Salih Yaba
Kırmızı Üye
- 10 Kasım 2013
- 1.607
- 959
- 983
*Yalan 1: Yönetim basın önünde tek kelime etmedi ama hoca her fırsatta yönetimi rezil etti.. Cengiz her fırsatta hocaya laf sokmaya çalışıyor 2 yıldır.. en son oyuncuların seks hayatı hakkında dedikodu yapmaya kadar düşürdü işi.. Hoca ise sezon başından beri sadece “yalnızım ve kimsenin yanında değilim” dedi.. ha bir de oyuncu satamıyoruz dedi.. Dün akşama kadar en ufak bir saygısızlık yapmadı yönetime..Yönetim olarak hadi bomboş bi sene geçirdik diyelim. Paralar yatmadı da mı kriz oldu? BJK FB gibi takımlar 50 kez altın tepsiyle önüne şampiyonluğu koydu. İstediğin her oyuncu alındı. Alınanı değil, gittin Ömer bayramı, Akbabayı Ardayı vs oynattın. Yönetim çıkıp basın önünde tek kelime etmedi, gördüğün mikrofona yönetimi rezil edecek açıklamalar yaptın. Kaliteli oyuncuların üstünü çizdin, oynayacak oyuncuları küstürdün. Dandik takımlardan saçma sapan kadro ve oyunla puanlar kaybettin. Hala daha yüzsüz yüzsüz transfer bekliyorsun. Hala daha önümüzdeki seneye yönelik planlama yapıyorsun. Üstünü çizdiklerine bir bakalım,
Diagne--her ne kadar çok iyi oyuncu olmasada ilk fırsatta forvetsizken üstünü çizip kiralık yollattın
Linnes--Adam müthiş star değil, ama belli bir standardı varken 6 ay kadro dışı kaldı, bu sene dandik Şener oynadı onu oynatmadın, körelttin.
Belhanda--Kör ölür badem gözlü kalır. Gitmeden önce maçlarda oyuna almazdın, gönderildi olay çıkardın.
Lyundama--Ligin belkide en iyi stoperi. Stoper dediğin adam oynadıkça tempo kazanır, sakatlık dönüşü bir maç oynattın 5 maç oynatmadın. Her
maçımızda stoperi izleyen Donk yüzünden 1 gol yedik. Evladın olduğu için, bir taraflarını yaladığı için o hep 11de.
Mustafa Mohammed--Adam hazır geldi, Falcao gelince kestin, gereksiz yedek oynattın. Penaltı attırarak oyuncu kazanılmıyor. Takım orta açarken kenarda, oyuna girdiğinde 1 kez orta açılmıyor. Son malatya maçı, ilk yarı 50 orta açtı takım, Halil atamadı. Aha dedim Muhammed girdi yazar kesin kafayla dedim, 2-3 orta ancak açıldı ikinci yarı.
Emre Kılınç--Orta sahamızın belkide en potansiyellisi, Akbaba yüzünden oynatmadın çocuğu, girdiği maçlarda bir tarafını kurtardı kaç kez
Feghouli--Takımın beyni, Arda sırf zekasıyla oynuyor diyenler Feghouliye bir baksın. Neden oynamadı bu adam sene boyu?
Kerem Aktürkoğlu--Adam 2 gol atıyor ertesi hafta oynamıyor. Maç tıkanmış, set hücumu yapıyoruz Kerem oyuna giriyor. Yahu, hızlı oyuncuyu takım hızlı çıkarken tercih edersin ya da ilk 11e koyar skoru alana kadar oynatırsın. Biz 2-0 geriye düştüğümüzde Keremi alıyor.
Oğulcan--Adamı yönetim Rizeye yedirdi, 6 maç ceza aldı. Ritmiyle ilk yarının yıldızı idi. Feghoulinin yerine çok iş yaptı sağda. Gel gelelim, ikinci yarı 2 maçta görev aldı almadı adam. Aldığı maçlarda da işini layıkıyla yaptı. Neyine oynatmadın bu adamı da bitirdin?
Taylan--İrfan hıyarı alınmadı diye mi çizdin Taylan ve Oğulcan'ı? Derdin neydi? Neden Taylansız çıktığın bir sürü maçta puan kaybı geldi ve daha sonrasında kurtarıcı olarak takıma geri döndü?
Adem Büyük--Adam cevabını sana son maçta verdi. Başka yorum yok.
Nzonzi-Seri-Maicon-Rodriges-Okan-Fatih- vs vs liste çok uzar. Terim'i yalarsan 11 garanti. Yalamazsan Adem gibi kapı gözükür. Selçuk gibi iyi yalayıcı isen senin hiç sıkıntın olmaz, futbolu bitirsen bile sonrasında sahanın en güzel bölümünde beleş maç izlersin.
Bazı arkadaşlar iyi bir yönetimle Terim'in çok daha iyi olacağını söylemiş. Terim iyi yönetimle hiç yapamaz. Aysaldan daha iyi yönetim mi vardı zamanında? Terim show adamıdır, yalanmayı sever. Ona Abdürrahim gibi her fırsatta hodjam diyecek tipler gerek. Nizipli başkan yalamadı ters düştüler. Fatih Terim kendisinin önüne geçen herkesi siler atar. Manşet kendisi olması gerekir. Yine transferlerle dolduracak takımı, sağlam gelen oyuncuların pili yine ocak gibi bitecek. Ocakta yine transfer, tutarsa şampiyonsun. Tutmazsa yönetimle kavga et, kovulana kadar uğraş. Lütfen git şu takımdan. Daha fazla borçlandırmadan, daha fazla futbolcuların piyasası düşmeden git. Parlattığın tek oyuncu yok, körelttiğine parmak yetmiyor saymaya.
*Yalan 2: Diagne BJK maçındaki kırmızıdan sonra kayışı kopardı zaten.. Diagne Brugge a giderken sevinçten göbek atmışsın.. şimdi Diagne üzerinden hocaya sallıyorsan en hafif tabiriyle “samimiyetsizsin” sn yanut..
*Yalan 3: Yere göğe sığdıramadığın Tudor Linnesin yüzüne bakmazken hoca banko 11 oynattı ve mariano yedek kaldığı için bu forumda hocaya denmeyen kalmadı.. Fakat aynı Linnes bu sezon hocanın şans verdiği “22” maçta rezilleri oynadı ve sen onun üzerinden hocaya sallıyorsun..
*Yalan 4: Belhanda için olay çıkardı demişsin.. KUYRUKLU YALAN Senin toz kondurmadağın yönetim hocayı istifaya zorlamak için hamle yaptı.. hepimiz yüreğimiz ağzımızda kıyamet kopacak derken hoca süreci en olgun şekilde yöneterek bizi şampiyonluk yarışına ortak etti..
* Yalan 5: Muhammed hazır olduğu hiçbir maçta yedeğe atılmadı.. Cezalı olduğu Sivas maçında Falcao harika oynadı.. buna rağmen hoca sırf Muhammed i kesmemek için Kayseri ve Rize maçlarına çift forvet çıktı.. sonra da çocuk covid geçirdi zaten..
Eski mesajlarına baktığımda hocayı defalarca komisyonculukla yani “hırsızlıkla“ suçlamışsın.. Bu konuda delilin var mı, yoksa bu forumda herkes herkese her türlü hakareti yapmakta serbest mi?