Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendisinin kalmasını isteyenlerde biliyor hocanın galatasaray´ ı eski seviyesine getiremeyeceğini. belki kazara şampiyon filan oluruz diye düşünüyorlar. galatasaray bir kaç yıldır idare edilen bir kulüp oldu yönetilmekten ziyade. hoca idare eder düşüncesi hakim yönetimde ve bir kısım taraftarda. artık hocanın yönetemediğini farkettiler ama ondan daha iyi idareci bulunmaz diye teselli ediyorlar kendilerini. işin vehameti bu topçulara da yansıdı hep idareten oyuncular doldu takıma. orta saha emaneten, kanatlar emaneten gidiyor şimdilik.

tabi ffp biraz da sebep oldu bu duruma ama hocaya hesap soracak çapta bile bir yönetim çıkmıyor senelerdir. yönetim idareten, hoca idareten, topçu da bu seviyenin üstünde olmaz haliyle.

"Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir"
CEB6CAC3-136D-4CF5-906A-EFC984652CDA.webp

Cevap soruda gizli Mustafa. O kadroyu bana ver, inan bende başarılı olurum. Önemli olan o kadronun 2 sene içinde ne hale geldiği. 1 sezon geçiren futbolcu niye geriye gidiyor? Çalıştırmıyor takımı, hazır oyuncu gelmediği müddetçe başarılı olamıyoruz. Sene başında kamp yapmadan gelen her transfer daha başarılı oluyor, bu da mı gösterge değil?
Muhakkak bir şey anlatır.

Yanlış anlaşılmasın tek derdim FT' nin neden bu kadar kötü olduğunu anlamak.

Antrenman, antrenör problemli olarak kabul edelim.

Ya oyun stili?

hoca yapılanma falan konuşup yaşları toplamı 150 yapan 4 adamı oyuna almayacaksın.

arkanda öyle destek falan de kalmadı eskisi gibi, takım 1 ayda topladı topladı yoksa maalesef en büyük efsanemizin hikayesi kötü bitecek

Hoca galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en büyük antrenörü hatta stadın yanına heykeli bile dikilebilir bence ama artık devri bitti ve inanılmaz yetersiz kalıyor. En kötüsü de hepimiz biliyoruz ki birkaç maç iyi oynasak bile yine ortada hiçbir sistem hiçbir plan olmadan tamamen doğaçlama olarak gerçekleşmiş olacak. Hocadan ümidim sıfır.

güç zehirlenmesi yaşadığı için performansının her geçen yıl ivmeli şekilde düştüğünün farkında değil. mourinho senden genç olmasına rağmen o bile kariyerindeki düşüşü durduramıyor. devir genç ve dinamik t.direktörlerin devri

Artık Fatih Terim'in bu iğrenç futboluna katlanamıyorum arkadaş. Maçları izlemeden edemiyorum ama maçlar eziyet gibi geçiyor. O kadar iğrenç bir futbol oynanıyorki insan tiksiniyor. Hala Fatih Terim'i savunanlar acaba ne izleyip savunuyorlar diyorum. Çünkü üç yıldır bu oyun var yeni de değil. Ya hala geçmişte yaşıyorlar ya da maçları izlemiyorlar başka izahı yok çünkü bu leş futbola rağmen hocanın bu kadar savunulmasının.
Maç oynanirken ve bittikten 2 saat sonra filan asla savunamazlar kötü futbol kabak gibi ortada.
Ama aradan 8 saat filan geçtikten sonra bir de uykudan uyandıklarında aslında şu şu şeyler olmasa fena değildi vs başlıyorlar taa ki sonraki maçtaki rezil oyuna kadar aptalca güzelleme yapıyorlar Terim e...
Başka türlü bu tabloyu yani Fatih hoca nin rezil performansına eleştiri getirmemenin izahı olamaz.
Bu tipler sünepe ödlek güce tapan ampuller.
Mecazi değil bildiğin ampulcüler.
Bunlarda beyin analiz vs olmaz.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhakkak bir şey anlatır.

Yanlış anlaşılmasın tek derdim FT' nin neden bu kadar kötü olduğunu anlamak.

Antrenman, antrenör problemli olarak kabul edelim.

Ya oyun stili?
Oynadığımız futbolda herşeyi
yapıyormuş gibi yapıyoruz. Pres, mış gibi. Hücum mış gibi. Defans mış gibi. Sistem olmayınca bireysel hatalar ön plana çıkıyor. Sistem olsa bir kişi hata yapar, oyuncu değişikliği olur, o hata kaybolur. Ama bizde Musleradan mohammede herkes bireysel hata yapıyor çünkü sistem yok

Yapılanmayı en iyi kendisi yapar diye düşünüyordum ama bugün tamamen vazgeçtim. Galatasaray'ın hoca değişikliğine bir an önce gitmesi lazım. Bu yılı kaybedebiliriz ama önümüzdeki yılları kazanırız.

Randers denilen takıma doğru düzgün şutumuz yok. Kerem'in tammaen bireysel çabasıyla atılan gol. Tamamen bireysel işler.

Gidişat hiç iyi değil.

Oynadığımız futbolda herşeyi
yapıyormuş gibi yapıyoruz. Pres, mış gibi. Hücum mış gibi. Defans mış gibi. Sistem olmayınca bireysel hatalar ön plana çıkıyor. Sistem olsa bir kişi hata yapar, oyuncu değişikliği olur, o hata kaybolur. Ama bizde Musleradan mohammede herkes bireysel hata yapıyor çünkü sistem yok
Bu bireysel hata olayı geçen sene Rizespor'da çıldırtmıştı belki de şampiyonluktan etti. Bu sene kaldığı yerden devam ediyor, üzücü...

Forumda analiz edecek babayiğit kim olacak merak ediyorum. FT iyi, kötü, oyuncu tercihi vs. falan hepsini geçtim.

1. 2013 ile 2021 arasındaki futbol kalitesinin farkı neden kaynaklanıyor (Başkan mı, oyuncu kalitesi mi, antrenör mü, taraftar mı, pandemi mi)?

2. O zaman neyi doğru yapıyorduk? Elimizdeki güçlü noktalar neydi?

3. Çözüm öneriniz.
O zaman hoca başkan ilişkisi vardı
Transferi başkan yapıyordu
Şimdi başkan yine Aysal olsaydı Nelson ve çıkıldu 15 milyon Euro'ya alınmazdi mesela.
Şu an kukla yönetim var.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt