Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baştan belirteyim fatih terim galatasarayın en büyük efsanelerinden biridir ve saygıyı sonuna kadar hakediyor. ama saha içini konuşacak olursak ki galatasaray geleneğinde eleştirilmez insan yoktur, hoca 3 sezondur bir kaç derbi hariç kötü futbol oynatıyor ve kadro seçimleri olsun futbolcu performansları olsun yerlerde sürünüyor. en bariz örnek şampiyonlar liginde 2 sezon üst üste düştüğümüz rezil haller. hep şl nin en az koşan takımıydık ve çoğu istatistiklerde dipteydik, psg,real maçlarında çektiğimiz işkence tarif edilemez, 5-6 dan sonra atmasınlar diye dua ediyorduk. ve de bu 3 sezonda da hocanın takıntı haline getirdiği iğrenç ve ağır çekim yan pas geri pas anlayışı bu futbolun ortasına çıkmasında en büyük sebepti bence ki defansımızın sürekli hata yapması ve sürekli yapılan hatalarla gol yememiz bu pas futbolu ısrarının eseriydi. üstüne bi de sürekli yanlış kadro seçimleri, forma adaletsizliği de eklenince bi türlü istenen futbol çıkmadı ortaya. hocanın yöneticiliğe terfi zamanı geldi bence, çünkü sürekli geriliyor performansı.

Gece yazarken yanlış yazdım. Petre yazacaktım. Uzun yazılarda bu tarz hatalar olabiliyor. Herkesin hassasiyetini anlıyorum, Terim'i seven vardır tapan vardır sevmeyen vardır. Ben zarar verdiğini görüyorum. Kendi çıkarı ve menfaati için, egosu için kulübü kullandığını görüyorum. Özellikle çok çirkin bir şekilde geldiği dönem olan son dönemde resmen siyaset tarafından üstü çizildi, halk tarafından üstü çizildi tek sığınacağı dal Galatasaray vardı ve bir şekilde Tudoru medya yoluyla, ultraaslanla vsle yedi ve geldi. Kendi menfaatini kulüpten her daim önde tutan adamı eleştiririm. İlk geldiği zaman bir söz vermiştim, eski mesajlarımda duruyordur. Dedim ki, gittiğin güne kadar eleştirmeyeceğim, zaten bu taraftar bir şekilde seni gönderecek, başarısızlıkta da kendin gidersin zaten dedim. Umarım batmayız o zamana kadar dedim ve o dönemden beri eleştirmiyordum. Ama ne Terim başarısızlıkta gitti, ne de kendi hatalarından ders aldı. Milletin tabusu olmuş ve tabu olan birini eleştirince insanlar kızıyor. E bu döneme kadar eleştirmedikte noldu? Hocam bizi bırakma diye bağırıyor hala taraftar. Boş yere şampiyonluk vererek daha ne kadar devam edeceğiz? Hiçbir futbolcumuzun parlamamasını, hepsinin değerinin düşmesini ne yapacağız? Takımı boşvermişliğini ne yapacağız? Ben eleştirmeyeyim, siz eleştirmeyin, başkanda yapalım Terim'i, 100 yaşına kadar kulüpte devam etsin. Kulüp batsın yitsin gitsin kimsenin umrunda değil. Başkanlık makamı sayesinde şamaroğlanına döndü, o istediği lafı desin, biz demeyelim.

Ayrıca, hakim olma noktasında 96dan beri takımımızı destekliyorum ve izliyorum. Evet, Terim dönemiyle başladı taraftarlığım ve ben o dönemki Terim'i ayrı tutuyorum. Şimdiki dede ile alakası yoktu. Ne 2. gelişinde 'şık' bir şekilde geldi, ne de Dursun döneminde. Ara dönemlerde camia yalvardı gel diye, para yok diye gelmedi senelerce. O dönemleri gayet iyi biliyorum. Aysal parayı gösterdi geldi. Dursun döneminde çaresizdi, Galatasaray'ı kalkan yaparak, iyi bir takıma geldi.

Tabunuza dokunmayalım, başarılarına saygı duyduğum için FT konusunu uzun süredir es geçtim, ama bu sene de gitmezse artık yazmayacağım onun adına. Taraftarımızın akıllanmayacağını kabulleneceğim.
mesele eleştiri olayı değil..bu forumda hakkaniyetli ve samimi yapılan eleştirilere kimse ses etmez..özellikle son 2 sene gelen başarısızlıktan memnun olan bir taraftar olduğunu sanmıyorum..son iki senedir gelen başarısızlıkta en büyük sorumluluk fatih hocadadır bunu inkar eden olduğunu da sanmıyorum..tff ve kurullarının,hakemlerin galatasaraya aleni şekilde operasyon çekmelerine rağmen,yönetimin ağır saçmalamasına rağmen fatih hocanın ciddi hataları olmasa şampiyon olabilirdik...kadro seçimlerinden saha içi konstrasyonuna kadar fatih hoca bu sene kendisini inkar edercesine hatalar yaptı..bunu çoğu taraftar görüyor zaten..
burada karşı çıkılan şey eleştiri değil...karşı çıkılan şey saçma sapan argümanlar ile hocaya sallanıp dalga geçilmesi,hakaret edilmesi..en acısı da iftira edilmesi..bak sen elinde kanıt yok bişey yok..transfer şaibesi diyorsun..komisyon yani hırsızlık yaptığını ima ediyorsun..sonrada bu benim yorumum diyorsun..buna yorum denmez ki..bu düpe düz iftira oluyor..başka bir şahıs damadının menejerliğinden dem vurup kanıtsız yine komisyonculuk ile itham ediyor..şimdi bunlar mı eleştiri ? bunlara tepki olunca hop biatçılık zırvasına başlanıyor..bu insanları aptal yerine koymaktır...bak ne diyorum sırf şu uç noktalardaki söylemler yüzünden samimi eleştiri için gelen adam bile bir anda eleştiri yapmaktan vazgeçip savunma moduna geçiyor..galatasaraylılık refleksinden ötürü..

Yahu çok uzadı bence Terim ile ilgili tartışlamalar

Ben en azından kendi adıma noktayı koyuyorum artık

Öncelikle gitmesi gerektiği kanaatindeyim ve bize verebileceği bir şey kalmadığına inanıyorum bu fikrim hiç değişmedi

Ama gitmeyecek ise de o zaman umarım bazı durumları düzeltir

Nedir bu durumlar;

- Öncelikle 4 senedir oynattığı pas futbolu mantalitesinden vazgeçer ve bize yakışan bir oyun oynarız

- Yapmış olduğu hatalardan ders çıkarır

- Teknik ekibinde gerçekten liyakatli isimlere yer verir

- Formayı adaletli dağıtır ve hak edenlere verir

- Oyuncu değişikliklerinde çok geç kalmaz

- Bu sene transferde takım kurgusunu doğru yapar

- Transferde duygusal değil akılcı davranır

- Duran top organizasyonu ile ilgili çalışmalara başlar

- Yeni gelen yönetim ile ilişkilerini iyi tutar

- Yalnızca işine odaklanır

Ve bize tekrar şampiyonluklar ile Avrupa'da başarılar yaşatır

Saygı ve sevgilerle...

Son düzenleme:
mancini bilmem kaç puan fark yiyince ersun şanslı
ft 2 golle kaybedince dıj güç
baktım 12 puanla olmuş ersun
El-insaf
Adam takimi lig başladıktan sonra almış, ülkeye yeni gelmiş. Üstüne üstlük o sezon FB en az 6-7 tane maçı doldurt boşalt ile kazanmış.
TR kupasını kazanmış, iyi futbol oynatmış, gelir gelmez Juve'yi tokatlamış. Adam gayet de başarılıydı. Üstelik de adam gibi adamdı ki 5 kuruş almadan gitti.

Kaldı ki mevzu şampiyonluk filan değil. Şampiyon olsaydık da istifa diyecektim. Sizin için tek kriter şampiyonluk olabilir. Ama futbol bu leş ligimizden ibaret değil. 5'te 1 bütçeyle bizden fersah fersah daha iyi oynayan, bir sistemi olan, oyuncu parlatan kamyonla takım var.
GS'ın genlerinde iyi futbol ve Avrupa'da başarı vardır.
Real ile kafa kafaya oynayan takımdan Brugge'yi, Benfica'yı, Porto'yu, Spartak Moskova'yı, Schalke'yi bile yenemeyip her Avrupa maçında averaj takımı yapılan GS'a evreldik.
En sonunda da Gerard denen yeni yetme ve onun yeni yetme topçuları bizi rezil edip elimize verdi.
Bunlar sizin için önemsiz tabii. Önemli olan tek şey FT'nin bekasıdır.

şu an için yeni bir hoca getirilmesi için kimsenin önünde engel yok. eminim ki yeni yönetimimiz taraftarımızdan da akıl ve icazet alarak galatasaray için en faydalı ve mantıklı hocayı ekibimizin başına getirecektir.

şu an için yeni bir hoca getirilmesi için kimsenin önünde engel yok. eminim ki yeni yönetimimiz taraftarımızdan da akıl ve icazet alarak galatasaray için en faydalı ve mantıklı hocayı ekibimizin başına getirecektir.

o isim bence Fatih Terim'den başkası değil

Son noktayı koyuyorum bende daha fazla bu başlığa yazmayacağım, hatam şurada;

Bir olayı görmediğin müddetçe ithamda bulunmamak gerekiyor. Lakin her sene Cinerden bir oyuncu almamız (Abdülrahim etkiside olabilir)
Her zaman hakedenin değil de, FTyi daha çok öven futbolcuların takımda yer bulması, diğerlerinin sindirilmesi
Çeşitli oyuncu transferleri, iç transferlerdeki adaletsizlikler, yolsuzluklar, fahiş fiyata almalar,
Milli takımdaki oyuncu tercihleri...

Bu konular daima aklımda soru işareti olarak kalacak. Diğerlerinde aklımda soru işareti yok.

Terim öyle emekli olup köşesine çekilecek bir adam değil sağlığı müsade ettiği sürece hocalığa devam edecektir yeni yönetim belli olduktan sonra teklif yapılır sosyal medya da hastagler falan açılır sonra herşey normale döner

1621267340352.webp

yine akıyor bugün maşallah

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin:

“Sergen hoca, ligin bitmesine 4-5 hafta varken 'Şampiyonluğu averajla alırsak daha zevkli olacak' dedi. Onu söyledi, kitlendik kaldık."

Utan utan bak senle önüne gelen taş taş geçiyor

Gerçi sende azıcık utanma olsa geçen sene önüne gelene geçildiğin ve Avrupa'da 1 golü zar zor attığın için istifa ederdin

Kendi ve evlatlarının cebini doldurmak daha cazip geldi değil mi BAHANETOR, paragöz.

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Damatlarına managerlik yaptıran,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt