- 17 Ağustos 2009
- 44.188
- 33.298
- 3.448
"Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhakkak bir şey anlatır.Cevap soruda gizli Mustafa. O kadroyu bana ver, inan bende başarılı olurum. Önemli olan o kadronun 2 sene içinde ne hale geldiği. 1 sezon geçiren futbolcu niye geriye gidiyor? Çalıştırmıyor takımı, hazır oyuncu gelmediği müddetçe başarılı olamıyoruz. Sene başında kamp yapmadan gelen her transfer daha başarılı oluyor, bu da mı gösterge değil?
öyle deme hocam rakip takım taraftarları korkularından açmıştır o başlığı. oyuna gelmeyin!!!Aaaaa Twitterda gündeme bak
#fatihterimistifa
Maç oynanirken ve bittikten 2 saat sonra filan asla savunamazlar kötü futbol kabak gibi ortada.Artık Fatih Terim'in bu iğrenç futboluna katlanamıyorum arkadaş. Maçları izlemeden edemiyorum ama maçlar eziyet gibi geçiyor. O kadar iğrenç bir futbol oynanıyorki insan tiksiniyor. Hala Fatih Terim'i savunanlar acaba ne izleyip savunuyorlar diyorum. Çünkü üç yıldır bu oyun var yeni de değil. Ya hala geçmişte yaşıyorlar ya da maçları izlemiyorlar başka izahı yok çünkü bu leş futbola rağmen hocanın bu kadar savunulmasının.
Oynadığımız futbolda herşeyiMuhakkak bir şey anlatır.
Yanlış anlaşılmasın tek derdim FT' nin neden bu kadar kötü olduğunu anlamak.
Antrenman, antrenör problemli olarak kabul edelim.
Ya oyun stili?
Bu bireysel hata olayı geçen sene Rizespor'da çıldırtmıştı belki de şampiyonluktan etti. Bu sene kaldığı yerden devam ediyor, üzücü...Oynadığımız futbolda herşeyi
yapıyormuş gibi yapıyoruz. Pres, mış gibi. Hücum mış gibi. Defans mış gibi. Sistem olmayınca bireysel hatalar ön plana çıkıyor. Sistem olsa bir kişi hata yapar, oyuncu değişikliği olur, o hata kaybolur. Ama bizde Musleradan mohammede herkes bireysel hata yapıyor çünkü sistem yok
O zaman hoca başkan ilişkisi vardıForumda analiz edecek babayiğit kim olacak merak ediyorum. FT iyi, kötü, oyuncu tercihi vs. falan hepsini geçtim.
1. 2013 ile 2021 arasındaki futbol kalitesinin farkı neden kaynaklanıyor (Başkan mı, oyuncu kalitesi mi, antrenör mü, taraftar mı, pandemi mi)?
2. O zaman neyi doğru yapıyorduk? Elimizdeki güçlü noktalar neydi?
3. Çözüm öneriniz.
Nelsson + Cicaldau için bence o paralar çok ya.O zaman hoca başkan ilişkisi vardı
Transferi başkan yapıyordu
Şimdi başkan yine Aysal olsaydı Nelson ve çıkıldu 15 milyon Euro'ya alınmazdi mesela.
Şu an kukla yönetim var.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi