Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1630013134661.png

10 numara mevkiine oyuncu almayacağız başka numaralı başka bir oyuncu olabilir derken ki yüz ifadesi.

ardından eray sözen'e dönerek "söylemeyeyim değil mi ?" diyor.

yine kiminle anlaştık acaba

32 yaşında ki bir adam FT'ye nefret duyuyorsa Galatasaraylılığını sorgulasın bi zahmet. Eleştiri yapma demiyorum nefret başka bir boyut. Eleştiri yapıyorsan sana sözüm yok beni ilk alıntılayan sensin geçmiş yorumlarını bilmiyorum.
Nefret değil de yeter demesi normal değil mi sence?

transferler geldikçe yüzü gülüyor, yumuşuyor resmen. bu da değişik bir şey.

Normal bende yeter diyorum zaten ama her maç sonu yada ufacık bir olaydan sonra hemen defol git vs yazmıyorum.
Yani insanların tahammül hatti dolmuş olabilir.Çünkü Fatih Terim maalesef oyuncunları yeteneğine göre değerlendirmiyor,bir süredir.Barış Alper bunun en büyük örneği.Bu konuda biraz daha tahammül sahibi ve bencede biraz yönlendirici olmamız lazım.

bu sezon uygulanan yapilanmadan genel anlamda memnunum. sadece gitmesi gereken bir kac isim disinda...

*gedson bu baglamda elzem halka.
keza, *halil ise on ve yan alanda elimizi cok rahatlatacak versatile bir yetenek.
ps; dcm'e yonelik , yabanci hakkimiz olsaydi ,keske *morita alinabilseydi o bolgeye...

bakalim kimler gelecek kalan gunlerde.

bu hafta hem lig hem uefa da alinan galibiyet ;
hem lig hem uefa da momentum ruzgarini arkamiza alarak saglam adimlarla ilerleriz kanaatindeyim.

hoca keyifli ,takimda bu galibiyetle moralli ,ozguvenli ve keyiflidir sanirim,
haftasonu kasimpasayi yenip onumuze bakariz temennisiyle.....

Yani insanların tahammül hatti dolmuş olabilir.Çünkü Fatih Terim maalesef oyuncunları yeteneğine göre değerlendirmiyor,bir süredir.Barış Alper bunun en büyük örneği.Bu konuda biraz daha tahammül sahibi ve bencede biraz yönlendirici olmamız lazım.
Futbol sandığın kadar kolay bi oyun değil sadece yetenekli olmak yetmiyor, o adamı hazırlamak zorundasın fizik kondisyon psikolojik hepsinin hazır olduğunu nereden biliyorsun hoca misin antremanda var miydin?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şanslı birisi.

İlk döneminde Hagi-Popescu-Hakan kurtardı.

İkinci döneminde kurtarıcı yoktu rezil oldu.

Üçüncü döneminde Melo-Ujfaluši-Elmander-Eboue-Riera-Drogba-Sneijder kurtardı.

Dördüncü döneminin ilk iki sezonunda sırayla Gomis-Fernando ve FB-BJK salaklığı kurtardı.

Ben hiç 5 maç üst üste harika ve sistemli futbol oynattığını hatırlamıyorum 25 yıldır.

İyi maç diye hatırladıklarımız; Lucescu dönemi, Rijkaard dönemi biraz, Gerets dönemi, Mancini dönemi.

Şanslı birisi.

Dördüncü döneminin ilk iki sezonunda sırayla Gomis-Fernando ve FB-BJK salaklığı kurtardı.

Ben hiç 5 maç üst üste harika ve sistemli futbol oynattığını hatırlamıyorum 25 yıldır.

İyi maç diye hatırladıklarımız; Lucescu dönemi, Rijkaard dönemi biraz, Gerets dönemi, Mancini dönemi.
Tamam

Evlatçı transferleri yaptırmasa hayatının en doğru transfer dönemini geçiriyor olurdu belki. Şimdi asıl mesele bu takımı hazırlayıp güzel bir oyun çıkarmakta. Son yıllarda gösterdiği performanstan oyunculara bir şeyler katmaktan çok gerilettiğini gördük. Avrupa ligindeki rakipler iyi takımlar ama makas bahanesi kabul görmez bunlarda. Eğer yine rezil bir Avrupa sezonu geçirir, averaj takımı olursak devre arası istifa etmeli artık.

Şanslı birisi.

:)...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt