Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

hocam seni çok seviyorum ama k.bakma yaptığın hareket yanlış baştan aşağıya..

sana hiç yakışmadı.. Schuster'in yaptığının bir benzerini yaptın.. ayıptır.. :Z6::Z6::Z6:

Cevap: Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Yani bu yazdığına tavuklar bile güler. Para yokmuş, eski futbolcularmış...Ne zaman klüpte para olduki..2 senede 40 tane futbolcu aldı. Dünyanın parasını harcadı. Sanıyorum 40 milyon civarında transfer yaptı...Aynı şeyleri yazdırıyorsunuz bana. Ayıp yahu. 2. döneminin rezalet olduğu ortada ama siz hala onun adına mazeret üretmeye çalışıyorsunuz. Madem iyidi de neden kovuldu ? Takımı 8. likten almışta şampiyon yapmış. Giderken de 7.likte bıraktı gitti. Avrupaya katılamadık... Sonra Hagi geldi, şampiyonluğa oynadık, Türkiye kupasını aldık. Fenere 5 çektik. Sizin hesabınıza göre Hagi de başarılıydı. 7. aldığı takımı nerelere getirdi.
Maalesef Fatih hocayı para bozuyor! Yönetim dese: 'boç morç var, para yok kendin eldekilerle birşey yap' diye söylese hocaya, her sene şampiyon yapar takımı, Avrupa' da bile grupları her zaman sorunsuz geçerdik veya geçeriz. Bir de Milan macerasından sonra ünlü ve pahalı transfer merakı sardı hocamızı. 2. gelişinde Lucescu' nun devrettiği takıma ve bu sezon kendi yarattığı takıma 1-2-3 nokta transfer yapsaydı açık ara önde olurduk hep. Bu sezon yapılan gereksiz pahalı transferler maalesef geçen sezon takımı taşıyan futbolcuların kafasını karıştırdı sadece.

Maalesef Fatih hocayı para bozuyor! Yönetim dese: 'boç morç var, para yok kendin eldekilerle birşey yap' diye söylese hocaya, her sene şampiyon yapar takımı, Avrupa' da bile grupları her zaman sorunsuz geçerdik veya geçeriz. Bir de Milan macerasından sonra ünlü ve pahalı transfer merakı sardı hocamızı. 2. gelişinde Lucescu' nun devrettiği takıma ve bu sezon kendi yarattığı takıma 1-2-3 nokta transfer yapsaydı açık ara önde olurduk hep. Bu sezon yapılan gereksiz pahalı transferler maalesef geçen sezon takımı taşıyan futbolcuların kafasını karıştırdı sadece.

renkdaş şuana kadar CL gruplarından iki defa çıktık sadece.. İkisinde de Luce vardı zaten.. bu sene çıkarsak Fatih Hoca ile ilk defa grupları geçmiş olacağız..

bende onun için ayıp oldu dedim.. 5 defa izledim hocam açık net bence..

izlemişsin ama anlamamışsın. hoca orda işaret parmağıyla masaya vurunca gazeteciler foto çekiyo. hocada siz onu çekmeyin anca bunu çekin diyo. parmağını masaya vurmasını kastetiyo.

şimdi bi daha izle istersen.

böyle basit hareketleri nasıl oluyo da hocaya yakıştırıyosunuz? hemde basının önünde yapacak bi de.

izlemişsin ama anlamamışsın. hoca orda işaret parmağıyla masaya vurunca gazeteciler foto çekiyo. hocada siz onu çekmeyin anca bunu çekin diyo. parmağını masaya vurmasını kastetiyo.

şimdi bi daha izle istersen.

böyle basit hareketleri nasıl oluyo da hocaya yakıştırıyosunuz? hemde basının önünde yapacak bi de.

ya ne alakası var.. yok masaya vurdu falan.. asıl sen izle.. ne demek istediği açık.. anlamassanda anlama sana laf yetiştirecek değilim..

Semih hakkaten yahu sen yanlış anlamışsın :D Biz dalgasına orayı gösterdi falan diyoruz yoksa yok öyle bir şey. Öyle saçma şey olur mu :D

Semih olayı nasıl böyle anladın inanamıyorum :D

'' onu çekme bunu çekk '' gösterdiği şeyde aşikar artık töbe töbe :asd:

awkward.gif

Okuduğunu anlama sorunun var sanırım. Her sene şampiyon olmaktan bahseden kim...Ben artık oturmuş bir takım istediğimden bahsediyorum. Terim in deneme yanılma yönteminde kullanacağı yıllık 20 transfer istemiyorum...

oturmuş takım için zamana ihtiyaç var kardeş. sabret sen de. muslera,semih kaya,eboue,selçuk inan,melo ve burak var iskelet olarak.ama tabi şu an selçuk ve melo hiç iyi durumda değil,eboue de.ama bu sene de şampiyon olacak bu takım.

Fatih Terim | Teknik Direktör

Fatih Hoca'yi elestiririz cunku her zaman daha iyisini yapabilecegini biliriz.

Basardiklari kolay isler degil.

Birsey gordugumuzde soyleyecegiz ki belki bir faydamiz dokunur bizim de, forma almaktan baska.

Ha bizim soylediklerimize Hoca'nin zaten ihtiyaci yoktur ama bazen bir soz olur, insanin kafasinda bir soru isareti olusturur.

Futbolda bir teknik direktörün sözleşmesi tek taraflı feshedilmişse, buna kovulmak denir. Siz başka bir deyim kullanabilirsiniz. Sonuç değişmez.

Milan hariç F. Terim'in sözleşmesi kaç kez tek taraflı feshedilmiş söylermisiniz?

Yani bu yazdığına tavuklar bile güler. Para yokmuş, eski futbolcularmış...Ne zaman klüpte para olduki..2 senede 40 tane futbolcu aldı. Dünyanın parasını harcadı. Sanıyorum 40 milyon civarında transfer yaptı...Aynı şeyleri yazdırıyorsunuz bana.

Ayıp yahu. 2. döneminin rezalet olduğu ortada ama siz hala onun adına mazeret üretmeye çalışıyorsunuz. Madem iyidi de neden kovuldu ?

Takımı 8. likten almışta şampiyon yapmış. Giderken de 7.likte bıraktı gitti. Avrupaya katılamadık... Sonra Hagi geldi, şampiyonluğa oynadık, Türkiye kupasını aldık. Fenere 5 çektik. Sizin hesabınıza göre Hagi de başarılıydı. 7. aldığı takımı nerelere getirdi.

Fatih Hocanin o dönem ilk senesinde yaptiği en büyük transfer Mondragon. Hani ebedi dostumuz dediğimiz bir takim varya, sanki dünyada baska kaleci yokmus gibi, gittiler, Metzle anlastilar, sonrasinda Mondiye de daha yüksek fiyat önerdiler, bizde Metze para ödemek zorunda kaldik. Sonrasinda en fazla bonservis ödenen adamlar, Bratu ve Tamasti. Onlari da yüksek fiyatlara sattik.

Yanlis transferi herkes yapiyor. Guardiola, ibrahimovic ve Ukraynali stoper, Barcelona ne kadar zarar etti haberin var mi? Veya Mourinho, interde Muntari, Quaresma ve Manciniyi aldidiği dönem ne kadar zarar ettirdi?

Hocanin felsefisine uygun, kaliteli oyunculardan olusan bir oyuncu grubunu ona vermek zorundasin.

Bizde o dönemde kiralik adamlar, bosmanlar, düsük maaliyetli adamlar. Revivoyu bile almistik. Geri dönen eski oyuncular. Böyle bir oyuncu grubundan ne bekleniyordu ki?

3.dönemde nkokta transferler yapti. Sonucu ortada.

Takimi mahveden rijkaarda gösterdiğiniz sabri keske Fatih Hocaya da gösterseniz. Ben öyle mi söytledim. 3. oldu diye basariliyim diyen Rijkaardi. Hoca 2.dönemdeki son sene basarisizdi. Bunu belki olimpiyata, belki kadro kalitesine yorabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt