Bülent Cira
Kırmızı Üye
- 11 Temmuz 2011
- 1.089
- 866
- 2.023
kovulmadan veya daha iyi bir teklif almadan birakmazAcaba önümüzdeki hafta İstanbul 'da kendi adını taşıyan stadyumda Psv şöyle 5-6 tane daha atsa utanıp bırakır mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kovulmadan veya daha iyi bir teklif almadan birakmazAcaba önümüzdeki hafta İstanbul 'da kendi adını taşıyan stadyumda Psv şöyle 5-6 tane daha atsa utanıp bırakır mı ?
taraftar stada alinsin.3 yıl daha bizi rezil etmesini bekleyecek değiliz!
stada ua yı alırlar. onlar da evlat arda ve terim'e laf söyletmezler. istersek amatör kümeye düşelim yine terim de arda arda da terim diyip dururlar.taraftar stada alinsin.
taraftarin tepkisini gören yönetim mecbur gönderecek.
Geçen bir foto gördüm renktaş Euro 2020 şampiyonu olmuş Mancini hocam bakkal kuyruğunda sıra bekliyor. Şimdi aynı şeyi Fatih hoca için düşünemedim. Bu kadar kibirli bir insan Galatasaray'a hiç yakışmıyor.terim giderse kim gelecek bayat ve boş soruya cevabım şudur
kendisine yöneltilen hocam neden 3lü oynadınız sorusuna insan gibi cevap verecek biri
yıllardır beklediğim taktik teknik konuları geçtim
temel medeni insan davranışı olan, trollü, medyası, biatçısı olmayan, başarısız olunca eleştirilebilen biri olsun yeter artık
son burda okuduklarima göre GS taraftarinin cogunlulu artik ua'yi takmiyor.stada ua yı alırlar. onlar da evlat arda ve terim'e laf söyletmezler. istersek amatör kümeye düşelim yine terim de arda arda da terim diyip dururlar.
kendilerinden başkası takmıyor abi zaten.son burda okuduklarima göre GS taraftarinin cogunlulu artik ua'yi takmiyor.
yani taraftar isterse ua bile karsi koyamaz
Mesele sadece 4 galibiyet almış olmamız değil bu karşılaşmalarda utanç verici skorlar elde ettik ah keşke bu 36 maç içinde kaç gol attık kaç gol yedik bunun istatistiği de çıksaydı o zaman ne kadar rezil olduğumuz ortaya çıkardıSon 36 maçta 4 galibiyet
Galatasaray, Avrupa kupalarında oynadığı son 36 karşılaşmada 4 galibiyet alabildi.
Ben futbolun profesörüyüm.....