Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer planlamasi ve kadro mühendisligi berbat. Hicbir plani ve stratejisi yok. Eger olsa, her sezon 1-2 nokta atis yapar. Gel gör ki her sene neredeyse komple kadro degismesine ragmen yine de dogru düzgün kadro kuramiyor. Yol yakinken PSV maci sonrasi yollar ayrilip sezon baslamadan topculara dogru düzgün antrenman ve taktik verecek biriyle anlasilmali. Sezon bitmeden istifa edip gerisinde enkaz birakabilir. Ocak ayini görür mü bakalim.

Acilen hocalığı bırakması gerekiyor. En azından herkeste bir tiksinti oluşmadan. Bakın çok net söylüyorum 10 tane üst düzey oyuncuda alsak en fazla lig şampiyonluğuna oynarız hocanın mantelitesiyle. Egosu arşa ulaşmış herşeyi ben bilirim diyen, klübü sahibi gibi gören sevimsiz bir adama dönüştü haberi yok galiba

Elinden gelse insanların ağzına cahiliye dönemlerinde olduğu gibi mühür vurduracak.

Soru sormayın sorgulamayın ben ne yaparsam doğrudur herkes yanlış zihniyetiyle bizi averaj takımı yaptın hiç mi utanman yok

4. golü yemişiz kenarda gülücük atıyorsun

Tek derdin 3 yıllık kontrat mıydı ?

Milyonlarca taraftarı enayı yerine koyacak gözünün içine bakarak yalan konuşacak kadar firavunlaştıysan sana da bir musa şart olmuştur

Yeni yönetim, yeni takım, yeni enerji ve yeni sayfa (bakın eski yönetim hocanın enerjisini bozuyordu, bu yönetimle beraber eski hocayı görürüz) v.s. diye herkes 1 ay öncesinde kafa kafaya verince o zaman dedim 8 - 10 resmi maç geçmeden hiçbir şey demeyeceğim.

Sözümü yememek için bu süre geçene kadar bir şey demeye gayret ediyorum. Bakalım bu süreç nereye gidecek hayırlısı.

1627126791750.webp

1627126808335.webp

.Org webmasterı kızmış hocaya

idman raporu da yok hoca hakkaten tüymüş olabilir

FT fanları gelir şimdi hoca hiç mi tatil yapmayacak kafa dinlesin biraz falan filan. FT az bile yapıyor bizim taraftara.

Yaşlandıkça bir şahsa benzeyen hocamız .

İşler kötü giderken , tff,hakem,saha gibi dış faktörler ilk dayanak noktası.
Daha da kötü giderse futbolcu ve başkan gibi faktörler.
Daha da kötü giderse Haziranı bekleyin Temmuzu bekleyin gibi vaatler , şu zaman şahlanacağız bu zaman şahlanacağız şimdi de 2023ü bekleyin diyor yakında müjde açıklayacağım diye de çıkabilir hazırlıklı olmak lazım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt