Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Terimin yakin akrabasi falan misin? Biz iyi de kötü yanlarini da yazmaktan cekinmiyoruz ama sen ölümüne savunuyorsun hatasiyla. Bence Terimde yanindaki akil danismanlarini bir süzgecten gecirmeli. Özellikle Davalanin dünkü hareketi cok ayip ve terbiyesizce. "Sen kimsin" derler adama. Bu saatten sonra calismasi da zor aslinda.
Evet enistem olur kendisi ... :hehe:
Benim kimseyi savundugum yok iyi bak diger yazilarima.
GS icin olumlu ve dogru ne ise benim savundugum o olur.
Ahkam kesecegin yer burasi degil ..

Evet enistem olur kendisi ... :hehe:
Benim kimseyi savundugum yok iyi bak diger yazilarima.
GS icin olumlu ve dogru ne ise benim savundugum o olur.
Ahkam kesecegin yer burasi degil ..
Belki de babandir, kizlari kadar savunuyorsun kendisini hehe
Yok ben ahkam falan kesmem, kendi halimde fikirlerimi ve düsüncelerimi paylasirim kimseye satasmadan.

Belki de babandir, kizlari kadar savunuyorsun kendisini hehe
Yok ben ahkam falan kesmem, kendi halimde fikirlerimi ve düsüncelerimi paylasirim kimseye satasmadan.
Sen savundugumu dusunuyorsun sadece.
Ben ise bunu konudaki fikirlerinin yersiz oldugunu. Fark bu..
(Davalanin hareketini savunan da yok. Konu ile alakasi da yok..)

O enistem olur dedi, ben de daha yakin akrabasiymissin gibi, kendi cocuguymussun gibi savunuyorsun dedim.

Diger üyeleri kücümsemesi de hosuma gitmedi.
Tamam da rahatsız edici bir yorum hissiyatındaysan raporlamalısın.

Senin ettiğin söz de hoş değil ve çok yanlış noktalara gider.

Amaç Galatasaraysa bu kadar uçlarda durmaya gerek var mı?

Gene terbiye sınırları aşılmış siz eleştirmeyin

Arkadasim sen camur atmak icin nereden cer cop buluyorsan salliyorsun.. Izi kalmaz merak etme.
Niye seni satsin. Gidilen yer Besiktas mi Fenerbahce mi ? Milli takimdan daha ustun hangi takim var bu ulkede ? Galatasaray milli takimin ustunde midir demek istiyorsun ?
Aysal toparladi diyorsun ekonomik olarak git bak bakalim o yillardaki bilancoya nereden almis nereye gelmis ondan sonra konus. Hala daha adamlarin o donemdeki tazminatlarini oduyoruz.

Bruma Aysalin sacmaligi degil, ayrica adama o donemin wonderkid lerinden birine yatirim onerisi gelmis hayir ben gelecekte GS ye bir sey kazandirmak istemiyorum almayalim mi diyecek. Brumadan zarar da edilmedi.

Lucescunun futbol tarzini ben dahil hic bir GS li sevmiyordu. Sirf Mourinho tarzi oynattigi icin gonderildi.
Biraz bilerek konusalim.

Lucescu olayı efsane zaten. Genç arkadaşlarımız sağda solda duyduklarını yazıyorlar. Ben Lucescu konulu başlıkta tarihsel durumu açıkladım ama okuma alışkanlığı da yok yine birçoğumuzda. Adamın futbol mantalitesi Galatasaray’a uygun değildi. Çok net. Ama başarılı olduğu doğrudur. O futbolu bugün oynatsa 5 maç katlanmazdı kimse.

Tamam da rahatsız edici bir yorum hissiyatındaysan raporlamalısın.

Senin ettiğin söz de hoş değil ve çok yanlış noktalara gider.

Amaç Galatasaraysa bu kadar uçlarda durmaya gerek var mı?
Haklisiniz, özür dilerim. Uymamam gerekirdi. Insanlari sikayet etmek pek tarzim degildir.

Fatih Terim'i sevebilirsiniz de sevmeyebilirsiniz de. Ancak hem hocaya hem de üyelere karşı hakarete varan ifadeler yasaktır.

Su ortam bu ortam... baskasi yapamazmis falan filan. Neden? Nedenini biliyonuz da soylemek isinize gelmiyo. Cunku bu ortami yaratan kendisi. Futbolu futbol olarak beceremeyince ortami germek, ona buna laf atmak, futboldan baska herseyi konusmak isine geliyo.
Gerçekten nasıl göremiyorlar şaşırıyorum. Kendisine bir düşmanlığım yok da eskiden beri standart taktik bu değil mi zaten? Başarısızlık gibi bir ihtimal söz konusu olunca kavga etmediği kimse kalmıyor. Tutkulu mutkulu diye geçiştiriliyor ama bilinçaltına yerleştirdiği tek fikir başarısızlıkta suçun hep başkalarında olduğu yönünde. Samimiyetsizce söylenmiş "en büyük hata benimdir" gibi cümlelere de hiç değinmiyorum bile. Şampiyonluklar dahil işlerin kötüye gittiği her dönemde kavga edecek-gerginlik yaşayacak birilerini buluyor kendisi.

Zaten "konuşacağım, herşeyi açıklayacağım, sırası gelecek vs vs" gibi cümleleri de sırf "ben neler yaşıyorum, siz bilmiyorsunuz" algısı olşturmak için. Daha anlattığını göremedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt