Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah hoca ahh.. Arda’yı aldığın gün bendeki kredinin yarısı bitti demiştim.. Arda’nın olduğu yerde gruplaşma vardır daha anlamadın mı? Bugün Marcao Arda’ya atamadığı yumrukları Kerem’e atıyor gör artık hocam!

Ekli dosyalar

• BA1CF316-9DA1-4B2C-8B7D-26629B0B3531.webp
    BA1CF316-9DA1-4B2C-8B7D-26629B0B3531.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 30
Dün Fatih hoca da yasananlardan gerildigi icin bi ara 4. Hakem ile tartisiyordu kizgin bir sekilde ve necati ates dogal olarak araya girmek istedi herhangi bir ceza gerektirecek bir durum olmasin diye cunku gecmiste bunlari yasadik

Fatih hoca’nin orda necati ates’e olan tavirlari hic hosuma gitmedi ayrica necati’nin de hosuna gitmedi cunku ne halin varsa gör der gibi cekti gitti ordan

Hoca’nin Biraz daha dikkatli olmasi lazim yardimcilarina karsi,koskoca adami orda küstürmeye gerek yok cunku Yanlis birsey de yapmadi orda necati ates

Bu tür defansdan oyun kurmayi rakipi üstümuze cekip hizli atak yapmayi nezaman bizde yapacagiz? Hic bir zaman , cünkü bunu sistemli calistiracak hocamiz yok takimin basinda. Terim de bu sekilde oynatmak istiyor ama saniyorki böyle oynamak icin ortada sican ayak tenisi yetiyor ama gördümüz gibi yetmiyormus. Farioli biran getirmemiz gerek.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne zaman istifa edeceksin arkadaş sen?
babanın çiftliği mi bu kulüp? çek git artık ne yüzsüz adammışsın be

sen bizimle neyin dalgasini geciyorsun hoca ya 5 mactir nasil ayni boku oynayabiliriz inanilmaz bir vasifsizlik son 2 sene gibi.

salin su adami ya da farioli izlettirin rezalet ya

Keskin olmayayım diyorum ama karşımızdakiler çok zayıf ve berbat oynuyoruz be Hoca. Hadi geçen sene yönetim falan filan dedin ama bu sene de kötü başladı. Hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt