Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiye kadar istifa etmediğine göre devam edeceği kesinleşti. Başkan adayları biatlarını bildirdiler Ft’ye. İşi zor. Transfer için para yok. Olsa da çarçur ediyor zaten. Kendisinin yerinde olsam devam etmezdim. Elde varken başaramadığı şeyi boş kasa ile başarması ne kadar mümkün olabilir ki?
Boş kasa ile nasil basarili olunduğu hususunda at beygircisine bakip ders alabilir.

Ardayı her maç 11 sürüp bize kısır yavaş futbol izletip evlatcilik yapacaksa hocam defol git nolursun. 30 yaş üstü transfer yaptıracaksa antremanlari ayak tenisiyle gir girla şamatayla geçecekse hoca git Allah aşkına. Bi de yanına sağlam bi yabancı yardımcı antrenör şart kovulursa tazminatıni terim cebinden ödeyecek gibi bi tazminat maddesi koyalım. Yerini de sağlama alırız.

Boş kasa ile nasil basarili olunduğu hususunda at beygircisine bakip ders alabilir.
8D556B92-ED8C-4D20-BFB7-69DCB9DF9101.webp

Şimdi bir de argüman beğendirmek gerekiyor. Eyvah.
Eger oynanan oyunla ilgili herhangi bir kimseyi eleştirecekseniz, teknik heyeti ya da futbolcuyu bu arkadas gibi nedenlerinizi yazmaniz lazim. Oyle bos kasa, kral, imparator, çöp, kız gibi topcu, bundan futbolcu olmaz 10 dakikada notunu verdim ( sanki bizzat kendisinin uzmanlik alaniymis gibi) vb gibi kelimelerle kimseyi ikna edemezsiniz. Dolayisi ile kimseye sizinle ayni fikirde olmadigindan da yakinamazsiniz. Yok benim bilgi duzeyimi asiyor bu kadari diyorsaniz sallamayacaksiniz bol kepceden susmasini bileceksiniz..

Son düzenleme:
bir de bu çıktı ya takım aleyhine pozisyon olunca kimin hoşuna gidiyor

2 3 istisna üzerinden düşman yaratma çabası

Iki uc istisna olsa kimsenin giki cikmaz.
Hata yapma haklari var, herkesin oldugu gibi. Kismetsizlik der gecersin. Ama ne iki uc, ne de hata bunlar..

varlığınla huzur buluyoruz
sn. fatih terim
hocam

Eger oynanan oyunla ilgili herhangi bir kimseyi eleştirecekseniz, teknik heyeti ya da futbolcuyu bu arkadas gibi nedenlerinizi yazmaniz lazim. Oyle bos kasa, kral, imparator, çöp, kız gibi topcu, bundan futbolcu olmaz 10 dakikada notunu verdim ( sanki bizzat kendisinin uzmanlik alaniymis gibi) vb gibi kelimelerle kimseyi ikna edemezsiniz. Dolayisi ile kimseye sizinle ayni fikirde olmadigindan da yakinamazsiniz. Yok benim bilgi duzeyimi asiyor bu kadari diyorsaniz sallamayacaksiniz bol kepceden susmasini bileceksiniz..

3 senedir söyleyip duruyorum, ilk 1 sene takımı sezona hoca hazırlamadığı için iyi çalışmış bir takıma geldi. 3 senedir iyi çalıştırılmayıp saha da dökülen bir takım ve sürekli yok takımın kalitesi şöyle kötü böyle kötü, yok yönetim transfer yapmıyor gibi şikayetleri de ben argümandan saymıyorum. Çünkü hoca önce elindeki takımı sahaya iyi hazırlayacak ondan sonra malzeme de eksik varsa talepte bulunacak.

Bu arada şu kız gibi vuruyor lafına en çok ayar olan benim, eğer sen bu lafı hoca veya oyunculara hakaret olarak bakıyorsan kusura bakma bu da senin hatan, bu hakaret aslında bayanlara yapılan cinsiyetçi bir hakarettir. Benim gördüğüm çoğu yerde erkeklerin yapamadığı bir çok branşta kızlar erkeklere nal toplatıyor ve bir elinde çayı bir elinde klavyesi yazanlara fena vuruyorlar ama o yazanalar bunun farkında değil.

Wir wollen einen deutschen. T.D.; Imparator.

Affet bizi babo.

Hocam yardımcılarından kurduğun 11 den feragat ederek genç oyuncu al lütfen!!

temmuzda eşref başkan görevine son vermeden son bir hizmet hocam

mourinhodan cengizi al

takımın başında sahaya çıksın yeter ceza almasın en büyük problemi bence bu
yoksa taktik bilgisi zaten mevcut hocanın

kralına
çatarız
belaya
batarız
hoca
senin için

Vallahi bu manyaklara ragmen buyuk basari.manevi destegini gordugu bi baskan ve yönetimle çalışsa acik ara sampiyonmusuz.huzurun olmadigi yerde iyi dayanmış

Bu hain ve beceriksiz yönetime rağmen 4 senede 2 şampiyonluk. Umarım seneye kalırsın ve uzun süre daha bizimle olursun hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt