaya yazarsan ortada mantıklı bir done kalmıyor.

Elmander konusunda da hoca istemese gelemezdi, Selçuk da öyle.

Avrupa konusunda da 8 senedir yokuz. Terim kalsın veya gitsin seneye de başarılı olamayacağız %99. Türkiye'deki hiç bir takım Avrupa'da düzenli başarı gösteremez bu çöplükteki zihniyetle.

Emeklilik sana yakışır hocam artık zorlama ne tadın kaldı ne tuzun

Bırak yeni efsaneler doğsun.Gençlerin önün aç

Sadece FTye ve Hagiye sallarken gordugum fbli olmasi muhtemel tip seni kaale alsam direkt muhattap olurum daha once de belirttigim gibi. Simdi --- git.

Renktaş 2010 yılından beri kendisine görev yaptığı sürede eline verilen kadrolara bir bak.. Elmander-Baros-Melo-Prime Selçuk-Ujfalusi-Eboue ile başlayan süreç Drogba-Sneijder-Burak Yılmaz-Amrabat ve Riera vs ile devam ediyor....

Hiç unutmam 2010 yılında Elmander Baros ile oynamak için basına demeç veriyordu ve aynı inat hoca haftalarca yaşanan puan kaybına rağmen bunları beraber oynatmadı 6.haftaki Fener maçına kadar.. O dönemde de Sercan Yıldırım'a kafayı takmıştı..O dönemin Emre Akbaba ve Ardaları onlardı.. 6.haftaya kadar bize inatla puan kaybı yaşattı.. Sonra Elmander-Baros ikili ligin içinden geçti...Ligi 10 puan farkla bitirmemize rağmen playoff denen şike düzenini icat ettiler ve az kalsın Kadıköy'de şampiyonluk gidiyordu..

Bu efsane kadroları sadece takımı sabote etmeyip zerre liyakata değer veren bir hocanın eline verseydin onlarda elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olurdu..

Eline verilen dünya yıldızlarından sonra 2013 Eylül ayına kadar vasat transferleri kulübe soktu.. Baktı ki kurduğu düzen dağılacak sonra milli takıma gitti..

Ben hiçbir zaman kendisini hoca olarak görmedim.. Galatasaray'ın gücü sayesinde yükselen bir adam.. Sadece Allah bizi bu adamdan kurtarsın diyorum.. Sonrasında gelende biraz adaletli olsun yeter diyorum..
Meşhur fıkra geldi aklıma..

Zamanın birinde bir genç Kurban hakkında aklına takılanları sormak için bir hocanın yanına gider ve soruları sormak için izin ister. Hoca “tabii ki buyurun” dedikten sonra genç: “Çocuğu olmayan Hz. Davut, Allah’a rabbim bana bir kız çocuğu ver, onu sana kurban edeyim diye dua etmiş. Duası kabul olmuş. Daha sonra çocuğun kurban edileceği vakit gelmiş. Hz. Davut, kızını tam kurban edecekken, Azrail gökten bir keçiyle çıkagelmiş. Azrail kızı bırak, al bu keçiyi kurban et demiş.”

Sonra hocam deyince hoca artık daha fazla dayanamamış “Evladım yeter, ben bunun neresini düzelteyim” demiş. Bir kere “Hz. Davut değil Hz. İbrahim, kız değil erkek, Azrail değil Cebrail, keçi değil koç.” demiş.

Bu yazının neresini düzelteceğimi şaşırdım..

Kaale almadığın için mi insan gibi yorum yaptığımız her yere ..pek gibi küfür ederek dalıyon Cunt lalesi seni..

Hagi konusunda adam Galatasaray'a gittiğim için pişmanım lafını kullandığı için tepki gösterdim.. Ayıp etti dedim.. Suç mu işledim.. Peygamber mi lan bunlar laf etmeyecem..2 sayfa o lafı sündürdün durdun adamı savunmak için.. Ettiği lafın görüntüsünü koyunca yine başladın eyyama banane ettiyse etti vs.....

Hoca'nın yaptıklarını bu konularda aktif bile olmayan milletin isyanına bak biraz utan.. Gece uyku uyumadım üzüntüden.. Sezon başından beri Emre Akbaba-Arda ikilisini niye oynatıyor diye isyan ettik durduk..Israrından vazgeçse bugün şampiyonduk.. Maç konularına git milletin isyanlarına bak.. Sonuçtan utan bari yüzsüz herif..

Neymiş fenerli gibi davranıyormuşuz.. Fenerlilerin bizi övdüğü tek nokta biz bize acımayana acımayız..Hoca bunca rezil futbola rağmen gönderilip liyakata önem veren biri gelseydi bugün evlatçılık yüzünden şampiyonluk gitmezdi.. Şut çekmeyi bilmeyen adamları başımıza bela etti sırf ego ve inadı yüzünden..

Zamanında Aziz Yıldırım'a yapılan aynı muamele bugün Fatih Terim'e yapılıyor.. Onunla var olduk o olmasaydı olmazdık..

çok da şeyimdeydi attığın msj okumayacağım
git başımdan ve en yakın kırtasiyeye gidip bir avuç kalemle kendini eğlendir
modlar şu şabanı başımdan alırsanız sevirim
konuda akp falan filan garip benzetmeler yapanlara da müdahelelerim devam edecektir
herkes haddini bilerek yorum yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt