Zamaninda ingiltereye les futboluyla sevinerek gönderdigimiz Diagneyi, nasil oluyorda bu adam küllerinden yeni dogar gibi (simdilik) iyi futbol oynuyor. Tamam Diagne'nin belirli bir kapasitesi var, onunda maximumu su an icin gercerli, daha fazlasi olmaz zaten. Suclu hepmi futbolcular, gelen niye geriye gidiyor. Örnegin Emre Akbaba veya Emre Kilinc alinirken bunlar kötümüydü. E. Kilinca bakiyorsun adam tövbe dahada kaleye sut cekmem demis gibi futbol oynuyor. Hep mi problem oyuncularda. Al al al al nereye kadar. Satsan zaten satamiyorsun. Cikan 11'e bakiyorsun o kötü bu les, yani hepmi suc oyuncularda. Gelen yeni oyuncu ilk haftalar iyi sonrasi berbatlasiyor. Bu bir degil iki degil, bir sürü örnegi var. Sonra basliyoruz efendim Ocagi Subati bekleyin, yav neyi bekliyoz, ne oynatiyonda neyi bekliyoz. Takim'in maddi sikintilarin cuvalmasindan seninde payin var Hocam. Hersey transfer degil. Artik yeter, bukadarda kötü futbol oynatilmazki. Hocam madem gitmiyorsun, yanindakileri gönder yerine yurt disindan yanina adamlar getirde, tecrübeler, fikirler vs. üst seviyede olsun. Gerekiyorsa parayla getireceksin. Bireysel calistiran ekipte sart, yok diye biliyorum ben. 2 metre yaninda adamin ayagina pas atamiyoruz, su takima Ronaldo gelse ayni duruma düser. Ne diyim hayirlisi...