Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1629555582595.png

Herhangi bir iş yerinde görev dağılımı vardır; herkes ya da bir kişi her şeye müdahil olmaya kalkarsa işlerin yürümesi zorlaşır, abartırsa imkansız hale gelir. Herkes önce kendi işini hakkıyla yapmaya odaklanacak...Bir fırında hamur karan, pişirici-kürekçi gibi; bir markette reyon sorumlusu, tezgahtar, kasiyer gibi...Hamuru iyi karamadığı için malzemeyi ziyan eden hamurkarın, işlerin bozulmasında bütün kabahati fırının beğenmediği tabelasını sipariş eden patrona yıkmaya çalışması gibi saçma sapan durumları kanıksar olduk...Düşünsem daha çarpıcı örnekler bulurum da gerek yok, ne demek istediğim anlaşılıyordur...

Engin Baytar:

"Madrid maçında kornerde dinleniyordum. Hoca beni çağırdı iyisin falan dedi. Sonra önümüzden top geçti izledik, sonra hoca dedi ki Engin senin burada ne işin var, halbuki hoca çağırdı beni. Hocam siz çağırdınız dedim. Her çağırdığımda geliyor musun dedi."

:ROFLMAO:

Engin Baytar:

"Madrid maçında kornerde dinleniyordum. Hoca beni çağırdı iyisin falan dedi. Sonra önümüzden top geçti izledik, sonra hoca dedi ki Engin senin burada ne işin var, halbuki hoca çağırdı beni. Hocam siz çağırdınız dedim. Her çağırdığımda geliyor musun dedi."

O hikaye öyle değil.

Değişikliklerde çok geç kalıyor. Son 10 dakika için yaptığı değişiklik de bir işe yaramıyor. İki üç sezondur böyle bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt