Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet hocam artık yönetim bahanen de ortadan kalkmış bulunuyor.Olur olmadık şeyleri bahane etmeyip saha içine konsantre olman dileğiyle...2 yıldır olur olmadık şeylere sarmandan dolayı saha içinde nal topluyoruz.İşte sana biat edecek bir yönetim!Bu saatten sonra tek bir bahane dahi üretmeye hakkın yok.
Terim Burak, Işıtan, ve Remzi beyleri dürüm kebap yapıp yer. Terim ile devam eden bir yönetim ölü doğmuş yönetimdir. 10-15 maç sonra o koltuklarda rahat oturamazlar. Şimdi herkesin aklını başına alma zamanı.
Acaba hoca ne duygularla takip etmiştir seçimi. Bizim gibi heyecanlanmış mıdır. Blok oylar bi tarafınıza girsin diyerek son sandıklarda çıldırmış mıdır.
2 sezon başarısız olmuş, pek öyle devrim yapacak bir manzarada yoktu 4 sezon boyunca. bu sezon kendisiyle çalışılacaksa umarım başarılı olur ama ben kendisi varsa takımı takip etmem.
Umarım Burak başkanlada sorun yaşayıp gölge başkan olmaya çalışmazsın hocam adam sana destek verdi diye neredeyse seçimi kaybediyordu bunun farkındasın umarım
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.