Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

hahaha kontra atağımız yok demiş biri :D rakip 8 kişi ceza alanında beklerken neyin kontra atağını yapalım, fantastik misiniz arkadaş

Gününde olmayan Burak 90 dakika sahada. Son 20 dakikada sahanın içinde yaz tatiline çıkan Hamit 90 dakika sahada. Orta sahanın presçi ve teknik iki ayağı Yekta ve Emre kenara alınıyor, orta sahayı Mersin İ. Y. 'na hediye ediyoruz resmen, adamlar bize karşı Barcelona gibi top çevirmeye atak yapmaya başlıyorlar, bizim elimiz kolumuz bağlanmış kala kalıyoruz.

B_5e3385c3c32bb755c798db69cad26fdc.jpg
B_40c64ae4540cf4bec57b1a1bc890d64a.jpg

Cevap: Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

2000 den sonra başarısı yok ha?

Zaten daha 6 ay önce Kadıköy'de (umarım zoruna gitmez) kaldırdığımız gazoz kupasıydı değilmi?

Euro2008'deki Avrupa 3. lüğünün gizli mimarı da o yıl FB ye CL de çeyrek final oynatan Zico'ydu zaten..

Ufak tefek şeylerden bahsetmiyoruz. Daha önce bahsettim ama senin için tekrar edeyim. Geçen seneki şampiyonluğun, Gerets in, Kalli ninkinden farkı yok. Kalıcı olamadığı ortada. Henüz takım olamadık. Bunlara başarı diyorsan diğerleri de başarıdır.

Ben artık takımın bir iskeleti olsun, her sene 20 tane transfer yapmayalım istiyorum...Sen geçici başarıları abartıp duruyorsun.

Ufak tefek şeylerden bahsetmiyoruz. Daha önce bahsettim ama senin için tekrar edeyim. Geçen seneki şampiyonluğun, Gerets in, Kalli ninkinden farkı yok. Kalıcı olamadığı ortada. Henüz takım olamadık. Bunlara başarı diyorsan diğerleri de başarıdır.

Ben artık takımın bir iskeleti olsun, her sene 20 tane transfer yapmayalım istiyorum...Sen geçici başarıları abartıp duruyorsun.

Her sene şampiyon mu olacağız yani? Ne istediğini bildiğini sanmıyorum Baros boyz

Gelelim, 2.dönemi.

Hoca geldi, para yok. ucuz adamla, bonservissiz adamlar, kiralik adamlar. Geri dönen oyuncular artik inis dönemlerine girmisler, eskisi gibi degiller. Buna ragmen ilk sezon sampiyonluk mücadelesi verilmis. 2.sezonda Olimpiyat stadi.

Yani bu yazdığına tavuklar bile güler. Para yokmuş, eski futbolcularmış...Ne zaman klüpte para olduki..2 senede 40 tane futbolcu aldı. Dünyanın parasını harcadı. Sanıyorum 40 milyon civarında transfer yaptı...Aynı şeyleri yazdırıyorsunuz bana.

Ayıp yahu. 2. döneminin rezalet olduğu ortada ama siz hala onun adına mazeret üretmeye çalışıyorsunuz. Madem iyidi de neden kovuldu ?

Takımı 8. likten almışta şampiyon yapmış. Giderken de 7.likte bıraktı gitti. Avrupaya katılamadık... Sonra Hagi geldi, şampiyonluğa oynadık, Türkiye kupasını aldık. Fenere 5 çektik. Sizin hesabınıza göre Hagi de başarılıydı. 7. aldığı takımı nerelere getirdi.

Yeter be Celal Dereli ya abartıyorsun, saçmalıyorsun. İtalyan kulüpleri konusunda zaten net batırdın. Yeter, sevmiyorsan yorum yapıp şurda ağzımızın tadını kaçırma be adam. Tutturmuşsun kovulmuşta kovulmuş. Bi halt bildiğin olsa içim yanmayacak dünyadan haberin yok.

Böyle devam edersen şikayet edeceğim sonunda, başlık dışına atılman için.

Her sene şampiyon mu olacağız yani? Ne istediğini bildiğini sanmıyorum Baros boyz

Okuduğunu anlama sorunun var sanırım. Her sene şampiyon olmaktan bahseden kim...Ben artık oturmuş bir takım istediğimden bahsediyorum. Terim in deneme yanılma yönteminde kullanacağı yıllık 20 transfer istemiyorum...

Yeter be Celal Dereli ya abartıyorsun, saçmalıyorsun. İtalyan kulüpleri konusunda zaten net batırdın. Yeter, sevmiyorsan yorum yapıp şurda ağzımızın tadını kaçırma be adam. Tutturmuşsun kovulmuşta kovulmuş. Bi halt bildiğin olsa içim yanmayacak dünyadan haberin yok.

Böyle devam edersen şikayet edeceğim sonunda, başlık dışına atılman için.

Ne yaparsan yap... İstersen senin tadın kaçmasın diye herşeye şak şak yapalım olsun bitsin. Burası forummu yoksa eğlence yerimi ?

adam harbiden florentinadan kovuldu demiş ya la.:asd: ordan milana gitmişti. florentinada başarılı oldu adam. yönetimle anlaşamadı.

açıkcası ben başta servet balta zan gibilerie takıntısı olacagı için hala yeni bir hoca istiyordum başta ama böyle saçma eleştiri görmedim:o

hata yapmıyormu gene yapıyor. söyleyelim bunları ama abartmayalım.

İnsanlar yaşının yetmediği konulara kulaktan dolma üstünkoru bir iki yazı okuyarak nasıl da vakıf olduklarını düşünüyorlar ?

Futbolda bir teknik direktörün sözleşmesi tek taraflı feshedilmişse, buna kovulmak denir. Siz başka bir deyim kullanabilirsiniz. Sonuç değişmez.

Tamamda sen niye bu kadar kendini yırtıyorsun sanki birşeyleri ispat etmek için.Kovuldu farzedelim ne olacak.Bu Fatih Terimin çok büyük bir hoca oldugu gerçeğini değiştirmez.İstersen mersini yenemedik diye hoca gitsin.

FT giderse yerine gelen adam takımı süründürür isim önemli değil

FT giderse yerine gelen adam takımı süründürür isim önemli değil

Açık söyleyeyim hataları olduğunda eleştiriyorum ama geçen seneki kadroyu (playofflar hariç) Fatih Hoca'nın yerine bir başkası olsa o takım play offlara bile kalamazdı.Fatih Hoca'nın motivasyonunun etkisi çok büyük.

Elestirin de, dokundurmayin hocaya. Duse kalka dogruyu bulacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt