Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın yanlışları oldu kabul. İlk 11, Etebo ısrarı, Gedson'un stoper oynaması, evlatçılık, ego, oyuncu değişiklikleri...

Ne olursa olsun kafaya oynanan 4 sene var. (Geçen sene pandemi nedeni ile 6.'lık ölçü sayılmaz)

Ne olursa olsun Taylan'ı yarattı transfer olmadan. Kalecisiz geçen yarım sezon...

Her türlü FT kalmalıdır...

Ah canaydın ah zamanında lucescu la 10 yıllık sözleşme imzalasaydın şimdi terim in adı bile geçmezdi sonra geldi senide sattı gitti, canaydın suçlu ünal aysal suçlu 50 tane transfer yapıp malzemeyi veren Mustafa cengiz suçlu bir terim haklı, umarım yeni yönetim gelir terim le devam eder ilerde ah vah keşke diyenleri göreceğim

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hep diyorum dünyanın en iyi başkanını getir onla da problem edecek bir şey bulur. Çünkü bu adamın olayı bu ya. Can çıkar huy çıkmaz derler. Elbette ki başkanın hataları oldu ama senin de oldu. Başarısızlık olunca zaten hiçbir şekilde üstüne almıyorsun. Yönetim, hakemler, zemin, oyuncular hatta taraftarlar. Bu kadar zor olmamalı ya başarısızlığı kabul etmek ve istifa etmek.

Değerli hocam, yaptığın açıklamalar çok yanlıştı ya.Senin elinde olan bir maçı kaybettikten sonra içimizdeki düşmanlar denmez.Yönetimin haklarımızı savunma kısmındaki yetersizliği hatta direkt savunmaması kısmına diyecek bir sözüm yok onu geçiyorum ama Malatya maçında ipler tamamen senin elindeydi.Yani yönetim mi Akbaba yerine kılınç oynatmadı?Bütün sezonun hatasını telafi edebilecek bir şansın vardı önünde ve sen Akbaba-Turan oynattın.Kimileri için olursa olur olmazsa olmaz maçıydı çünkü insanlar 2006 mucizelerini,UEFA kupalarını vs gördü ama ben görmedim dolayısıyla benim için anlamı büyük bir şampiyonluktu.Malatya maçının sonucu bayağı yaraladı beni, hala kafamda oynuyorum yok ya olacak iş değil bizim hakkımızdı diyorum.Kimi suçlayacağız ki, eteboya para gömen yönetimi mi oyuncuları kazanmaya çalışırken Gs yi kaybeden hocamızı mı.
Neyse ben ne bu yönetimden ne de hocamızdan razı değilim, ikisi de lütfen inceldiği yerden kopsun.Camiadaki bu havayı ancak yeni kan girmesiyle tersine çeviririz.

Taraftarlı bir sezon geçirseydik hiçbiriniz bu kadar konuşamazdınız.

Mustafa Cengiz: ''Seni tebrik ediyorum sevgili hocam. Eserinle övünebilirsin. 1 kere geçmiş olsuna gelmedin. Oğlumu aradın onun için oynayacağız dedin 8 kere yenildik.''

20210521_161613.webp

şu an çok sinirlidir.
eğer kalırsa topun ağzında olacağı için başarılı olabilir.
rahatken değil sıkıntılıyken başarılı oluyor son yıllarda.
son maçları kazanmamız da örnek verilebilir.

Hocayı biraz tanıyorsam tek bir twitle rezil rüsva edecek Mustafa Cengiz'i. Bekliyoruz.

Geçen yıl çok eleştirdim. Oyuncu tercihleri kadro seçimi. Ama bugün anladım ki mevcut yönetime rağmen iyi iş çıkartmış.

Başka hoca olsa bu yönetimle 6. falan olurdu.

bu şartlar ve sürtüşmelerde ligdeki hemen hemen bütün büyük maçlarda rakiplerini öttürüp ligi tek şaibeli maçtaki averaj ketenperesiyle kaybetmesi ciddi bir mesele. kuşkusuz cengiz'den sonraki tüm fikren ve vicdanen bağımlı, ekonomik anlamda sınırlı adayların 1 numaralı tercihi olacaktır. inşallah bu kez kendisi kadar galatasaray'ı düşünen yönetimler de nasip olur.

bay haksız rekabet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt