Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman tüm hayatı boyunca Terim'i kıskanmış bir eziktir. Hoca hakkında en başarılı zamanında bile yarım ağızla samimiyetsiz sözleri olmuştur. Dolayısıyla Ermanın sözlerinn bir ağırlığı yok.
Erman olmasın Erhan olsun, sence dediklerinde biraz da olsa doğruluk payı yok mudur Hakan?

Joshtoneye elenirsek yine savunulamaz di mi bu adam kadro iyi değil diye. Yoksa savunulur mu

Iyi işler yaparsada överim ama yapmıyor yapamıyor.
onları belki ite kaka eleriz ama sonraki turu geçemeyiz.

ft ve ekibimiz için ağustos ayı çalkantılı geçecek gibi.

Ali Koç’u tribünden tribüne hoplatan canım hocam.. fenerin kocası !

Erman olmasın Erhan olsun, sence dediklerinde biraz da olsa doğruluk payı yok mudur Hakan?

Haklı olduğu yerler var. Mesela Yedlin. Devre arasında Linnes ve Şener varken aldığırdığı 3. sağ bekin kapalı kutu olmaması gerekirdi. İzlemediyse futbolcudan emin değilse aldırmaması gerekirdi. yedlinin böyle mal olduğunu bizde 2 3 maç oynadıktan sonramı anlamış. Bu gibi örnekler mutlaka var. Ama Dobermanın 50 transfer dediğinin yarısından fazlası kiralık, yani doldur boşalt. Mesela devre arası 5 transfer yapıldı ama şimdi takımda sadece 2 tanesi kaldı, Kadro istikrarı olmaması demek. Aslında sorun Erman gibilerin hocayı eleştirmesine kızıyorum ben. Hocayı eleştirilecekse onu biz eleştirelim. Yoksa hocaya karşı garezi olan ezik tipler değil.

bak şimdi tam Fenerli gibi oldun, onlar da hayatları boyunca tel bizler uğraşa bildi, biz ise Ali Sami Yen in istediğini yapmak ile meşgul duk.
Burası forum kardeş.. sen hocanın sevmediğin yanlarını yazarsın ben sevdiğim yanlarını yazarım.. forum bunun için var değil mi?
Hocamız td kariyeri boyunca tüm sezonları fenerin üstüne çıkarak tamamladı..

Tam 11 kez feneri altına almış canım hocam..

Joshtoneye elenirsek yine savunulamaz di mi bu adam kadro iyi değil diye. Yoksa savunulur mu

Iyi işler yaparsada överim ama yapmıyor yapamıyor.
skordan bağımsız sahada futbol görene kadar eleştirmeye devam edeceğim şahsen. gidip alt seviye takımları yenmesi bişeyi değiştirmez

Burası forum kardeş.. sen hocanın sevmediğin yanlarını yazarsın ben sevdiğim yanlarını yazarım.. forum bunun için var değil mi?
Hocamız td kariyeri boyunca tüm sezonları fenerin üstüne çıkarak tamamladı..

Tam 11 kez feneri altına almış canım hocam..
Sampiyon ama yine baska birisi oldu, bu be biçim mantık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt