Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim giderse kim gelecek bayat ve boş soruya cevabım şudur

kendisine yöneltilen hocam neden 3lü oynadınız sorusuna insan gibi cevap verecek biri

yıllardır beklediğim taktik teknik konuları geçtim

temel medeni insan davranışı olan, trollü, medyası, biatçısı olmayan, başarısız olunca eleştirilebilen biri olsun yeter artık

Bu sene de maclara bakilmaz… F.T gitmedikce bu takimdan da bi bok olmaz.

Koca Galatasaray i bi Geri kalmis hoca icin gülünc hale getirdiler

terim giderse kim gelecek bayat ve boş soruya cevabım şudur

kendisine yöneltilen hocam neden 3lü oynadınız sorusuna insan gibi cevap verecek biri

yıllardır beklediğim taktik teknik konuları geçtim

temel medeni insan davranışı olan, trollü, medyası, biatçısı olmayan, başarısız olunca eleştirilebilen biri olsun yeter artık
Geçen bir foto gördüm renktaş Euro 2020 şampiyonu olmuş Mancini hocam bakkal kuyruğunda sıra bekliyor. Şimdi aynı şeyi Fatih hoca için düşünemedim. Bu kadar kibirli bir insan Galatasaray'a hiç yakışmıyor.

Terim geldiği günden beri sadece Nike ceket aldım store den oda çok ucuza geldiği için fırsattan terim gitmedikce çöp dahi almam 3 m euro cebe atsın beyfendi çağ dışı futbol oynatıp ego ve kibirle suçu masum kişilere atsın, arda akbaba omer tasdemir kılınç tarzı çöplerle devam edip paraları çöp etmeside cabası

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftardan başka kimse gönderemez.O yüzden merak ediyorum haftaya İstanbul'da nasıl bir reaksiyon göstereceğimizi

"Bu seviyelere gelebilmek icin" ne demek yahu? Yaziklar olsun sana. Milleti aptal muamelesi yaptigin icin de hakkimi helql etmiyorum.

Takimi duzgun calistirmadigi belli de asil sorun baska. 4 yilda onlarca transfer yaptırdı, kurdugu takim bu iste. Yetenek yok, seviye düşük. Istersen en profesyonel ekiple 7/24 calistir max 5 degil 3 yer psv'den. Fifa pes fm diliyle anlatayim. Nasil becerdiyse 4 yilda 55 ratinglik takim yaratmis herif. Ustune taktik, sistem, fizik eksiklikleri ile iyice dandik bir ekip ortaya cikiyor. Dunku goruntuler cok aciydi. Hic varlık gosteremdik. 21. Yuzyilda bu kadar kotu 1 gs hatirlamiyorum.

Zaten Arda Omer Akbaba gibi isimlerle sozlesme yenildendiginde geleceği gormustuk. Bu oyuncularla ligde bile kepazelikler yasarken utanmadan cl macina cikiyoruz. Simdi cikip istedigi oyuncular alinmadi diyecekler. Onlarca transfer yaptirdi. Alinamayan isimler de bir b*k degil. Irfan mhy mensah gibi anadolu lesleri.

Allah aşkına bari git Almanyadan bir kondisyoner birde taktik çalıştıracak adam bul. Sende olmayan müritlerinde hiç yok.. Coolbox’a oturup totem yapmakla nereye kadar…

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Kadro planlaması kötü, hiçbir yan planı yok. Oyuncularımızın tamamı başı kesik tavuk gibiler sahada. 2 senedir statlara taraftar alınmaması en büyük artısı oldu. Eğer bu sezon alınmaya başlarlarsa, sezonu tamamlayabileceğini düşünmüyorum. Gerçi, ne değişecek ki? Kötü futboluna tepki gösterdiğin zaman, seyirci oluyoruz. Suç sadece hoca da değil, onu tüm yanlışlara rağmen orada tutmaya çalışan yönetimlerimizde. Galatasaray Spor Kulübü değil, Fatih Terim Spor Kulübü olma yolunda ilerliyoruz. Umarım daha fazla katlanılmaz ve zarardan, kâr yapmaya başlarız.

Galatasaray 'ın başında 5. sezonuna girecek olan Fatih Terim maşallah kurutmadığı oyuncu kalmadı. Mostafa Mohamed geldiğinde sırtında 2 oyuncuyu taşıyordu şimdiki haline bak, Marcao süperdi Luyindama olağanüstüydü valla bilmiyorum gelen her oyuncu 2 ay içinde dibi gördüğüne göre artık sorun futbolculardan çıkmış olması lazım

Son 36 maçta 4 galibiyet​

Galatasaray, Avrupa kupalarında oynadığı son 36 karşılaşmada 4 galibiyet alabildi.

Ben futbolun profesörüyüm.....
Mesele sadece 4 galibiyet almış olmamız değil bu karşılaşmalarda utanç verici skorlar elde ettik ah keşke bu 36 maç içinde kaç gol attık kaç gol yedik bunun istatistiği de çıksaydı o zaman ne kadar rezil olduğumuz ortaya çıkardı

Avrupa arenasında gol bile atamayan bir Galatasaray var artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt