Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Euro 2020'de iyi ki 3'lü ile başarılı oldu takımlar

Bizim hocamız da 2 gün 3'lü çalışıp üçüncü gün maça 3'lü defans ile başlıyor

Yaa cidden artık başka bir seviyeye geldi bu iş

Halen bir şans vereyim diyorum ama yok abi olmayacak adım gibi biliyorum

bu kdr basit hata nasıl yapıyor anlamıyorum ardanın 11 oynaması ve 3lü d saçmalığını geçtim devrede 2-1e şükredip yememe üzerine değişiklik yapacağına en ufak bir şey değiştirmeden takımı sahaya yolladı ve herifler göstere göstere gol attı, sonra yine 3 değişiklik birden. gerçekten muslera ve arda ile maçı katletti en tecrübeli 3 adam

Yok transfer yapılmadı filan geçin bu isleri. Bu adamın zihniyeti bozuk. 2 0 ken oyuncu değiştirecekti. 2 1 olunca vazgecti. 3 olunca oyuncu değiştiriyor.

Gecen sene bizi şampiyonluktan etti bu ca bey. Kadro iyi değil dediler burda besiktas çok iyi takım dediler. herifleri ezdik burda. averaj lazimken ardayla filan başladı HERIF. Zihniyet bozuk zihniyet
maça ardayla başlayıp ve de üstüne devre arası çıkarmayan adamın aklından şüphe etmek gerek. her maç aynı terane yanlış kadro ve 60-70 e kadar oyuncu değiştirmeme.

4 senedir başımızda elde kadro diye bir sey yok. Para harcayarak aldirdigi marcao, luyindama, mohamed hepsi mundar. Kiralik seri, zonzi, lemina, vs hepsi çöp. Kendinden önce alınıp kendi zamanında çöpe dönüşen bir fernando. 4 senedir bir takımı çalıştırıp ortaya ne bir sistem bir takim cikartamayan adamin lisansini yirtarlar biz hala bahanelerini dinliyoruz.

Yok transfer yapılmadı filan geçin bu isleri. Bu adamın zihniyeti bozuk. 2 0 ken oyuncu değiştirecekti. 2 1 olunca vazgecti. 3 olunca oyuncu değiştiriyor.

Gecen sene bizi şampiyonluktan etti bu hoca bey. Kadro iyi değil dediler burda besiktas çok iyi takım dediler. herifleri ezdik burda. averaj lazimken ardayla filan başladı HERIF. Zihniyet bozuk zihniyet
Son iki sezon tarihin en kolay şampiyonluklarını hediye etti diye mesajını revize edebilirsin üstad...

4 senedir başımızda elde kadro diye bir sey yok. Para harcayarak aldirdigi marcao, luyindama, mohamed hepsi mundar. Kiralik seri, zonzi, lemina, vs hepsi çöp. Kendinden önce alınıp kendi zamanında çöpe dönüşen bir fernando. 4 senedir bir takımı çalıştırıp ortaya ne bir sistem bir takim cikartamayan adamin lisansini yirtarlar biz hala bahanelerini dinliyoruz.
şu aynı kadronun başına okanı bile getirsen 2 hafta sonraşu halimizden 3-4 kat daha iyi futbol oynatmaya başlamazsa neyim. kasıtlı yapsan bukadar rezil futbol oynatamazsın

Son 3-4 senedir kendini unutmus bir Fatih Terim izliyoruz.

O bildigimiz cesur ve hirsli hoca 2012-2013 yilinda kalmis.

Uzun zamandir bu dusuncelerdeyim ve..... neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt