Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim’in ikinci dönemi Beşiktaş’ın el üstünde tutulup 100. Yılı diye hakem hatalarıyla davulla zurnayla şampiyon olduğu döneme mi denk geliyor.

Hani ceza sahası içinde Ali Eren Hasan Şaş’ın ayağına basıp penaltı es geçilmişti, pozisyonun devamında İbrahim Üzülmez sağ ayağıyla gol atmıştı. O sezondan mı bahsediyor.

zago’nun her maç ayak kırma pozisyonlarına sarı kart çıkmıyordu, yanlış mı hatırlıyorum.

Şanslı birisi.

İlk döneminde Hagi-Popescu-Hakan kurtardı.

İkinci döneminde kurtarıcı yoktu rezil oldu.

Üçüncü döneminde Melo-Ujfaluši-Elmander-Eboue-Riera-Drogba-Sneijder kurtardı.

Dördüncü döneminin ilk iki sezonunda sırayla Gomis-Fernando ve FB-BJK salaklığı kurtardı.

Ben hiç 5 maç üst üste harika ve sistemli futbol oynattığını hatırlamıyorum 25 yıldır.

İyi maç diye hatırladıklarımız; Lucescu dönemi, Rijkaard dönemi biraz, Gerets dönemi, Mancini dönemi.

Sag ve sol lob undan ancak bu kadar uydurulur.
Pepi de xavi iniesta messi kurtardi simdi de bruyne silva kurtariyor. Klopp u salah ve mane kurtardi. Fergusonu ronaldo kurtarmisti zamaninda Tuchel i kante mason mount kurtardi. Solskjær i ise pogba ve fernandes kurtardi diye siralayabilecegimiz nice ornekler bu yazinin sacmaligini gizleyemez.

25 yildir baska takimi izlemisiz anlasilan.

Son düzenleme:
Randers galibiyetine tur attırır hale gelindiyse baş sorumlu kendisidir

Neyse

Hadi oynat bakalım istediğin transferler de oldu

Oynat görelim

Artık yana sağa sola aşağı yukarı evirip çevirmek yok

su anda muhammetin tüm sülalesine küfrediyordu yüksek ihtimalle

yazik gercekten

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Sag ve sol lob undan ancak bu kadar uydurulur.
Pepi de xavi iniesta messi kurtardi simdi de bruyne silva kurtariyor. Klopp u salah ve mane kurtardi. Fergusonu ronaldo kurtarmisti zamaninda Tuchel i kante mason mount kurtardi. Solskjær i ise pogba ve fernandes kurtardi diye siralayabilecegimiz nice ornekler bu yazinin sacmaligini gizleyemez.

25 yildir baska takimi izlemisiz anlasilan.
Boş konuşmuş, ciddiye almamak lazım. He de geç.

Yaşamım boyunca bu adam gibi inat olan az kişi gördüm. Can çıkar huy çıkmaz. Senelerdir süre gelen bu inadı yüzünden geçen sene şampiyonluğu verdik. 2010 yılında Elmander Barosla beraber oynayabilmek için basına demeç veriyordu. 6-7 hafta inadına bu adamları beraber oynatmadı ve daha sonra riske girdikten sonra o ikili ligin içinden geçti. Bu herşeyi ben bilirim mantığına dayalı bir ego. Geçen sene Arda için Kerem'e ısrarla forma vermeyen bu adamın şimdiki düşmanı Mustafa Muhammed.

Terim ve Cihat yer degistirseler mac 4-0 falan olurdu. Takima kattigi hicbir sey yok, calistirdigi bir sey yok. Galatasaray'da el freni gorevi goruyor. Bu kadar ne oynadigindan habersiz bir takimimiz olmadi. OYunculari suclayamiyorum. Onlari calistiran bir teknik ekip yok.

Bre Galatasaray düşmanı geçen hafta el freni olan Babel'den ne fayda gördün. Emre Akbaba'dan ne zaman fayda gördün ki bu adamlardan oyunu değiştirmesini bekliyorsun. Korona'dan bile aşıyla kurtulursun da biz senden nasıl kurtulacaz acaba.

İşleyen takımı bozdun hocam değişikliklerle .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok ya Taylan kötü, Luyindama kötü siz hele bir durun daha Eylül var o olmazsa Ocak var. Hem bu mevsimde İstanbul'da oynamak zor.

Takımın önündeki en büyük engel sensin hoca. 3 yıldır aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekliyorsun. 2-0'dan güle oynaya kazanacağın maçı verdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt