Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar hoşgeldin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet hocam artık yönetim bahanen de ortadan kalkmış bulunuyor.Olur olmadık şeyleri bahane etmeyip saha içine konsantre olman dileğiyle...2 yıldır olur olmadık şeylere sarmandan dolayı saha içinde nal topluyoruz.İşte sana biat edecek bir yönetim!Bu saatten sonra tek bir bahane dahi üretmeye hakkın yok.

Terim Burak, Işıtan, ve Remzi beyleri dürüm kebap yapıp yer. Terim ile devam eden bir yönetim ölü doğmuş yönetimdir. 10-15 maç sonra o koltuklarda rahat oturamazlar. Şimdi herkesin aklını başına alma zamanı.

E0vKwsnWYAAxrAy.webp

Acaba hoca ne duygularla takip etmiştir seçimi. Bizim gibi heyecanlanmış mıdır. Blok oylar bi tarafınıza girsin diyerek son sandıklarda çıldırmış mıdır.

2 sezon başarısız olmuş, pek öyle devrim yapacak bir manzarada yoktu 4 sezon boyunca. bu sezon kendisiyle çalışılacaksa umarım başarılı olur ama ben kendisi varsa takımı takip etmem.

Artık bahanen kalmadı hoca seneye de yönetime sövmeye başlarsan kimse sana destek çıkmaz. Neyseki ya devam ya tamam senen.

Yarın hemen takımın başına getirilsin.

Şurda psv ile şampiyonlar ligi maçına çıkacağız eli çabuk tutmak lazım.

Umarım Burak başkanlada sorun yaşayıp gölge başkan olmaya çalışmazsın hocam adam sana destek verdi diye neredeyse seçimi kaybediyordu bunun farkındasın umarım

Bu sene de korner duran top falan yok anlaşılan

45 dk stoperler arası paslaşma, çağdışı oyun, 8 maç ceza, evlatlar, çok yalnızım, garip işler oluyor, başkanla kavga ve kapanış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt