Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florya da torunlar geliyor,futbolcularin cocuklari filan geliyor onları eğlendiriyor artık misyonu bu.

Futbol mu? O zaten ondan anlamaz eskiden gazlardı ,bağırırdi artik o da işlemiyor.

Nerede facia bir futbolcu varsa bize kilitlemişler yine.
Bu camianın başında kimse yok mu?
Yol geçen hanı olmuş burası.

1629400677098.webp

Takımın başında durduğu her dakika Galatasaray'ın toparlayacağı,takım olacağı günleri öteliyoruz. Vefa böyle bişey değil.

Son düzenleme:
Maçın full hali düşerse sahadaki acziyetin ne kadar büyük olduğunu belgelerle ortaya koyucam

Belki hala vardır yenilmedik diye iyi oynadığımızı sanan birileri

Zamaninda ingiltereye les futboluyla sevinerek gönderdigimiz Diagneyi, nasil oluyorda bu adam küllerinden yeni dogar gibi (simdilik) iyi futbol oynuyor. Tamam Diagne'nin belirli bir kapasitesi var, onunda maximumu su an icin gercerli, daha fazlasi olmaz zaten. Suclu hepmi futbolcular, gelen niye geriye gidiyor. Örnegin Emre Akbaba veya Emre Kilinc alinirken bunlar kötümüydü. E. Kilinca bakiyorsun adam tövbe dahada kaleye sut cekmem demis gibi futbol oynuyor. Hep mi problem oyuncularda. Al al al al nereye kadar. Satsan zaten satamiyorsun. Cikan 11'e bakiyorsun o kötü bu les, yani hepmi suc oyuncularda. Gelen yeni oyuncu ilk haftalar iyi sonrasi berbatlasiyor. Bu bir degil iki degil, bir sürü örnegi var. Sonra basliyoruz efendim Ocagi Subati bekleyin, yav neyi bekliyoz, ne oynatiyonda neyi bekliyoz. Takim'in maddi sikintilarin cuvalmasindan seninde payin var Hocam. Hersey transfer degil. Artik yeter, bukadarda kötü futbol oynatilmazki. Hocam madem gitmiyorsun, yanindakileri gönder yerine yurt disindan yanina adamlar getirde, tecrübeler, fikirler vs. üst seviyede olsun. Gerekiyorsa parayla getireceksin. Bireysel calistiran ekipte sart, yok diye biliyorum ben. 2 metre yaninda adamin ayagina pas atamiyoruz, su takima Ronaldo gelse ayni duruma düser. Ne diyim hayirlisi...

Sorunun Terim’de olduğunu anladığımız gün camia olarak tekrar yükselişe geçmemiz için bir şansımız var.

Terim dönemi bitti. Allah kendisinden razı olsun ama artık bitti. Bir şeyin suyunu çıkarmanın lüzumu yok. Artık önümüzdeki 20 senenin sistemini kuracak hocalara şans vermemiz ve uzun vadeli bakmamız gerekiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyuncular sorumluluk almaktan cekiniyorlar cunku en Kucuk hatalarinda saha kenarinda cilgina dönüyor Fatih hoca

Bireysel hatalar oluyor evet Ama oyuncularda inanilmaz bir özgüven kaybi var bunun sorumlusu tabiki Fatih hoca

Eskiden Fatih hoca’nin idmanlarda oyunculara kücük dokunuslari bile yetiyordu simdi Belli ki takim dan Okadar uzak ki Bunu zaten kendisi de itiraf etti uzun bir aradan sonra Feghouli ile sohbet ettim dedi Gecen hafta

Yolunda gitmeyen seyler var ve inat ediliyor bazi yanlislardan vaz gecmek gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt