Bülent Cira
Kırmızı Üye
- 11 Temmuz 2011
- 1.089
- 866
- 2.023
yabanci hocalar 14 yildir ligde nal topluyor sende de bahaneler bitmiyor.
yerli hocalarda avrupada nal topluyor yillardir...
tek alinan kupaninda temelini jupp derwall atti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabanci hocalar 14 yildir ligde nal topluyor sende de bahaneler bitmiyor.
yerli hocalarda avrupada nal topluyor yillardir...
+sn hocam geçen maçtan sonra kıl oldum hbriniz olsun, tez zmnda telafi edecek hamleler görmeliyiz
takıma disiplin ve özveri enjekte etmek suretiyle G.Sarayı andıran bir ekip kurulmalı
sadece ben G.Saraylıyım diyip işi götürmeğe çalışmayalım
takımın üstüne sinen social club havasının yerini oyuncuların katır gibi çalıştırılarak idmanda baygınlık geçirdikleri ciddi bir yer düzeni inşa etmeniz kaçınılmaz olmuştur
CL hususunda iş işten geçse de AL'de de olası çuval durumunda çuvala sizin gireceğinizi tebliğ etmek isterim. Hürmetlerimle
olmayacak gibi üstad. terim zaten taktik zekasıyla değil oyuncular üzerindeki etkisiyle başarıya giden bi hocaydı fakat yaşlandıkça o etkisi her geçen gün azaldı ve son noktada saha içinde sözünü oyuncularına hiç bi şekilde geçiremiyor hale geldi. oyuncular hala saygı duyuyor ama oyunculara saha içinde istediklerini hiç yaptıramıyor artık. yıllardır süren fiziksel kalitesizlik de cabası.sn hocam geçen maçtan sonra kıl oldum hbriniz olsun, tez zmnda telafi edecek hamleler görmeliyiz
takıma disiplin ve özveri enjekte etmek suretiyle G.Sarayı andıran bir ekip kurulmalı
sadece ben G.Saraylıyım diyip işi götürmeğe çalışmayalım
takımın üstüne sinen social club havasının yerini oyuncuların katır gibi çalıştırılarak idmanda baygınlık geçirdikleri ciddi bir yer düzeni inşa etmeniz kaçınılmaz olmuştur
CL hususunda iş işten geçse de AL'de de olası çuval durumunda çuvala sizin gireceğinizi tebliğ etmek isterim. Hürmetlerimle