Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim olarak hadi bomboş bi sene geçirdik diyelim. Paralar yatmadı da mı kriz oldu? BJK FB gibi takımlar 50 kez altın tepsiyle önüne şampiyonluğu koydu. İstediğin her oyuncu alındı. Alınanı değil, gittin Ömer bayramı, Akbabayı Ardayı vs oynattın. Yönetim çıkıp basın önünde tek kelime etmedi, gördüğün mikrofona yönetimi rezil edecek açıklamalar yaptın. Kaliteli oyuncuların üstünü çizdin, oynayacak oyuncuları küstürdün. Dandik takımlardan saçma sapan kadro ve oyunla puanlar kaybettin. Hala daha yüzsüz yüzsüz transfer bekliyorsun. Hala daha önümüzdeki seneye yönelik planlama yapıyorsun. Üstünü çizdiklerine bir bakalım,

Diagne--her ne kadar çok iyi oyuncu olmasada ilk fırsatta forvetsizken üstünü çizip kiralık yollattın

Linnes--Adam müthiş star değil, ama belli bir standardı varken 6 ay kadro dışı kaldı, bu sene dandik Şener oynadı onu oynatmadın, körelttin.

Belhanda--Kör ölür badem gözlü kalır. Gitmeden önce maçlarda oyuna almazdın, gönderildi olay çıkardın.

Lyundama--Ligin belkide en iyi stoperi. Stoper dediğin adam oynadıkça tempo kazanır, sakatlık dönüşü bir maç oynattın 5 maç oynatmadın. Her
maçımızda stoperi izleyen Donk yüzünden 1 gol yedik. Evladın olduğu için, bir taraflarını yaladığı için o hep 11de.

Mustafa Mohammed--Adam hazır geldi, Falcao gelince kestin, gereksiz yedek oynattın. Penaltı attırarak oyuncu kazanılmıyor. Takım orta açarken kenarda, oyuna girdiğinde 1 kez orta açılmıyor. Son malatya maçı, ilk yarı 50 orta açtı takım, Halil atamadı. Aha dedim Muhammed girdi yazar kesin kafayla dedim, 2-3 orta ancak açıldı ikinci yarı.

Emre Kılınç--Orta sahamızın belkide en potansiyellisi, Akbaba yüzünden oynatmadın çocuğu, girdiği maçlarda bir tarafını kurtardı kaç kez

Feghouli--Takımın beyni, Arda sırf zekasıyla oynuyor diyenler Feghouliye bir baksın. Neden oynamadı bu adam sene boyu?

Kerem Aktürkoğlu--Adam 2 gol atıyor ertesi hafta oynamıyor. Maç tıkanmış, set hücumu yapıyoruz Kerem oyuna giriyor. Yahu, hızlı oyuncuyu takım hızlı çıkarken tercih edersin ya da ilk 11e koyar skoru alana kadar oynatırsın. Biz 2-0 geriye düştüğümüzde Keremi alıyor.

Oğulcan--Adamı yönetim Rizeye yedirdi, 6 maç ceza aldı. Ritmiyle ilk yarının yıldızı idi. Feghoulinin yerine çok iş yaptı sağda. Gel gelelim, ikinci yarı 2 maçta görev aldı almadı adam. Aldığı maçlarda da işini layıkıyla yaptı. Neyine oynatmadın bu adamı da bitirdin?

Taylan--İrfan hıyarı alınmadı diye mi çizdin Taylan ve Oğulcan'ı? Derdin neydi? Neden Taylansız çıktığın bir sürü maçta puan kaybı geldi ve daha sonrasında kurtarıcı olarak takıma geri döndü?

Adem Büyük--Adam cevabını sana son maçta verdi. Başka yorum yok.

Nzonzi-Seri-Maicon-Rodriges-Okan-Fatih- vs vs liste çok uzar. Terim'i yalarsan 11 garanti. Yalamazsan Adem gibi kapı gözükür. Selçuk gibi iyi yalayıcı isen senin hiç sıkıntın olmaz, futbolu bitirsen bile sonrasında sahanın en güzel bölümünde beleş maç izlersin.

Bazı arkadaşlar iyi bir yönetimle Terim'in çok daha iyi olacağını söylemiş. Terim iyi yönetimle hiç yapamaz. Aysaldan daha iyi yönetim mi vardı zamanında? Terim show adamıdır, yalanmayı sever. Ona Abdürrahim gibi her fırsatta hodjam diyecek tipler gerek. Nizipli başkan yalamadı ters düştüler. Fatih Terim kendisinin önüne geçen herkesi siler atar. Manşet kendisi olması gerekir. Yine transferlerle dolduracak takımı, sağlam gelen oyuncuların pili yine ocak gibi bitecek. Ocakta yine transfer, tutarsa şampiyonsun. Tutmazsa yönetimle kavga et, kovulana kadar uğraş. Lütfen git şu takımdan. Daha fazla borçlandırmadan, daha fazla futbolcuların piyasası düşmeden git. Parlattığın tek oyuncu yok, körelttiğine parmak yetmiyor saymaya.
*Yalan 1: Yönetim basın önünde tek kelime etmedi ama hoca her fırsatta yönetimi rezil etti.. Cengiz her fırsatta hocaya laf sokmaya çalışıyor 2 yıldır.. en son oyuncuların seks hayatı hakkında dedikodu yapmaya kadar düşürdü işi.. Hoca ise sezon başından beri sadece “yalnızım ve kimsenin yanında değilim” dedi.. ha bir de oyuncu satamıyoruz dedi.. Dün akşama kadar en ufak bir saygısızlık yapmadı yönetime..

*Yalan 2: Diagne BJK maçındaki kırmızıdan sonra kayışı kopardı zaten.. Diagne Brugge a giderken sevinçten göbek atmışsın.. şimdi Diagne üzerinden hocaya sallıyorsan en hafif tabiriyle “samimiyetsizsin” sn yanut..

*Yalan 3: Yere göğe sığdıramadığın Tudor Linnesin yüzüne bakmazken hoca banko 11 oynattı ve mariano yedek kaldığı için bu forumda hocaya denmeyen kalmadı.. Fakat aynı Linnes bu sezon hocanın şans verdiği “22” maçta rezilleri oynadı ve sen onun üzerinden hocaya sallıyorsun..
*Yalan 4: Belhanda için olay çıkardı demişsin.. KUYRUKLU YALAN Senin toz kondurmadağın yönetim hocayı istifaya zorlamak için hamle yaptı.. hepimiz yüreğimiz ağzımızda kıyamet kopacak derken hoca süreci en olgun şekilde yöneterek bizi şampiyonluk yarışına ortak etti..
* Yalan 5: Muhammed hazır olduğu hiçbir maçta yedeğe atılmadı.. Cezalı olduğu Sivas maçında Falcao harika oynadı.. buna rağmen hoca sırf Muhammed i kesmemek için Kayseri ve Rize maçlarına çift forvet çıktı.. sonra da çocuk covid geçirdi zaten..

Eski mesajlarına baktığımda hocayı defalarca komisyonculukla yani “hırsızlıkla“ suçlamışsın.. Bu konuda delilin var mı, yoksa bu forumda herkes herkese her türlü hakareti yapmakta serbest mi?

Kulüp yönetimi hakikaten rezil ötesi. Transferden tut konuşmalarına ve her türlü icraatlarına kötüydü. Dursun gibisi gelmez diyordum, onun yönetimi kadar kötü bir yönetim geldi.

Fakat bu Terimin o derece kötü performans sergilediği gerçeğini değiştirmiyor. Duran top sorunundan tut takımın fizik gücüne kadar berbat durumdayız. Son saniye kaybedilen puanlardan tut, şuursuzca yapılmış kadro planlamasına rağmen şampiyon olacaktık. Sadece son maç evlatçılık yapmasa 99% şampiyon olacaktık. Bu ihanet gibi bir şey. Asla kabul edilemez.

Büyük ihtimalle gelecek sezon devam edecek. Keşke devam etmese. Ft ile olacak iş değil artık. Bundan sonra para da yok, transferde yok. Kendisi para ile bir şeyler yapmaya çalışan hocalar kategorisinde. Parasız ortamlar uygun değil ona. Umarım bunu anlar ve kenara çekilir. Burak’ın “şu kadar parayla geliyoruz hocam” laflarında kanmasın.
Hoca devam etmeyecek kardeş içiniz rahat olsun.. Yalnız sen ve senin gibi düşünenlerden tek isteğim var: Şu an kadromuz ligin en iyisi mi yoksa çöp mü? Bunun cevabını rica ediyorum..

En zor guruptan bizi cikarmistir. ultraslan denen sahtekar olusum Terim diye inlediginden herif gitti tazminatta almadi bizden
Burada doğru bilgi vermiyorsun..mancini ultraaslan terim diye inledigi için gitmedi..sezon bittiğinde aysal in ona verdiği sözleri tutamayacağını istediği transfer bütçesini vermeyeceğini anladığında bizzat kendisi ayrılmak istedi...tazminat almadı orasi doğru bak..

Hoca devam etmeyecek kardeş içiniz rahat olsun.. Yalnız sen ve senin gibi düşünenlerden tek isteğim var: Şu an kadromuz ligin en iyisi mi yoksa çöp mü? Bunun cevabını rica ediyorum..
En iyi olduğumuz pozisyonlar var, olmadıklarımız da var. Ama bunlar kadro planlamasının yanlış yapıldığı için kaynaklanıyor. Şampiyon olan tjk’den daha kötü ve alternatifsiz değiliz. Orta saha alternatifsiz kaldı bizde, planlamalar, harcamalar yanlış adamlara yapılınca bu duruma geldik.

Terimin gitmesi bizi rahat ettirmez. Bizde biliyoruz kulübün yapısal sorunları olduğunu. Terim gitse daha iyi ekip getirebilirler mi, daha iyi sonuç alır mıyız bilmiyorum. Ama denemek zorundayız. Böyle sonuç alamıyoruz. 1 sezon daha kalacağını tahmin ediyorum. Göreceğiz bakalım neler olacak.

En iyi olduğumuz pozisyonlar var, olmadıklarımız da var. Ama bunlar kadro planlamasının yanlış yapıldığı için kaynaklanıyor. Şampiyon olan tjk’den daha kötü ve alternatifsiz değiliz. Orta saha alternatifsiz kaldı bizde, planlamalar, harcamalar yanlış adamlara yapılınca bu duruma geldik.

Terimin gitmesi bizi rahat ettirmez. Bizde biliyoruz kulübün yapısal sorunları olduğunu. Terim gitse daha iyi ekip getirebilirler mi, daha iyi sonuç alır mıyız bilmiyorum. Ama denemek zorundayız. Böyle sonuç alamıyoruz. 1 sezon daha kalacağını tahmin ediyorum. Göreceğiz bakalım neler olacak.
Yarım sezon bile kalmayacak ve hocaya sallama zevkinden mahrum kalacaksınız.. Şimdi ligin üzerinde dediğiniz kadro için “Terim enkaz bıraktı yeeaa” diyenlere edecek laflarımız olacak tabi..
Mancini döneminde enkaz edebiyatı yaptınız ama Hamza hoca o kadroyla şampiyon oldu.. yine aynı şeyler olacak ama Fatih Terimin 5. dönemi hiç gelmeyecek..

Koca Galatasaray’ın ortasaha alternatifleri Taylan Etebo Gedson akbaba.. Yönetim hocayı dinleyip tam da takıma uyum sağlamış olan Seri ile Leminayı kiralasa bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk..

Yapmayın güzel kardeşim yapmayın.. insanları aptal yerine koymaya çalışırken deve kuşu misali siz o duruma düşüyorsunuz.. Hocayı sevmek ya da istemek zorunda değilsiniz, ki buna da hepimizin saygısı sonsuz..
Fakat iftiralarınız abuk sabuk algı kasma çabalarınız yüzünden hocayı eleştirmemize bile mani oluyorsunuz..
Renktaş o kadar güzel bir noktaya değindin ki..yalan yanlış algılar ,bile isteye ortalığı proveke etmek için saçma sapan ithamlar..terbiyesizce hakaretler..son zamanlar su forumdaki bazi kişilerin mesajlari artık gerçekten tiksindirici hale geldi..
Bir noktanın altını tekrar çizmek gerek..kimse hocayı sevmek istemek zorunda değil.. bilakis aklı başında doğru düzgün doneler ile eleştirmek hatta istifasını istemekte en doğal hak ve düşünce tercihi..
Ama kalkıp geçmişteki başarılara yalan yanlış algılar ile dil uzanirsa ki bu galatasarayin da başarılarına çamur atmak demek olur.bunu kimse halis niyetli eleştiri diye yediremez..adamın biri kalkmış son 20 yıldır Galatasaray'daki kötülüklerin sorumlusu terim derse..biri kalkıp damadina menajerlik yaptırarak komisyon götürdüğünü söylerse.. biri kalkıp hain derse..biri kalkıp ne efsanesi kestane derse.. kimse kusura bakmasın da o kişinin halis galatasarayli olduğunu beni kimse inandıramaz..güncel başarısızlığın sorumlusu terimdir artık futbol oynamıyoruz bırakmalı demek ile bahsettiğim doneler ile kin kusmak arasında baya bir fark var..sonra milleti aptal yerine koyup elestirmeyelim mi biatci miatçi zirvaliyorlar..

Yarım sezon bile kalmayacak ve hocaya sallama zevkinden mahrum kalacaksınız.. Şimdi ligin üzerinde dediğiniz kadro için “Terim enkaz bıraktı yeeaa” diyenlere edecek laflarımız olacak tabi..
Mancini döneminde enkaz edebiyatı yaptınız ama Hamza hoca o kadroyla şampiyon oldu.. yine aynı şeyler olacak ama Fatih Terimin 5. dönemi hiç gelmeyecek..
Terim giderse muhtemelen öyle olacak zaten. Ya Hamza, ya Okan’ı getirirler. Yabancı td’lerin bizde iş görebilmesi için yapısal eksiklikler var.

Koca Galatasaray’ın ortasaha alternatifleri Taylan Etebo Gedson akbaba.. Yönetim hocayı dinleyip tam da takıma uyum sağlamış olan Seri ile Leminayı kiralasa bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk..
Aldırsaydı o zaman. Arda için o kadar ısrar edene kadar Seri için etseydi. Kadro planlamasından kendiside sorumludur.

renktaş kendisine melo selçuk hamit sneijder ortasahası veren yönetimle de kavga etti kendisi buna ne diyeceğiz

üstelik daha önceki postuma da cevap atmadın

renktaş kendisine melo selçuk hamit sneijder ortasahası veren yönetimle de kavga etti kendisi buna ne diyeceğiz

üstelik daha önceki postuma da cevap atmadın
Hangi yönetim..? Tüpçü milli takım için 4 maçlığına hocayı istediğinde “ocak ayında temelli alın” diyen yönetim mi?

Hoca Mersin maçında çıldırdığında federasyona gidip “biz de rahatsızız” diyen yönetim mi?

Hocadan habersiz arkadan iş çevirip Drogba ile prim konuşan yönetim mi?
Hangi yönetim.. ?

Terim giderse muhtemelen öyle olacak zaten. Ya Hamza, ya Okan’ı getirirler. Yabancı td’lerin bizde iş görebilmesi için yapısal eksiklikler var.

Aldırsaydı o zaman. Arda için o kadar ısrar edene kadar Seri için etseydi. Kadro planlamasından kendiside sorumludur.
Etmediğini ne biliyorsun? Adam kaç defa istifanın eşiğinden döndüğünü söyledi.. Hocaya inanmazsın onu anladık hadi.. Lemina’nın paylaşımını hatırla o zaman..

Etmediğini ne biliyorsun? Adam kaç defa istifanın eşiğinden döndüğünü söyledi.. Hocaya inanmazsın onu anladık hadi.. Lemina’nın paylaşımını hatırla o zaman..
Bi kıçı kırık Mensah’ı alamadılar be.. Sergen’in yedeği Mensah bile iş yapardı bu takımda.. tabi bizim kadro BJK den çok iyi.. yersen

Takımın en iyi orta sahası Taylan’ı keyfi kesiyor. 15 dakikalık kondisyonu olan Arda’dan , topa kız gibi vuran Akbaba’dan vazgeçmiyor. Sezon başında bedava Salih Uçan’ı kadroya katmayı düşünmeyip 8 milyona İrfan istiyor. Dünya’da başka oyuncu mu yok? 3 milyonu versen Marcao gibi, Mohamed gibi her bölgeye oyuncu bulursun. Tabii bunları almak için Diagne, Falcao, Babel gibi yüksek maliyetli boş transferler yapmamak gerekiyor.

Hocayi dogru ve akilci elestiren tum renkdaslarima tesekkurler. Ergence laflarla saldiran (hakaret ve asagilama) ya da mesnetsizce iftira kaliplari kullanan uyelere (renkdas diyemiyorum bir noktadan sonra) diyecek lafim yok. Hocayi elestirelim her acidan.. Mesela su noktada elestirelim, Feghouli'den X'den Y'den maas/gelir indirimi istenirken Hoca acaba yapti mi bir indirim ? (ben duymadim, benim hatam olabilir bunu da ekleyeyim). Bu konuda buyrun elestirin mesela. Ya da birkac ustte bir arkadas yazmis, neden orta saha transferi icin israr etmedi Arda icin ettigi kadar. Dogru elestiri.. Evet cikti soyledi ama daha agresif olabilirdi bundan suphem yok.. Ya da neden Ogulcan-Taylan kesik yedi... Bunlar cok goze batan ve net hatalari gibi gozuken olaylardir sezon boyunca, "gibi" diyorum cunku kanit yok duyduklarimiz uzerinden soruyorum. Son bir elestiri daha mesela, neden Mohamed yerine Falcao'ya gorev verildi ve Mohamed'in ruzgari kesildi ? Bunlar elestiridir. Yapicidir. "Genc Alman" isteyip hoca gitsin demek akilci degil. Okan isteyenler var bir de onlara diyecek lafim yok.

Hangi yönetim..? Tüpçü milli takım için 4 maçlığına hocayı istediğinde “ocak ayında temelli alın” diyen yönetim mi?

Hoca Mersin maçında çıldırdığında federasyona gidip “biz de rahatsızız” diyen yönetim mi?

Hocadan habersiz arkadan iş çevirip Drogba ile prim konuşan yönetim mi?
Hangi yönetim.. ?

kupamızı vermeye tenezzül etmeyen, adaletin olduğu yerde olurum deyip adaletsizlikle suçladığı ama kahkahalarla hocamızın poz verdiği tff ile arası bozuk olan yönetim

hocamız da ne kadar şanssız yav

hiç iyi yönetimle çalışmıyor

kimisi az kimisi çok transfer yapıyor

kimisi tffye sessiz kalıyor kimisi de her allahın günü çakıyor

adam ne yapsın

Takımın en iyi orta sahası Taylan’ı keyfi kesiyor. 15 dakikalık kondisyonu olan Arda’dan , topa kız gibi vuran Akbaba’dan vazgeçmiyor. Sezon başında bedava Salih Uçan’ı kadroya katmayı düşünmeyip 8 milyona İrfan istiyor. Dünya’da başka oyuncu mu yok? 3 milyonu versen Marcao gibi, Mohamed gibi her bölgeye oyuncu bulursun. Tabii bunları almak için Diagne, Falcao, Babel gibi yüksek maliyetli boş transferler yapmamak gerekiyor.
bir yerlerinden sallama. Sezon bası salihi bedava verirdi Alanya. Uzerine Caulcer ile davidsonu da bonus verirlerdi.
İrfanla Salih bir mi ? Ederinden fazlası teklif edilmedi. ( Max 5).
Dıagne ve Falcao yonetimin transferi.

Senin scout ekibi baya kuvvetli listeni ver istersen teknik ekibe. Ucuza iyi oyuncu buldugun her yerde konusuluyor.

Sallarken bari biraz mantıklı at.

taylanı keyfi kestiği mevzusu hurafi
kart cezası yahut cowit olmadan oynamadığı ve puan kaybettiğimiz tek maç a.gücü onda da nasıl doğrandığımız malum

İyi niyetli olduğunu bildiğim için tek tek yazacağım..
Arda konusunda hoca hatalı, ki bunu ben de defalarca yazdım.. oynadığı futbol kötü olmasa da huylu huyundan vazgeçmez ve ben Arda’ya güvenmiyorum..
Akbaba yı ben olsam oynatmam ama takımda gole yakın tek orta saha oyuncusu olduğu için ısrar ediyor hoca.
*Diagne: Hocanın listesinden kimseyi alamayıp transferin son günü hocanın önüne koydular ve başka çare de yoktu.. nitekim ne kadar beğenmesek de 2019 şampiyonluğunda payı büyük..
*Falcao: Bütün forum sevinç çığlıkları atarken ben ”yanlış transfer, keşke Vedat’ı alsaydık” dedim.. ergenler alay etti.. Cengiz bu transferi yaparak taraftarı kendi tarafına çekmeye çalışıyor dedim.. nitekim Cengiz kendisi itiraf etti taraftar için aldıklarını..
*Babel: Bu transfer hocaya yazar çünkü kendisi istedi.. tam olarak da hayal kırıklığı sayılmaz bence.. bu sene baya katkı sağladı Babel

Salih Uçan konusunu çarpıtmışsın biraz.. zira Salih sezon başında bedava değildi.. nitekim hoca kalsaydı bu yaz bize gelecekti fakat şimdi BJK ye gidecek.. bununla birlikte ben Salih’in doğru transfer olduğunu düşünmüyorum.. çünkü herşeyden biraz var ama hiçbir şeyden tam yok. Mental olarak da kırılgan..

taylanı keyfi kestiği mevzusu hurafi
kart cezası yahut cowit olmadan oynamadığı ve puan kaybettiğimiz tek maç a.gücü onda da nasıl doğrandığımız malum
Bazı sert maçlarda Etebo yu oynattı ki bence helva gibi yumuşak orta sahamızda gayet iyi oynadı Etebo.. Tabi bizim taraftar adama taktı mı takar..
Hocanın en büyük hatası “artık top rakipteyken de tehlikeli olacağız” diyerek sezon ortasında sistem denemesi yapmak oldu.. yaptığı yanlış değildi ama zamansızdı ve puan kaybettik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt