Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynı oyunu halı sahada hocasız 5 kişi oynuyo zaten

fatih hoca: "3 sene sabredin,galatasarayın geleceğini inşa edeceğim." diyor ama ben kendisinde öyle bir ışık göremiyorum.

insan yaşlandıkça yeni şeyler keşfetme yeteneği de giderek azalır. günümüz teknik direktörlerine bakarsak başarılı olanların tamamı orta yaşlı hocalardı.
yaşını almış hocalar ancak çalıştıkları takımda, bir sistem üzerine futbol oynama geleneği varsa bunu devam ettirebilir.

fatih hoca: "3 sene sabredin,galatasarayın geleceğini inşa edeceğim." diyor ama ben kendisinde öyle bir ışık göremiyorum.

insan yaşlandıkça yeni şeyler keşfetme yeteneği de giderek azalır. günümüz teknik direktörlerine bakarsak başarılı olanların tamamı orta yaşlı hocalardı.
yaşını almış hocalar ancak çalıştıkları takımda, bir sistem üzerine futbol oynama geleneği varsa bunu devam ettirebilir.
Keşke tek yaşa bağlanabilse, Terim çok inatcı birisi. 10 kişi aynı şeyi söylesin, o illa tersini söylüyor

Hocam Allah aşkına her toplantıda transferden bahsedip durma. Tamam takımın ihtiyacı olabilir, fakat bu durumda takım içinde forma bekleyen oyuncularda saha içinde görev alanlarda motivasyon sorununa sebep oluyor.

Lütfen artık belliki sende sıkılmışsın, zorlamayalım. Yol yakınken artık dinlenme vakti.
Yerine genç bir hoca ile devam edelim.

Hemen şimdi Alman td
1629444497385.webp

Ne Fatih hocayı ne de takımın ne oynadığını anlamakta güçlük çekiyorum. Biz neden bu ucube pas oyununda bu kadar ısrar ediyoruz anlamak mümkün değil. Fatih hoca belli ki hakikaten bunama evresine geçti. Hani o yaşlı inadı denen şey vardır ya bunu Fatih hocada da görmek mümkün. Ben başka şekilde izah edemiyorum. 2 senedir oynatmaya çalıştığın topu bu takım oynayamıyor işte yav bu kadar basit.

4 senedir takımın başındasın. Bu takımın ne bir duran top organizasyonu var ne bir hücum organizasyonu var ne de kondisyonu var. Sadece savunma konusunda iyi gibiydik, bu sene görüyoruz ki artık onda da yokuz. Yahu hoca senin bu takımın antremanlarda tam olarak ne çalışıyor bize bir anlatsana? Hala daha Arda'dan bilmem neyden medet umuyorsun yav ayıptır.

Fatih Terim'in takımları kötü futbol oynayabilirdi lakin koşmamazlık, mücadele etmemezlik yapmazdı yapamazdı. Rakip kim olursa olsun sahada basar, ısırırdı. FT takımlarının en önemli özelliği buydu. Bir de tabi disiplindi. Milyonların izlediği bir maçta FT'nin takımı kendi içinde birbirine düşmez kavga etmezdi. Eh bunu da artık sağlayamıyorsan senin emeklilik vaktin torun sevme vaktin gelmiş hocam kusura bakma. Ne kendini üz artık ne de bizi. Gerçekleri kabul et ve efsane olarak futbol hayatına noktayı koy.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt