Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşi öyle ilerletmiş ki eskiden ocağa, temmuza kadar müsade isterdi şimdi 3 yıl izin verin diyor paşam.
Son iki senemiz heba oldu.üçüncüsü de yolda.Tudorla veya x kişiyle devam etsek son 2 şampiyonluk gelmezdi.belki en azından bir sistem oturtmuş,geleceğe umutla bakabileceğimiz bir tdmiz olur muydu diye insan içinden geçiriyor.Sürekli kısır döngüden kurtulacağımız bir yapı şart

he bu arada o kadar eleştiriyoruz ama ligde yine şampiyon olabilir mi? olabilir. Çünkü zaten buradaki antrenörlerde terim gibi kendini geliştirmekten uzak, ezberci kafada

sergen "ghezzal'ı hiç tanımıyordum, 50 saniye izledim ve alın dedim" diyerek aslında durumu özetliyor

kimsenin avrupa'da başarılı olmak veya 5 büyük ligde çalışmak gibi hedefi yok. Anadolu'da çalışan kapağı büyüklere atar mıyım diye düşünüyor, diğerleri de burada ne kadar kalırım diye düşünüyor

sürekli slogan cümleler kurup arada gaz alıyor ve gaz veriyor, medya zaten onların. Yabancı hoca gelirse anında yok ediliyor, onlar döngü şeklinde dolaşıyor takımları

Yönetim vadettiğinin yarısı kadar bir işleyiş oturtursa ben Fatih Terim sonrası yabancı hoca taraftarıyım. Psikopatından olacak şöyle Magath gibi felan.

2 sene önceden gerçekleri gören az kişiyden biriydim, üstat Ahmed Arif Kesen ile birlikte. O zamanlar can hıraş hocayı savunanlar bakıyorum da şimdi çark etmeye başlamış. Tw'de de böyle çok kişi var rüzgar nereden eserse oraya savruluyorlar. Senelerdir çizgimden bir cm bile sapmadığım için kendim için mutluyum.

Senelerdir diyoruz bu takımın önceliği transferler değil hocadır. Bu takımın hocası teknik taktik organizasyon nedir bilecek, evlatçılık ve adam kayırmacılığı yapmayacak (bunların olduğu hiçbir kulüpten hayır gelmez), enerjisini yönetime taraftara medyaya değil saha içine verecek, antrenmanlarda adam gibi çalıştıracak bir hoca olmalı diye. Maalesef bizim taraftarımız geçmiş senelerdeki alınan başarılardan dolayı başarısız sonuçlardan sonra hocanın bahanelerine, işaretleri başka yöne çevirmesine bir güzel inandı. Uyutuldu.

Şimdi dünkü maçın sonucuna göre yazmıyorum bunları. Çünkü zaten kaybedeceğimizi hatta fark yiyeceğimizi polyanna olmayan, realist olan herkes tahmin ediyordu. Hocanın maçtan önceki açıklamaları zaten bu turu baştan kaybettiğimizi gösteriyordu. Sahaya hiçbir olumlu etkisi olmayan, 2 senedir tek kupa almayan, 2 sene öne yıldızlarla dolu kadroyu 6. yapan, geçen sezon çok rahat şampiyon olabileceği sezonda inatlarıyla şampiyonluğu ganyancıya veren ve bunlara rağmen maaşına zam yapılarak yılda 33 milyon TL alan bir efsane(!). Hocam çok mu ihtiyacın vardı o kadar paraya? Senelerdir bu kulübün içindesin holding kuracak kadar paran var diyemez misin benim artık paraya pula ihtiyacım yok bu parayı altyapı için kullanın diye? Senede 33 milyon TL alacak futbol mu oynatıyorsun? Dünkü maçta sıradan bir Anadolu hocası bile belki 5 yemezdi.

Futbolu kafasında ve fiziken bitirmiş Arda'ya zamlı sözleşme uzatmak da neyin nesidir? Senelerdir yardımcıların vasıflı kişilerden oluşsun diyoruz sen hala Selçuk, Hakan, Necati, Hasan kimdir sana ne fayda sağladılar bugüne kadar?

Kulüpte bir şeyler değişmeli ama öyle oyuncular falan değil. Sistem değişmeli. Kulübü at çiftliği gibi yönetenlerin sistemi değişmeli.

Ciddi ciddi Fatih Terim bırakmadığı sürece başarıdan filan bahsetmeye bile gerek yok . En fazla olacağı son senelerde Başakşehir / Beşiktaş gibi şampiyonluk yolundaki rakipler elleriyle şampiyonluk verirse şampiyon olabiliriz ligimizde ki artık ona bile gücümüz yetmiyor

Benim tek beklentim Fatih Terim 'in bırakıp gittiği günü beklemek, ondan sonra oturup transfer konuşuruz Galatasaray 'ın ne oynadığını konuşuruz

2 sene önceden gerçekleri gören az kişiyden biriydim, üstat Ahmed Arif Kesen ile birlikte. O zamanlar can hıraş hocayı savunanlar bakıyorum da şimdi çark etmeye başlamış. Tw'de de böyle çok kişi var rüzgar nereden eserse oraya savruluyorlar. Senelerdir çizgimden bir cm bile sapmadığım için kendim için mutluyum.

Senelerdir diyoruz bu takımın önceliği transferler değil hocadır. Bu takımın hocası teknik taktik organizasyon nedir bilecek, evlatçılık ve adam kayırmacılığı yapmayacak (bunların olduğu hiçbir kulüpten hayır gelmez), enerjisini yönetime taraftara medyaya değil saha içine verecek, antrenmanlarda adam gibi çalıştıracak bir hoca olmalı diye. Maalesef bizim taraftarımız geçmiş senelerdeki alınan başarılardan dolayı başarısız sonuçlardan sonra hocanın bahanelerine, işaretleri başka yöne çevirmesine bir güzel inandı. Uyutuldu.

Şimdi dünkü maçın sonucuna göre yazmıyorum bunları. Çünkü zaten kaybedeceğimizi hatta fark yiyeceğimizi polyanna olmayan, realist olan herkes tahmin ediyordu. Hocanın maçtan önceki açıklamaları zaten bu turu baştan kaybettiğimizi gösteriyordu. Sahaya hiçbir olumlu etkisi olmayan, 2 senedir tek kupa almayan, 2 sene öne yıldızlarla dolu kadroyu 6. yapan, geçen sezon çok rahat şampiyon olabileceği sezonda inatlarıyla şampiyonluğu ganyancıya veren ve bunlara rağmen maaşına zam yapılarak yılda 33 milyon TL alan bir efsane(!). Hocam çok mu ihtiyacın vardı o kadar paraya? Senelerdir bu kulübün içindesin holding kuracak kadar paran var diyemez misin benim artık paraya pula ihtiyacım yok bu parayı altyapı için kullanın diye? Senede 33 milyon TL alacak futbol mu oynatıyorsun? Dünkü maçta sıradan bir Anadolu hocası bile belki 5 yemezdi.

Futbolu kafasında ve fiziken bitirmiş Arda'ya zamlı sözleşme uzatmak da neyin nesidir? Senelerdir yardımcıların vasıflı kişilerden oluşsun diyoruz sen hala Selçuk, Hakan, Necati, Hasan kimdir sana ne fayda sağladılar bugüne kadar?

Kulüpte bir şeyler değişmeli ama öyle oyuncular falan değil. Sistem değişmeli. Kulübü at çiftliği gibi yönetenlerin sistemi değişmeli.

Galatasaray, Burak Elmas ile orta sıralara oynar en fazla.

Acaba önümüzdeki hafta İstanbul 'da kendi adını taşıyan stadyumda Psv şöyle 5-6 tane daha atsa utanıp bırakır mı ?

Yalnız ilginç olan yıllardır bize Terim düşmanı diye sallayan biatcilardan bu gibi durumlarda hiç ses gelmemesi. Giresun'u deplasmanda g.te bala 2-1 yenersek yine çıkacaklar ortaya belli.

onları ciddiye alan yok artık hocaları gibi onların da son kullanma tarihi geçti

Maci göz ucu ile ancak izleyebildim. 70'den sonra da artık yıllardır oynanan futboldan tiksindigim icin sanırım ilk kez bir Avrupa macını bitmeden kapattım.

Bir çok kisi gerekeni söylemiş. Benim ekleyeceğim çok fazla bir şey yok. Futbolu analiz etmeye değmez. Yıllardır defans ve kalecinin cikislarda yaptigi hataları, Muslera'nin bu tip ukalaca hareketlerini, defans oyuncularının sürekli ayni pozisyon hataları yaptigini vurguluyorum. Değişen bir gram şey yok.

Umarım koşulsuz şartsız destekleyenler gercekleri görmüşlerdir. Zannetmiyorum. Bu ülkedeki bürokrasiden de kraldan çok kralcilardan da tiksiniyorum.

Her ikili mücadeleyi berbat bir fiziki durumda olduğu icin once rakibin gerisinde kalıp sonra son hamle şansı ile topa ayagini uzatmaya calisan ve onu da en az bir metre ile kaçıran, sonra da suratına tokat atilmis gibi karaktersizce yere atlayıp kivranan Omer Bayram gibi aslanlar layık bizlere.

Bu transfer ihtiyaci olan, garip, zavallı, bes para etmez Galatasaray takimi ile PSV'nin Maas bütçelerine bir bakin bakalım. Hani bonservis verilmemiş ya kimseye... Maaslara bakalım... Sahada her alanda Galatasaray'i ezen PSV takiminin ve iki takimin hocalarının maaşlarına bakin.

Uc sene lazım...

Her ülke hak ettigi lider tarafından yönetildiği deyisi bu kulüp icin de geçerli.

Bu takım iki senedir top oynamıyor. Son şampiyon olduğumuz sezon bile doğru dürüst rakibimiz yoktu, Başakşehir 8 puan önde olmasına rağmen bize şampiyonluğu adeta hediye etmişti. Şimdi bakıyorum Fatih Terim'e hala üç sene falan bir şeyler anlatıyor. Bırak artık Hoca, bırak! Yapamıyorsun, çağın gerisinde kaldın. Üç senede gidip yine bir sürü gereksiz futbolcu aldırıp, yine futbol namına hiçbir şey başaramayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt