Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene nefretimsin deyince birilerine sövmüş gibi oluyorduk. Koskoca kulübü yedi bitirdi.Şu gelinen rezil futbola duruma bak.

Yüz tane de oyuncu alınsa hocanın amacı taktik değil problemi oyuncu çözsün morutani da o yüzden istedi .
Çünkü takımda taktik yok hücum oyuncuları ne yaparsa işte .
Defansı görüyorsunuz evlere şenlik .
Bu takıma 3-4-1-2 çıksan ne olur koy takimi bu

Göreve başlayalı henüz 44 ay olmuş hocamızı acımasızca eleştirmeyelim arkadaşlar. Zamana ihtiyacı var hocamızın(!)

emre akbaba'nın bok etmediği pozisyon yok ama bir kere bağırdığını görmedim

mustafa'ya nasıl bağrııyor, el kol hareketleri yapıyor yazıklar olsun hoca. belli sen takmışsın bu çocuğa.

emre akbaba'nın bok etmediği pozisyon yok ama bir kere bağırdığını görmedim

mustafa'ya nasıl bağrııyor, el kol hareketleri yapıyor yazıklar olsun hoca. belli sen takmışsın bu çocuğa.
Yoo gayetde bağırır asıl size yeter hocaya bok atmak için başvurmadığınız yol kalmadı

Fatih Terim Mostafa Mohammed'e verdiğin tepkinin yüzde 1'ini evladın Emre Akbaba'ya Arda'ya verdin mi hiç??? Orada çocuğun vurması kadar normal bişey yok golcü bu adam atmak isteyecek tabi. Ne bağırıyorsun çocuğa???

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada Momo'ya bagirdigina şükredelim sahanın içine dalıp dovse yeriydi. 3 oyuncu içerde bomboş kaleye girecek gitti nispeten dar açıdan kaleye vurdu. Maç kopmuş olsa hadi yine neyse dersin de rakip hâlâ bir umut deniyor.

Yoo gayetde bağırır asıl size yeter hocaya bok atmak için başvurmadığınız yol kalmadı

çocuk her pozisyonda dönüp hocaya bakıyor bu ortamda nasıl başarılı olacak ? o tepki normal bir tepki değil. çocuğa takmış durumda.

emre akbaba'ya binde birini yaptığını görmedim.

ayrıca hocaya da bok attığımız falan yok. başarılı olmasını en çok isteyenlerdenim. ancak bu eleştirilmez kılmıyor hocayı.

ne yapalım yani yol yabdı, köprü yaptı diye diye her saniye övelim mi ? elbette eleştireceğiz. eleştire eleştire başarılı olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt