Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger yeni yönetim gelipde Terimle calismak istiyorsa simdiden bir 10+ transfer icin hazirlikli olsun, Terime bir über Takimi kuramasan zaten sampiyon olamaz, cünkü rakiplerine göre daha zayif bir kadron varsa, bunu ancak cok iyi calisan bir sistemle egale edersin ve icabinda sampiyon olursun bu terimle imkansiz.

Cünkü yillardir ne güzel futbol izliyoruz nede adam akili strateji veya sistem görüyoruz. Terim zaten kendisi ima etmis paraniz varsa gelin diye, bu saatden sonra ikinci sinif oyuncularla ugrasamam basari icin cok iyi bir takim gerek bana diyor.

Onun icin icin terim olmasa bittik öldük demenin hic bir anlami yok, iyi bir kadro kurulmasa (bence öyle olacak) Terim yerine x bir td ile sezonada baslasak sampiyonluk hayal olacak. Firsat bu firsat gidin kücük bütce ile büyük isler basarmiz, takimin capindan daha iyi futbol oynatmis bir hoca bulun, elbet vardir böyle biri. En kötü ihtimal seneyede sampiyon olamayiz ama belki yeni bir baharin habercisi olur.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim'i hep savunuyordum ama bu son Mustafa Cengiz'in açıklamalarından sonra başkana da hak verdim Fatih Terim başarılı bir teknik direktör olabilir ama karakter daha önemli egosu yüksek kendini beğenmiş ve çalışılması zor biri kaybettiğimiz maç sonralari kendini eleştirecegi yerde çıkıp ona buna laf sokmalar başkana dolaylı yoldan aba altından sopa göstermeleri yok disardaki düşmanlar neyse içerdeki düşmanlar dedi adam ya başkanı ima ederek yahu sen kimsin Fatih Terim sen Galatasaray kulübünün seçtiği başkanın çalıştırdığı bir elemansin yerini bilsene gidip başkanlığa soyunuyorsun çok istiyorsan bırak teknik direktörlugu başkanlığa aday ol başkanla da varsa bir sorunun ara konuş iletişime geç çöz ne yani kamera karşısında laf sokmalar adamı üzüntüden hastanelik etti kendi Bodrum'larda tatil yapıyor şimdi bravo aferin

Fatih Terim sürekli başkanlarla sorun yaşıyor. Son maçta yine gizemli konuşmalarla şampiyon olamamanın faturasını yönetime çıkardı. Aslında devre arası yönetim Fatih Terim'e iyi transferler yaptı. Ama fatih Terim sürekli başarısız bir sonuçta faturayı başkasına kesti. 2 senedir kondisyon olarak takım güçsüz. Başkan hem borçları ödemeye çalıştı hem de Fatih Terim'in istediği oyuncuları almaya çalıştı. Önceki sene Seri-Lemina-Nzonzi-Falcao transferleri yapmış bir yönetimden bahsediyoruz. Devre aralarında da Onyekuru-Saracchi transferleri var. Beşiktaş dar kadrosuyla 2 kupa almışsa diğer büyük iki takımın teknik direktörleri başarısızdır. İtalya'ya gitti oradaki başkanlarla kötü oldu. Avrupa'da iki senedir çok kötüyüz. Yeni akım futbolda yokuz. Fatih Terim kendini yenileyemedi. Son olarak da Ümit Davala'nın yaptığı paylaşım resmen facia. Yeni yönetim inşallah Fatih Terim'in sözleşmesini büyük paralara yenilemez. Ama ne yazık ki bu böyle olömayacak. Mustafa Cengiz'in demek istediği şey aslında Fatih Terim santraç oyununu iyi oynadı ve yönetimi taça attı.
Galatasaray taraftarı olamamın yanında Arsenal taraftarıyım da. Arsenal Wenger değişikliği oldu. Artık Galatasaray'ın da yenilenmesi lazım. Yeni hedefleri olması, Avrupa'da var olması gerekiyor. Transfer listelerinde bile bir viyon yok ne yazık ki.

Bir istisna var. Ozhan Canaydın la arası kötü olmadı hiç. (O adamla kötü olmak da dünyanın en zor şeyi olsa gerek)

LYA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cünkü Canaydin her istedigini yapti. Ama yine de basarili olamadi: önce Milandan Sarr diye genc yeteneksiz stoper getirdi, basi kesilmis tavuk gibiydi sonra önliberou ne oldu, sonra FT gitti sistemine ve oyun tarzina uymayan F. De Boeri getirtti herif rezil rüsva oldu burada. Sonra Almaguer isminde Meksikali geldi, de Boerdan daha agir ve hic meksika disina cikmamis. Sonra sagbeke ismi var diye Abel Xavier geldi ve patladi. Sonra Prates geldi, sonra Davala geri mi gelmisti?
Batistalar, Felipeyi aldi herif süper oynarken önce ön libero yapti sonra kovdu, sonra bitik Revivoyu ve Balici aldirdi ikisi de patladi, sonra Hakan Sükür va geri geldi yine de olmadi. 1,5-2 sezonda belki 50ye yakin transfer yaptirmistir.
Canaydin patlayinca yardimcisi Polat geldi o iyice batirdi. Bugün ne cekiyorsak bu iki beceriksiz yüzünden cekiyoruz.
GSnin degerleri zaten ilk Adnan bros (Polat ve Sezgin) ile patladi. Ibra edilmediler vs.

Cünkü Canaydin her istedigini yapti. Ama yine de basarili olamadi: önce Milandan Sarr diye genc yeteneksiz stoper getirdi, basi kesilmis tavuk gibiydi sonra önliberou ne oldu, sonra FT gitti sistemine ve oyun tarzina uymayan F. De Boeri getirtti herif rezil rüsva oldu burada. Sonra Almaguer isminde Meksikali geldi, de Boerdan daha agir ve hic meksika disina cikmamis. Sonra sagbeke ismi var diye Abel Xavier geldi ve patladi. Sonra Prates geldi, sonra Davala geri mi gelmisti?
Batistalar, Felipeyi aldi herif süper oynarken önce ön libero yapti sonra kovdu, sonra bitik Revivoyu ve Balici aldirdi ikisi de patladi, sonra Hakan Sükür va geri geldi yine de olmadi. 1,5-2 sezonda belki 50ye yakin transfer yaptirmistir.
Canaydin patlayinca yardimcisi Polat geldi o iyice batirdi. Bugün ne cekiyorsak bu iki beceriksiz yüzünden cekiyoruz.
GSnin degerleri zaten ilk Adnan bros (Polat ve Sezgin) ile patladi. Ibra edilmediler vs.

Seyircisiz oynadigimiz iki sene. O donemi biliyorum.
Yani Dursun Ozbek, MC, Unal Uysal hic biri olumsuz bir etki yapmadi . Tum suclu Canaydin ve Polat mi simdi ?

Seyircisiz oynadigimiz iki sene. O donemi biliyorum.
Yani Dursun Ozbek, MC, Unal Uysal hic biri olumsuz bir etki yapmadi . Tum suclu Canaydin ve Polat mi simdi ?
Cöküs Canaydinla basladi, Polatla hizlandi. Benim izlenimim bu sekilde. Daha forvete gelen Niculesculari, Cristianlari, o Belcikali zenciyi (dikkat et hepsi ayni tip oyuncu), Petreleri, Bratulati saymadim bile.
Onlardan önce yine iyi kötü ekonomimiz vardi. Onlar da hata yapti. Mesela Jardel ve Bülent Akina bu kadar paralar bayilmak sacmalikti. Uefa kupasinin gaziyla biraz uctular. Yine de Luce ile o iki sezon cok basariliydik CL‘de.
Aysal toparlayabilirdi ama bizim futbol ikliminde basarili insani birakmiyorlar ve assagi cekiyorlar (sike süreci, TFF, FTnin bizi satip „düsman“ olarak görünen tüpcüyle anlasip milli takima gitmesi vs.). Tabi Aysalin da sacmaliklari vardi mesela 10-15 milyonluk Bruma transferi vs.

Cöküs Canaydinla basladi, Polatla hizlandi. Benim izlenimim bu sekilde. Daha forvete gelen Niculesculari, Cristianlari, o Belcikali zenciyi (dikkat et hepsi ayni tip oyuncu), Petreleri, Bratulati saymadim bile.
Onlardan önce yine iyi kötü ekonomimiz vardi. Onlar da hata yapti. Mesela Jardel ve Bülent Akina bu kadar paralar bayilmak sacmalikti. Uefa kupasinin gaziyla biraz uctular. Yine de Luce ile o iki sezon cok basariliydik CL‘de.
Aysal toparlayabilirdi ama bizim futbol ikliminde basarili insani birakmiyorlar ve assagi cekiyorlar (sike süreci, TFF, FTnin bizi satip „düsman“ olarak görünen tüpcüyle anlasip milli takima gitmesi vs.). Tabi Aysalin da sacmaliklari vardi mesela 10-15 milyonluk Bruma transferi vs.

Arkadasim sen camur atmak icin nereden cer cop buluyorsan salliyorsun.. Izi kalmaz merak etme.
Niye seni satsin. Gidilen yer Besiktas mi Fenerbahce mi ? Milli takimdan daha ustun hangi takim var bu ulkede ? Galatasaray milli takimin ustunde midir demek istiyorsun ?
Aysal toparladi diyorsun ekonomik olarak git bak bakalim o yillardaki bilancoya nereden almis nereye gelmis ondan sonra konus. Hala daha adamlarin o donemdeki tazminatlarini oduyoruz.

Bruma Aysalin sacmaligi degil, ayrica adama o donemin wonderkid lerinden birine yatirim onerisi gelmis hayir ben gelecekte GS ye bir sey kazandirmak istemiyorum almayalim mi diyecek. Brumadan zarar da edilmedi.

Lucescunun futbol tarzini ben dahil hic bir GS li sevmiyordu. Sirf Mourinho tarzi oynattigi icin gonderildi.
Biraz bilerek konusalim.

Normalde Terimin hesap vermesi gerekirken yine acıtasyon demagoji ile uğraşıyoruz.Bir dakika bile kalmaması lazım bu kişinin sportif olarak bakarsak. Avrupada zaten madara ediyordu takımı şimdi dandik ligte bile şampiyon olamayıp avrupada madara olma şansımız bile olmuyor beyefendi sayesinde.

Normalde Terimin hesap vermesi gerekirken yine acıtasyon demagoji ile uğraşıyoruz.Bir dakika bile kalmaması lazım bu kişinin sportif olarak bakarsak. Avrupada zaten madara ediyordu takımı şimdi dandik ligte bile şampiyon olamayıp avrupada madara olma şansımız bile olmuyor beyefendi sayesinde.

Ne kadar degerli yorumlar geliyor.. Forumun aydinlarini okumak gibisi yok..

Hocanın egosunu da biliyoruz bu kulübe neler kazandırdığını da. Ünal Aysal döneminde hepimiz hocaya kızdık ve bence de haklıydık. Ama bu sefer durum farklı. Bir TD her konuşmasında ceza alıyor ama yönetim(!) sesini bile çıkarmıyor. Çünkü adamların umurunda değil şampiyonluk falan. Hoca zarar görsün de rahatça kovalım derdindeler.
MC en son hangi maçtan sonra açıklama yaptı ? Evet rahatsızdı doğru ama basket takımının küme düşme durumu varken son 3-4 maçta hep salondaydı çünkü o takım küme düşse alacağı tepkiyi biliyordu. Futbol takımı 2. 3. olsa cezayı keseceği yer hazırdı. Hadi başkan rahatsız konuşmadı etmedi Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay denizli maçından önce en son ne zaman açıklama yaptı gerçekten hatırlamıyorum. Olası şampiyonluktan hemen paylarını alma derdine düştüler

Hocanın bu sessizliği çok enteresan. Kaale almıyorum demek istiyor heralde başkanı.

Rakip kulüp başkanları Salvolar yaparken, olmadık pozisyonlarda kırmızı kart alırken yönetim çıkıp destek oldu mu ?

Olmadı, Fatih hoca normalde böyle bir ortamda zaten göreve devam etmez istifa ederdi. Etmemesi bizim için büyük bir kazanımdır.

Hocanın artık egosunu bir tarafa bırakıp Galatasaray başkanlarına saygı duyup kulüp hiyerarşişinde başkanın teknik direktör den üstün oldugunu kabul etmeli evet Fatih Terim Galatasarayın yaşayan efsanesi buna hiç bir Galatasaraylı karşı çıkmaz ama ne olursa olsun seçilmiş kulüp başkanıda teknik direktörün üstündedir hoca böyle ben başkandanda üstünüm egosuna girdigi zaman başımıza bunun gibi olaylar geliyo dün ünal aysaldı bugün mustafa cengize oldu yarın iddaa ediyorum burak elmas başkan seçilip beraber çalışmaya başlasınlar iki senede bugünkü duruma düşecekler hocanın bu zihniyeti değişmedikçe

Rakip kulüp başkanları Salvolar yaparken, olmadık pozisyonlarda kırmızı kart alırken yönetim çıkıp destek oldu mu ?

Olmadı, Fatih hoca normalde böyle bir ortamda zaten göreve devam etmez istifa ederdi. Etmemesi bizim için büyük bir kazanımdır.
Cengiz ve Koc kankaymis. Cengiz acikladi dün. Ticari cikarlarin etkisi olmus olabilir.

Ne kadar degerli yorumlar geliyor.. Forumun aydinlarini okumak gibisi yok..
Sen Terimin yakin akrabasi falan misin? Biz iyi de kötü yanlarini da yazmaktan cekinmiyoruz ama sen ölümüne savunuyorsun hatasiyla. Bence Terimde yanindaki akil danismanlarini bir süzgecten gecirmeli. Özellikle Davalanin dünkü hareketi cok ayip ve terbiyesizce. "Sen kimsin" derler adama. Bu saatten sonra calismasi da zor aslinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt