Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu aciklamayi yaptiktan sonra , laf atti kisilerin yaninda ise baslamadimi yoksa ben mi yaniliyorum?
Hocam kamışı bileyip bu şekilde açıklama yapacaktır.
Galatasaray’dan kovuldu ve hepimizin takımına yani Türk Milli Takımına gitti.. Tüpçünün takımına gitti de bizim mi haberimiz olmadı?
Sen yanılıyorsun kardeşim.. Şahıslar için milli formaya sırt dönülmez çünkü o forma kutsaldır.. tıpkı bu sene tüm ALİ-CENGİZ oyunlarına rağmen ALİ-CENGİZ lere kızıp Galatasaray’dan istifa etmediği gibi.. çünkü aynı şekilde Galatasaray forması da kutsaldır.Bu aciklamayi yaptiktan sonra , laf atti kisilerin yaninda ise baslamadimi yoksa ben mi yaniliyorum?
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyonluğumuzu elimizden almaya çalışan, bir maç sonrası tüpçüye ağır hakaretler ettikten aylar sonra yine aynı kişiyle kahkahalar atarak başkanlık makamına laf sokan birisini de bu olayda savunmazsınız herhalde.Galatasaray’dan kovuldu ve hepimizin takımına yani Türk Milli Takımına gitti.. Tüpçünün takımına gitti de bizim mi haberimiz olmadı?
Sen nesin bilmiyorum ama ben Türk’üm ! Bayrağın da milli formanın da mazereti olmaz..
Başkanlık makamı hainlerin ardına saklanıp her türlü haltı yiyebilecekleri bir zırh değildir.. Hocayı kovan sexy elemanın enkazıyla uğraşıyoruz hala..Şampiyonluğumuzu elimizden almaya çalışan, bir maç sonrası tüpçüye ağır hakaretler ettikten aylar sonra yine aynı kişiyle kahkahalar atarak başkanlık makamına laf sokan birisini de bu olayda savunmazsınız herhalde.
Aysal mı hainlerin ardına saklanmış FT mi.Başkanlık makamı hainlerin ardına saklanıp her türlü haltı yiyebilecekleri bir zırh değildir.. Hocayı kovan sexy elemanın enkazıyla uğraşıyoruz hala..
"Terim'i yalnız bırak; Beşiktaş Şampiyon!"
Komedyen bile özetledi.terim yoldaş hiçbir vakit yalnız kalmayacaktır!
Botokslunun guzellemesini yapacak hic bi firsati kacirmiyonuz bravo valla
Malum parti yalamalari gibisiniz