Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her pozisyonda ftyi görmediğiniz için şuna tepki verionmu fln gibi postlar hükümsüz
mostafanın o golü kaçırdıktan sonra hoca ne demiş fln umursayacağını sanmıyorum, hocanın da maçtan sonra bizzat kızacağını
kısacası abarttığınız noktalardan biri haline geldi
dün uğurun videolarından birinde gördüm hoca bülüeent bülüeent diye bağrıp nerdeyse takla atacak kenarda
tarzı bu şekil

Devre arası Kerem’i oyundan aldığın ve Barış’ı soktuğun için tebrik ederim. Umarım bir ortasaha transfer edersin parayı Halil’e gömmek yerine.

İstifa et.Burasi senin babanin çiftliği değil.Fazla güvenden maraz doğar.Baris Alper gibi gençlerimizi sadece Babel ile aran iyi diye harciyorsan defol git.Asolan Galatasaray'dir.Hele ki Mostafa denen adamı sen 85'e kadar kenarda bekletiyorsan bir daha istifa et.

Maç başlığında da yazdım. Terim mustafa yı sevdiği için kızıyor bence... İnsan genelde en çok sevdiklerine kızar. Sakin olalım. 2. Yarı gayet güzel oynadık. Tamam artık takım yeni gelenlerle daha iyi olacaktır.

psv 2.maçından beri iyiyiz. kangren sorunlar, veteran topçular ve manasız değişikliklere çare bulursak başka şeyler konuşuruz 1-2 aya.

Maç başlığında da yazdım. Terim mustafa yı sevdiği için kızıyor bence... İnsan genelde en çok sevdiklerine kızar. Sakin olalım. 2. Yarı gayet güzel oynadık. Tamam artık takım yeni gelenlerle daha iyi olacaktır.
İlk okul öğrencisi yetiştirmiyoruz asolan yetenektir beyefendi.Diagne ne kadar çaba sarfetsede Mostafa daha yeteneklidir.Tipki Babel gibi bitik bir adamdan barış Alperin daha üstün olduğu gibi.Oyle terbiye verme,öyle bilmem ne geçti o işler.Kimse aran daha iyi diye daha yetenekli gençlerimizi harcayamaz.

IMG_20210826_221613.webp

Hocam futbol direktörü olup. Farioli beye takımı teslim etme vakti.

Bugün orta sahadaki herifleri geç çıkarması dışında değişiklikleri beğendim. Kerem-Barış Alper değişikliği çok doğruydu. Oyun olarak da iyiydik.

bir de şu akbaba'yı oynatma artık yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt