Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocam sana laf söz yok başımın tacısın herşeyinin altına imzamı atarım

Cevap: Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

elestiremezsiniz efendim.soz konusu futbol ise elestiremezsiniz.hele futbol bilgisini hiccc elestiremezsiniz.3 ihtimalli oyun. iyi oynayan kazamacak diye bir kanunu yok bu oyunun.cl de barca mukemmel oyunla celtic e 3 puan kaynetti.siz verdiginiz para imparator omrunu vermis galatasaray icin.sizden bizden fazla galatasaraylidir fatih terim o yuzden elestiremezsiniz.fatih terimin galatasarayliligini tartisacak insan gitsin antu da tartissin.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Afedersin ama biz burda Fatih Terim'in Galatasaraylı'lığını mı tartışıyorduk. Ben yanlış anlamışım. Özür dilerim.

Bizde bi laf vardır "Olsa da bişey dedi". Ne kadar boş yazmıssın.

Bir kere hoca Galatasaray'a tepeden inme gelmedi oraya basamk çıka çıka atandı.

2. olarak evet fiorentinada o kadar başarısızdı ki(!) sezon sonu Milan'a transfer oldu.

Aaaaa bide unutmadan Türkiye toplam 3 kez avp kupasına çıkmış, ikisi Fatih Hoca zamanı.Yine unutmadan Avp kupasında Türkiye'ye yarı final oynattı.

2. dönemindeki hatırlamak istenmeyen 2 konu var birincisi 6-0 ikincisi vasat kadro

21 yaşındasın ve 10 sene öncesini, hocanın Fiorentina, Milan macerasını gayet iyi hatırlıyosun. Yani 9-10 yaşlarında olayları iyi süzmüşsün... Tebrikler.

Eğer ben hatırlamıyorum, babamdan, amcamdan duydum diyorsan duyduklarına da inanma.

Gerçek şu. Terim bizde UEFA kupasını alıp popüler olduktan sonra çekti gitti. Hemde arkasına bile bakmadan...Oradaki macerası ise tam bir fiyasko oldu. İki takımdanda 10 hafta göremeden kovuldu.

2. GS macerası ise onlardan da beter fiyaskoydu. Taraftar yaka silkmeye başlamıştı ancak istifa etmedi ve kovuldu. Terim in 2. dönemi GS yi tam 10 sene geri götürmüştür. Bunu da bil....Beyimiz çok havalıydı. Bundan sonra Türkiyede çalışmam dedi ama yıllarca Avrupadan iş beklediği halde, evde oturdu.

Biz geçen sene takımın başına getirmeseydik, daha uzun yıllar evde otururdu.

Bunları bilin de ondan sonra hocayı korumaya kalkın.

Burda bazi renktaslar koru korune destek veriyor. Destek vermek guzel, bizde destekliyoruz hoca'yi ve uzun yillar bizimle birlikte olmalidir o konu da hemfikiriz cogu kisi ile fakat hoca elestiriliyor diye gecen sezonu hatirlatmakta neyin nesi? Buna duz mantik denir. Gecen sezon hoca'yi da takimi da ove ove bitiremedik. Bu sezon ise gidisat kotu ve hatalarini soyluyoruz, elestiriyoruz. Gayet normal. Asil hatalarini gormezden gelmek bu takima ve hocaya zarar vermektir. Elestirmek hoca gitsin anlamina gelmiyor. Once bunu idrak edin sonra gelin burda hoca'yi elestirenlere laf edin. Akil var mantik var yahu, komik oluyorsunuz.

Celal bey hocayi elestirmek baska, yerin dibine sokmak baska. Sizde belli ki Terim kompleksi var, sevmiyorsunuz adami ama sirf bunun icin yok Fatih hoca ile kimse calismazdi, biz cagirmasaydik daha uzun yillar evinde otururdu falan demeye gerek yok cunku palavradan oteye gecmez. Burda Turkiye'nin en iyi ve en buyuk hocasindan, en onemlisi de TEK imparatordan bahsediyoruz.

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

21 yaşındasın ve 10 sene öncesini, hocanın Fiorentina, Milan macerasını gayet iyi hatırlıyosun. Yani 9-10 yaşlarında olayları iyi süzmüşsün... Tebrikler.

Eğer ben hatırlamıyorum, babamdan, amcamdan duydum diyorsan duyduklarına da inanma.

Gerçek şu. Terim bizde UEFA kupasını alıp popüler olduktan sonra çekti gitti. Hemde arkasına bile bakmadan...Oradaki macerası ise tam bir fiyasko oldu. İki takımdanda 10 hafta göremeden kovuldu.

2. GS macerası ise onlardan da beter fiyaskoydu. Taraftar yaka silkmeye başlamıştı ancak istifa etmedi ve kovuldu. Terim in 2. dönemi GS yi tam 10 sene geri götürmüştür. Bunu da bil....Beyimiz çok havalıydı. Bundan sonra Türkiyede çalışmam dedi ama yıllarca Avrupadan iş beklediği halde, evde oturdu.

bu arkadas dogru yazmis italyan takimi "milan" bizim ligin sanika boru elazig siporu ayarinda takimi.fiorentina ise italyanin barcasi reali gibi takim.oyuzden bizi ancak terim paklar bu bataktan deyip fiorentinanin hocasi oldu milan hocasi.:)

2004 te geldi gs yine basina lig de kotuydu belki ama feneve turkiye kupasinda 5 tane tikamisti.sonra ayrildi takimdan.2008 avrupa sampiyonasinda fatih terimin milli takimin basinda oldugu soylenir ama siz inanmayin aslinda milli takim hicasi rahmetli dedem idi.fatih terim de o sirada evinde kös kös oturuyordu.acaba diyordu 2. 3.ligden bana hocalik teklifi gelirmi diye dusunup duruyordu.evde kizlar esi acliktan cekyatlari kemiriyordu.:)

arkadasimiz sagolsun bizleri ayditlatmis.iste arkadaslar butun gercekler bundan ibaret gidip yatabiliriz.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Iyi saçmaladın ha

B_731136de206a91282126899c297a078a.jpg

Evet o yaşda İtaltan futbolunu takip etmiyordum ama eğer Milana'a transfer olduysa demek ki Fiorentina'da başarılı olmuştur.

Fatih Terim bizi 10 sene geri götürmdi.Uefa kupası ve daha sonra Lucescu döneminde şlde çeyrek final sonrası biz kendimizi 10 sene ileride sandık.

Bana göre Fatih Terim en büyük Galatasaray efsanesi olma yolunda ilerliyor.

3 senedir bırakın şampiyonluğu, son haftalara şampiyon olma ihtimali ile bile giremedik derbilerde galibiyeti unuttuk.Artık Gs Hocası geçen 5.'ydik onun için bu sene 3. lük başarıdır demeye başladılar.

Sağolsun Hoca başarının ne demek olduğunu hatırlattı.

Anadolu takımlarına atak yapamazken şimdi şl'de fazla ofansif oynuyoruz diyoruz.Bu örnek bile ne kadar vahim bi durumdan nereye geldiğimizin göstergesidir.

Kaç yaşındasın Celal sen, iddia ettiğin kadar iyi hatırlamıyorsun o dönemleri.

Fiorentina'da gayet parlak bi görüntü çizdi hoca, hatta Fiorentinayı bir sene de İtalya kupası finaline taşıdı. Ligde iyi konuma getirdi. Bu başarısından ötürü zaten Milan'a transfer edildi. Yani dediğin gibi kovulmanın aksine başarılı ve başarısı sayesinde level atlamış bir hocadan bahsediyoruz.

Milan'da da çok kötü değildi, oyuncular kumpasa getirdi hocayı yediler. İnzaghi'nin penaltıyı bilerek dışarı attığı maçı dün gibi hatırlıyorum.

2. Terim döneminde de Bjk elimizden şampiyonluğu aldı ama iddia ettiğin kadar kötü değildi.

Yani diyeceğim nefret ediyorsun, burda kinini kusuyorsun anladık ama bari sallamadan yaz bari şeyleri de az bişey inandırıcı olsun. Ciddiye alınacak mesajlar yazmıyorsun. Hocanın tırnağı etmez sizin gibi boş keseden atıp tutan boş insanlar.

Celal Derelinin içine tamburacı kaçmış.. Nedense Terimin 3. döneminden yani geçen seneden bahsetmek istemiyor.

Fatih Hocayı eleştirelim ama haddimizi de bilelim yani.

Ben de eleştiriyorum bazı yönlerini, mesela yekta değişikliği, basit gol yeme hastalığımıza bi çözüm bulamaması, amrabat-emre'de anlamsız ısrarı, Burak-Selçuk saçmalığına hala el atmaması gibi yönlerden.

Ama eleştirilerimde belli bi üslubu geçmem. Türkiye'de en saygıdeğer futbol adamı kendisidir. Diğerlerinin hayal bile edemediklerini gerçekleştirmiş büyük bir efsanedir. O yüzden kendi hayatında bir baltaya sap olamamışlar gelipte bir halt biliyolarmış gibi adamın arkasından atıp tutamazlar. İzin vermeyiz, en azından bu forumda. Herkes haddini, çapını bilecek.

90 dakika boyunca Galatasaray'ın bir tane kontratağı var mı Mersin macinda ?

Aynı gün bir de Fenerbahçe maçını seyrettik. Fenerbahçe ne kadar hızlı çıkıyor. Galatasaray'ın 'çıkma' diye bir niyeti yok.

Galatasaray santranın gerisinde üstüne hiç Mersinli gelmeden bomboşken yan toplar, yan toplar... Allah'ın belası yan toplar.

Bir sahis bizim maci yorumlamis , malesef dogrulari yazmis .. Pas yapmaktan ataga kalkamiyoruz , :(

Benim kimseden nefret ettiğim falan yok. Hoca başarılı olursa alkışlarım , değilse eleştiririm...Geçen sene başarılı olduğu için alkışladık.

Hiç kimse Galatasarayın üstünde değildir. Birilerini ilah haline getirmenin o dahil, kimseye faydası yok... İtalya macerası bal gibi fiyasko iken, bunun tersini söylemek saçma. Başarılı olsaydı, görevine devam eder yada İtalya da başka işler bulabilirdi. İki takımdan da kovuldu. Ayrıca milli takımdan da kendi isteğiyle ayrılmadı.

Canaydın zamanında takımın başına getirilmesi hataydı...Şampiyon takımı aldı, paramparça edip gitti. Bir daha toparlanamadık. Geçen seneki şampiyon takım dahil, Gerets in, Kalli nin şampiyon olan takımları asla kalıcı olamadılar. O zamandan beri bir iskelet kuramadık. Hala bunun sıkıntısını çekiyoruz.

Ama bunları unutup, bir yığın başarısızlığa mazeretler üretmeye çalışarak hocayı ilah yapmaya kalkarsanız, birinin hooop demesi gerekir.

FB taraftarının körü körüne Aziz Yıldırım ilahlaştırmasının benzerini kimse GS de görmek istemez. Terim başarılı olursa alkışlarız. Olamazsa daha önce olduğu gibi yollar ayrılır.

Saçmalama yahu, iki takımdan da kovuldu deyip saçmalama. Fiorentina'dan kovulan adam milan'a gider mi? Kayseri'den kovulan adam Galatasaray'ı çalıştırır mı?

Böyle konuşuyorsun ondan sonra da ciddiye alınmayı bekliyorsun.

Fatih Terim'in İtalya macerası biraz çetrefillidir. O dönem farklı farklı olaylar oldu gruplaşmalar vs. Kasıtlı puan kayıpları.

İki takım taraftarı da güzel anar Fatih Terim'i önemli olan bu bence.

Hmm gerçekten ilginç.. Deplasmanda alınan Şampiyonlar ligi galibiyetinden sonra 2 sayfa, M.İ.Y. beraberliğine 7 sayfa yazılmış.. Sanırım biraz kuş itlafı gerekiyor bu başlıkta...

Eleştiri konusunda:

Benim gözümde, belki babamdan da gelen bir etki ile Fatih Terim Galatasaray'ın daimi teknik direktörüdür. Diğer takımları veya milli takımı yönettiği süreç içinde de asla başkası gibi bakamadım ona. 1. dönem, 2. dönem fark etmez, Fatih Terim bir şekilde halleder inancı var hep bende.

Sonuçta bir çok hatası da var, bunları belirtmekte de sakınca görmüyorum. Söz gelimi, Emre Çolak ısrarındaki iyi niyeti görebiliyorum (alt yapıdan bir oyuncuyu daha kazanmak, moralini yüksek tutmak) ama bu ısrarın takıma verdiği zararı da belirtmekte beis görmüyorum.

Bununla beraber hata yapacak, güzel şeyler yapacak ama finalde ne olursa olsun Galatasaray'ın teknik direktörü olacaktır. Olmalıdır.

Hatalarını ve yanlışlarını tartışmaya ben hep açığım.

Yerini ve mevkisini asla.

Bu güzel veya olumlu bir şey olmayabilir, sabit fikir ve dik kafalılık da diyebilirsiniz ama ben böyle büyüdüm, böyle gördüm, böyle düşünüyorum.

Kimse Fatih hoca kadar bilmek zorunda değil. O herkesten iyi bildiği için takımının başında. Ama takımda sorun varsa, herkes fikrini söyleyecektir. Bundan doğal ne olabilirki ?

Ayrıca ben hocanın 96-2000 arası dışında, bizde yada başka bir takımda başarılı olduğunu görmedim... 2. dönemini kimse hatırlamak bile istemiyor.

2000 den sonra başarısı yok ha?

Zaten daha 6 ay önce Kadıköy'de (umarım zoruna gitmez) kaldırdığımız gazoz kupasıydı değilmi?

Euro2008'deki Avrupa 3. lüğünün gizli mimarı da o yıl FB ye CL de çeyrek final oynatan Zico'ydu zaten..

90 dakika boyunca Galatasaray'ın bir tane kontratağı var mı Mersin macinda ?

Aynı gün bir de Fenerbahçe maçını seyrettik. Fenerbahçe ne kadar hızlı çıkıyor. Galatasaray'ın 'çıkma' diye bir niyeti yok.

Galatasaray santranın gerisinde üstüne hiç Mersinli gelmeden bomboşken yan toplar, yan toplar... Allah'ın belası yan toplar.

Bir sahis bizim maci yorumlamis , malesef dogrulari yazmis .. Pas yapmaktan ataga kalkamiyoruz , :(

Neyin kafasını yaşıyoruz anlamadım arkadaş.. Mersin kendi yarı sahasında 8 kişiyle bekliyor biz hala hızlı hücum kontratak diyoruz..

Fatih Hoca "sezon sonu Fiorentina'dan ayrılacağım" dediğinde takımı ligde 3. idi dostum.. Bu açıklamadan sonra Başkan Ceccgi Gori hocayı ikna etmeye çalışırken dışarıda binlerce taraftar ve onlarca gazeteci bekliyordu.. Aşağıdaki açıklamayı zat-ı alinize arz eder ve ne yapmanız gerektiğinin takdirini yine zat-ı şahanenize bırakırım...

"Terim'in onunde kole oldum, paspas oldum ama razi olmadi"

Cecchi Gori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt