- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
ağlasanız da, kudursanız da fayda etmeyecek
Olm sen sezon basinda bu sezon fenevbshceyi destekleyecem dememis miydin. Noldu yine mi döndün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ağlasanız da, kudursanız da fayda etmeyecek
En zor guruptan bizi cikarmistir. ultraslan denen sahtekar olusum Terim diye inlediginden herif gitti tazminatta almadi bizdenen azindan bizi yari yolda satip dusmana gitmedi , kovuldugunda bile tazminati almayip efendi gibi gitti.
Olm sen sezon basinda bu sezon fenevbshceyi destekleyecem dememis miydin. Noldu yine mi döndün
en azindan bizi yari yolda satip dusmana gitmedi , kovuldugunda bile tazminati almayip efendi gibi gitti.
keske senin hocanda onun kadar adam olsada yapamadigini anladiginda biraksa , bahane arayip ergenlesecegine.mancini kovulmadı ft de kovulunca tazminat almadı ahbap emin misin reel hususlardan söz ettiğinden?
Terimi GS dan ustun tutanlar var burda. Fatih Terim Terimspor diye bir takim kursA Galatasarayi birakir bunlarGsli olduğumda Gs ligi 4. bitirmiş
Ft ise henüz takımın başına geçmemişti.
İfb denilen takım Tsyi yenip şampiyon bitirdi o sezonu.
Ben oldum olalı 25 senede 12 şampiyonluk var
İlginç şeyler olduğu konusunda hemfikir olduğum için..Niye beni alintilayip yazdin. Şüphen mi var benden
Lafı çevirmeden önce adamın sorusuna cevap ver bence.. hoca bizden hiç tazminat aldı mı?keske senin hocanda onun kadar adam olsada yapamadigini anladiginda biraksa , bahane arayip ergenlesecegine.
ben aldi mi dedim ?Lafı çevirmeden önce adamın sorusuna cevap ver bence.. hoca bizden hiç tazminat aldı mı?
Fatih Terim başlığında “en azından Mancini tazminat almadı” diyorsan demişsindir..ben aldi mi dedim ?
Fatih Terim başlığında “en azından Mancini tazminat almadı” diyorsan demişsindir..
Laf ebeliği yapıp insanların aklıyla dalga geçmeyin..
Evet kalan parasini almadan baskanla anlasip yollar ayrildi , FT de bir denemeli yapamadigini anlayip yolu birakmali.Fatih Terim başlığında “en azından Mancini tazminat almadı” diyorsan demişsindir..
Laf ebeliği yapıp insanların aklıyla dalga geçmeyin..
Yalnızlığı geçtim.. TFF ye teşekkür ederek karşısında saf almıştır..yönetim bu sene hocayı tff karşısında yalnız bırakmış mıdır renktaş
üstelik tff bize karşı art niyetli iken
Bence bu zihniyette kimse yok.Terimi GS dan ustun tutanlar var burda. Fatih Terim Terimspor diye bir takim kursA Galatasarayi birakir bunlar
Yalnızlığı geçtim.. TFF ye teşekkür ederek karşısında saf almıştır..
Bende tanimiyorum unuttumBence bu zihniyette kimse yok.
Varsa da ben tanımıyorum.