Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük baskani ve belki de gelmis gecmis en vizyoner türk kulübü baskanini yad edelim:

Yıllar içerisinde birini yetiştirip kulübeyi ona emanet edip sportif direktör olarak tepede yer alıp sahadan cekilirdin ve efsane olarak yaşamına devam ederdin hocam şu an cepten yemeye başladın hakkında hayırlısı olsun ...

1627039381962.webp

1627039417786.webp

:asd:

sn hocam geçen maçtan sonra kıl oldum hbriniz olsun, tez zmnda telafi edecek hamleler görmeliyiz
takıma disiplin ve özveri enjekte etmek suretiyle G.Sarayı andıran bir ekip kurulmalı
sadece ben G.Saraylıyım diyip işi götürmeğe çalışmayalım
takımın üstüne sinen social club havasının yerini oyuncuların katır gibi çalıştırılarak idmanda baygınlık geçirdikleri ciddi bir yer düzeni inşa etmeniz kaçınılmaz olmuştur
CL hususunda iş işten geçse de AL'de de olası çuval durumunda çuvala sizin gireceğinizi tebliğ etmek isterim. Hürmetlerimle

Biz senin cesaretini sevmiştik.. ama görüyorum ki korkuyorsun artık.. ya kendine gel ya da git hocam !

sn hocam geçen maçtan sonra kıl oldum hbriniz olsun, tez zmnda telafi edecek hamleler görmeliyiz
takıma disiplin ve özveri enjekte etmek suretiyle G.Sarayı andıran bir ekip kurulmalı
takımın üstüne sinen social club havasının yerini oyuncuların katır gibi çalıştırılarak idmanda baygınlık geçirdikleri ciddi bir yer düzeni inşa etmeniz kaçınılmaz olmuştur
CL hususunda iş işten geçse de AL'de de olası çuval durumunda çuvala sizin gireceğinizi tebliğ etmek isterim. Hürmetlerimle
+

diğerleri de + da bu mühim +

olmayacak gibi üstad. terim zaten taktik zekasıyla değil oyuncular üzerindeki etkisiyle başarıya giden bi hocaydı fakat yaşlandıkça o etkisi her geçen gün azaldı ve son noktada saha içinde sözünü oyuncularına hiç bi şekilde geçiremiyor hale geldi. oyuncular hala saygı duyuyor ama oyunculara saha içinde istediklerini hiç yaptıramıyor artık. yıllardır süren fiziksel kalitesizlik de cabası.

Kulübü daha fazla zarara sokmadan PSV macindan sonra yollar ayrilmali yazacaktim, bir baktim yine 6 milyon sacmisiz. Battikca batiyoruz.

Bugün Terimi hic eleştirmediğimi farkettim. Kusura bakma hocaa burasi Galatasaray burada nice impatorlar eleştirildi.

ohh be rahatladim

Son 35 yilin en iyi kadrosunun basinda kendisi vardi. Gel gor ki, son 20 yilin en kotu iki kadrosunun da basinda yine kendisi vardi. Futbol, kendisini Turkiye’ye felsefe konferansina cagrildigi gun terketti. El birligiyle bir kibir abidesine donusturduk adami. O gun bugun, yuksek maaslar alip garip garip mimikler yapmak disinda yonettigi hicbir takima verdigi en kucuk bir katki yoktur. Fatih Terim’in Galatasaray’in yakasindan dusmesi sart. Ergen neslin dunya futbolundan bihaber kendisini halen bulunmaz hint kumasi sanmasi inanilir gibi degil. Dunya futbolunu takip etmiyorsunuz, bari Galatasaray’in maclarini izleyin ki ne kadar kotu durumdayiz gorun. Hemen her rakip eziyor bizi. Galatasaray’imizi hic bu kadar aciz gordugumu hatirlamiyorum. Kangiren acilen kesilip atilmali.

Son düzenleme:
Artik en büyük muhaliflerindenim. Teknik direktör nöbetini aradim ilk yorumumu atmak icin ama konu kapanmis. Böyle giderse hem Burak Elmas hem Fatih Terim sezon bitmeden el ele giderler.

Yav Allahın Kazakistan liginden takımı gidip Kızılyıldızı yenebiliyor, Slovakya liginden takım Young Boys'a direniyor. Buradaki olay çok farklı ya oyuncu kalitesiyle çıkardığı kadroyla falan alakalı değil, Terim resmen kabak gibi sırıtıyor avrupada anormal yetersiz.

Hoca lig istatistigi kasmaya dogru ilerliyor
Iki yilda kacirdigi sampiyonluklar siskinlik yapmis anlasilan
Psv macindan umidi mactan once kesmedi,avrupa gibi bir hayali kalmamis bence
Su 3 transfer ikinci mactan sonrada yapilabilirdi ,niye suanda veya niye once degil ?
sebebi basit ,orada 2-0,bura 2-1 le falan eleniriz diye kafasinda plan yapmis ,taraftarda yonetime giydirir sonra unutur diye dusunmus

bence halen gec degil ,gonderilmesi icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt