Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birsey soracagim
Mesele sirf Terimi elestirmek icin b.k atmak degil
2 senedir sampiyonluk yok oynanan futbol ortada
maas limit sikintisi varken neden yilda 30 mio TL neden?
Mesala 2 olsa acliktan ölürmü sevgili hocamaz hadi neyse 2 arti sampiyonluk primi diyelim yine 3 mio olsun

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocanın maaşı hakkında henüz net bir bilgi yok. Transfer dönemi biter yönetim her şeyi açıklar o zaman eleşiri yaparsınız. Muhabir ağzından alınan bilgilerle (ki bu bilgilerin ne kadar doğru olduğunu gördük hepsi yan yattı) eleştiri yapılmaz.

Normalde kendisine olan inancımı kaybetmiştim ve istifasını istiyordum

Ama bu sene sözlerinden ve hareketlerinden sanki işler farklı olacak gibi bir izlenim aldım

Hele ki Onyekuru'yu istemediğini beyan ettiği anda tamam dedim hocam yine eski Terim'i seyrettirecek bize

Şimdi bu akşam itibariyle yeni bir dönem yeni bir macera başlıyor

Bu sefer kendisine inanıyorum

Haydi hocam bu akşamdan itibaren

Aslan gibi oynat şu takımı

Yenilsek bile gurur duyalım takımımızla

Sen Terim'sin

Bu işi yaparsan sen yaparsın hocam

Allah utandırmasın ve muvaffak ol hocam

Normalde kendisine olan inancımı kaybetmiştim ve istifasını istiyordum

Ama bu sene sözlerinden ve hareketlerinden sanki işler farklı olacak gibi bir izlenim aldım

Hele ki Onyekuru'yu istemediğini beyan ettiği anda tamam dedim hocam yine eski Terim'i seyrettirecek bize

Şimdi bu akşam itibariyle yeni bir dönem yeni bir macera başlıyor

Bu sefer kendisine inanıyorum

Haydi hocam bu akşamdan itibaren

Aslan gibi oynat şu takımı

Yenilsek bile gurur duyalım takımımızla

Sen Terim'sin

Bu işi yaparsan sen yaparsın hocam

Allah utandırmasın ve muvaffak ol hocam

Onyekuru hariç yazdıklarınla katılıyorum. Onyekuruyu yollayıp Akbaba’yı tutmak rezalet.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sayın hocam, sizi çok sever ve sayarım. Bunca yıldır yaptığınız hizmetlerden, kazandırdığınız sayısız başarılardan ötürü size minnettarız. Ancak sizden bir istirhamım olacak. Allah rızası için yalvarıyorum 90 yaşındaki Larsen'i alma şu takıma hocam lütfen..

Sayın hocam, sizi çok sever ve sayarım. Bunca yıldır yaptığınız hizmetlerden, kazandırdığınız sayısız başarılardan ötürü size minnettarız. Ancak sizden bir istirhamım olacak. Allah rızası için yalvarıyorum 90 yaşındaki Larsen'i alma şu takıma hocam lütfen..
Yasli ✔
Pahali ✔

PSV maçını kazanırız kaybederiz bu hocanın suçu değil ,ama 2 yıldır bu takım duran top kullanamıyor, yanlış transfer politikası da FT min suçudur.arda,akbaba,Ömer Bayram ile neden sözleşme uzattık.Başkanın dediği gibi geleceğin takımı ile ne alakası var bu hamlelerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt