Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'i hep savunuyordum ama bu son Mustafa Cengiz'in açıklamalarından sonra başkana da hak verdim Fatih Terim başarılı bir teknik direktör olabilir ama karakter daha önemli egosu yüksek kendini beğenmiş ve çalışılması zor biri kaybettiğimiz maç sonralari kendini eleştirecegi yerde çıkıp ona buna laf sokmalar başkana dolaylı yoldan aba altından sopa göstermeleri yok disardaki düşmanlar neyse içerdeki düşmanlar dedi adam ya başkanı ima ederek yahu sen kimsin Fatih Terim sen Galatasaray kulübünün seçtiği başkanın çalıştırdığı bir elemansin yerini bilsene gidip başkanlığa soyunuyorsun çok istiyorsan bırak teknik direktörlugu başkanlığa aday ol başkanla da varsa bir sorunun ara konuş iletişime geç çöz ne yani kamera karşısında laf sokmalar adamı üzüntüden hastanelik etti kendi Bodrum'larda tatil yapıyor şimdi bravo aferin
Yaw bu kim başkan adayı olmak kim.
Bırak milyonların altına imza atıp kefil olmayı Cebinden 3 kuruş çıkacak diye saklanacak delik arar.
Şu anda bile bizden daha iyi bir yağlı kapı bulsa koşa koşa kaçacak insan hayatta başkan olmaya Cesaret eder mi?

Yaw bu kim başkan adayı olmak kim.
Bırak milyonların altına imza atıp kefil olmayı Cebinden 3 kuruş çıkacak diye saklanacak delik arar.
Şu anda bile bizden daha iyi bir yağlı kapı bulsa koşa koşa kaçacak insan hayatta başkan olmaya Cesaret eder mi?
Gözünü kirpmadan 3 milyonu bagisliyan kimdi?

Hocanın şurada bizi çalıştıracağı en en fazla 2-3 sene kaldı.Bugün biz "en büyük" ise tartışılamaz bir payı vardır bunda.O yüzden eleştirirken en azından para katmayın ya.Oynattığı oyunu beğenmezsin, neden başkanlarla hep problem yaşıyor dersin de Fatih hocayı paradan vurmaya çalışmak çok çok büyük bir ayıp.
Bekliyorum daha Uefa kupası şansla geldi hocanın bir payı yoktur gibi bir "eleştiriyi" kim yapacak diye

1621682230592.webp

Barcelona'ya gitse kalp krizi geçirip ölecek bir sürü Galatasaraylı var. Çok tuhaf.

Bizim Türkler kadar aşağılık kompleksi dolu bir millet var mı acaba!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt