Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en azindan bizi yari yolda satip dusmana gitmedi , kovuldugunda bile tazminati almayip efendi gibi gitti.
En zor guruptan bizi cikarmistir. ultraslan denen sahtekar olusum Terim diye inlediginden herif gitti tazminatta almadi bizden

Olm sen sezon basinda bu sezon fenevbshceyi destekleyecem dememis miydin. Noldu yine mi döndün
images (8).webp

Gsli olduğumda Gs ligi 4. bitirmiş

Ft ise henüz takımın başına geçmemişti.

İfb denilen takım Tsyi yenip şampiyon bitirdi o sezonu.

Ben oldum olalı 25 senede 12 şampiyonluk var
Terimi GS dan ustun tutanlar var burda. Fatih Terim Terimspor diye bir takim kursA Galatasarayi birakir bunlar

Fatih Terim başlığında “en azından Mancini tazminat almadı” diyorsan demişsindir..
Laf ebeliği yapıp insanların aklıyla dalga geçmeyin..

yönetim bu sene hocayı tff karşısında yalnız bırakmış mıdır renktaş

üstelik tff bize karşı art niyetli iken

Fatih Terim başlığında “en azından Mancini tazminat almadı” diyorsan demişsindir..
Laf ebeliği yapıp insanların aklıyla dalga geçmeyin..
Evet kalan parasini almadan baskanla anlasip yollar ayrildi , FT de bir denemeli yapamadigini anlayip yolu birakmali.

Yalnızlığı geçtim.. TFF ye teşekkür ederek karşısında saf almıştır..

teşekkür ederim

56ceed9e4020117c50eb1f6c.jpg

aysalcı değilim ama herhalde terim ve terimciler gidip ünal aysaldan bir özür dilerler

malum karşı safa geçenler vardı

Bu forumun yine eğitim seviyesi zeka seviyesi yüksek, ama sosyal medyada ölümüne seninleyiz hocam başarıda başarısızlıkta falan saçmalık, biatçılıktan bahsedilen bu. Zaten bu gibi söylemler malum zihniyete benzetiliyor. Burası milyon euroların döndüğü profesyonel bi kulüp, populüstlikle, kaosla yönetilemez. Başarılı olan ödüllendirilir, başarısız olan gönderilir bu kadar basit.

Nasıl ki bana göre artık Arda Turan'ın fiziği futbolculuk yapamayacak kadar kötüyse, hocanın da artık yararlı olamayacağını düşünüyorum. Galatasaraylılığa göre hoca seçeceksek yapılsın bi GS ölçer en yüksek çıkanı hoca yapalım 2. olanı idari direktör yapalım vs. Terim antisi falan da değilim gelmesini zamanında çok istedim ama şuan da gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. İleride başkanlığa da çok yakışacağını düşünüyorum

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt