Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

bundan sonra Sabriyi oynatmaz.Oynarsa sağ bek oynar Sabri

Kadro tanışıp , ısınınca birbirine bizi kimse tutamaz. Buda bir gerçek renktaşlar.

Valla ben hocayı hazır bulmadım, görünen o ki maç eksiği var.Dünkü takım dizilişi ve oyuncu seçimi yanlıştı.Hani birbirini tanıyan oturmuş bir kadroda bu tip denemeler ve kayıplar göze batmaz ama, bizim durumumuzda çok büyük sıkıntılar olur.Takımın ve taraftarın geçen seneden zaten kötü anıları var, hocam daha dikkatli olmalısın.İnşallah yanındaki yardımcıları bizim bu gördüğümüz eksikleri görüyor hocalarına bildirip tedbir alınmasını istiyorlardır.Taraftarından,yöneticisine,teknik kadrodan oyunculara bu seneki sorumluluklarının farkındılardır inşallah.

Geçen sezondan beri gol sorunu yaşadığımız gün gibi aşikar!! Geçen sezon 34 maçta 41 gol atmışsın ligin son 3 takımı hariç en az gol atan takımsın.Peki hucumsal olarak ne değişti Gsmizde? Fatih Hoca gelirken bunları bilmiyormuydu peki?Hemen hemen aynı kadro bir tek Eboue monteli kanatlar birde maestro Sabri bu mudur? Transfer sezonunda bu amaca yönelik ne gibi yatırmlar yapıldı sorarım size?

Son 2 maçtan hiç mi sinyal alınmaz? Hangi mantıkla sahada 2 gerçek mevkisi sağbek olan oyuncu varken (Eboue, Sabri) Ujfalusi'de sağbekte ısrar edilir. Sanki göbekte Pigue, Terry ikilisi var gibi? Pozisyon bilgisi sıfıra yakın olan, sadece yakın savunmada etkili olabilen Servet ve Gökhan Zan'ın defansta yeterli görülüp, oraya takviye yapılmaması neden? Yine sezona en hazır futbolculardan biri(Riera), hem de oyuncunun olmadığı sol açıkta neden denenmez? "Kaybetsek bile taraftarın yenilsinler ama helal olsun, diyecekleri bir takım yaratmak istiyoruz" açıklamanla dünkü oyundaki tezatlık neden?

İlk maçtan 2. dönem sinyalleri vermeye başladın hoca, Lütfen !!!

bence takim iyi pas yapiyor.dün en büyük sorunumuz ilk 11´in cok defansiv olmasi.

ujfa stoper

zan stoper

servet stoper

caglar sol bek

melo önlibero

selcuk önlibero (fatih hoca onu kaleye daha yakin oynatiyor,ama burda hatasi var.selcuk bildigin xabi alonso tarzi box2box oyuncusudur).

sabriden ancak sag bek olur

eboue sag bek/defansa yönelik sag acik

kazim sag acik

baros forvet

yani baros ve kazimdan haric,herkez dogru dürüst adam oynamadi önde,ki bu ikilide cok kötü oynadi.

gelecek macda bu 11´i görmek isterdim:

muslera

eboue-ujfa-servet-caglar

kazim-melo-selcuk-riera

sercan-baros

hakan sakatligini atlattiysa o oynasin.elmander icin aynisi gecerli,barosun yerine tabi ki.

Terim umarım dersini almışsındır artık ve dünki maç bir tesadüftür. Eğer gelecek haftada böyle bir kadro görürsem diyeceğim şu :

Heeeeeeee... Tamam.

Bu arada yönetim Fatih Hocayla uzun süreli sözleşme imzalamalı.Ferguson, Wenger gibi uzun yıllar ayrılmamalı.

İBB'de Abdullah Hoca'nın 7. senesi sonuç ortada.

Mümkün değil. İlk maçtan sonra konuşulanlara bak.

Tahminim gelecek sezonun ortalarında istifa etmek durumunda kalır Terim.

Sonra -atıyorum- Avcı'yı getiririz. "Taraftar" gaza gelir, "aaaauuuuuuuuvvv Abdullah Hoca tam bir Wenger, artık gelsin ŞL, falan filan!"

Uyum dönemi falan derken işler iyi gitmez tabi, sallamalar başlar. Sonra "Avcı TD değil!"ler başlar. En son "Ben gelsem daha kötü olmaz bu takım!"a gelinir. "Bu hoca gitsin, herşey düzelecek!" denir.

Yeni hoca gelir.

VS VS VS

hagi vol.2 terim vol.3 allah sonumuzu hayretsin hiç bir film in devamı genelde tutmaz hep ilki güzeldir...

Eboue gibi tas gibi sag bek oyniyacak adam varkene sen onu sol acik oynatin hocam, sirf sabriye ve zan yer acmak icin mi acaba?

ilaki sabri oyniyacakti sag bek olaydi ve eboue sol bek

eboue-- servet--- ujfa----sabri

defans böyle cikmis olsa daha verimli olurdu, sol acik da riera oynardi,orta sahada yekta oynardi ve bu mac böyle bitmezdi.

Fatih hocam bir dahaki maça böyle başla çok ofans başladın Belediye maçında

Muslera

ujfa Gökhan Servet Hakan B Çağlar

Eboue Selçuk Ceyhun Melo Kazım

?????? forvet yok...

Muslera

?????? forvet yok...

Görkem sık sık dile getiriyorsun bu sıkıntını fakat Eboue-Sabri, bunlar defansif değil ki?

Daha doğrusu, sadece defansif değiller. Gayet rahat hücuma destek olabilecek adamlar bunlar. Keza Melo da.

Sorun defansif çıkmakta değildi bence, takım uyumsuzdu, güçsüzdü. İyiye gidecekler her hafta.

Muslera

?????? forvet yok...

İlahi renkdaşşşş göbeğim çatladı gülmekten neyse devam edin hazır meydan boşken sallayın sallayabildiğiniz kadar bakalım bende şu göbeği diktirip geleyim.

Bir macta hocayi yerin dibine soktunuz.Ayiptir gunahtir renktaslar.

Hatasi olmustur elbet ama bu kadari elestiri hak etmiyor bence.Biz boyle yaparsak elin cocugu ne yapar acaba.

Zaman destek zamani.

hocam artık inanmıyorum sana istediğin futbolcuları aldırmadığın , sırf bütçe diye inandıklarından ödün verdiğin için ....

tek bir forvet aldıramadığın için .......

inanmıyorummmmmmmmmmmmm

Benim için 3. değil, ilk gelişin. 16 yaşında olduğum için önceki dönemlerini bilmiyorum. Benim için sen imparatorsun, en iyisisin. Ama iş şu lanet ego meselesine gelince, bundan kurtulman lazım hocam. Bu taraftarın sabrı kalmadı artık. Yıllardır, yeni yapılanma, total futbol, sabır vs vaatlerle kandırıldık. Lütfen, bari sen güvenimizi boşa çıkarma.

bizim en büyük eksiğimiz şablonumuz olmaması. Ujfalusi sabri eboue kazım nerede oynamaya başlayacak tahmin eden var mıydı maçtan önce? ft bunun kararını veremedi. maç boyu yerleri sürekli değiştirdi. ideal bir diziliş kur, oyuncuları yerleştir, sadece eksikler yerine alternatifleri koy. adam sol açıkta başlıyor sağ bekte bitiriyor. sercan giriyor bir orda bir burda. sabri ortadan geriye ujfa bekten stopere, kazım sağdan forvete. ligler 1 ay ertelendi ft bunun kararını verememiş. acilen kim nerede oynuyor belirlenmeli.

ya arkadaşlar bu kadar eleştiri fazla değil mi ? daha ilk hafta ve sol kanatta sağ bek oynamak zorunda kaldı ? durun şöyle 6 7 hafta geçsin baktık takımda iş yok o zaman hep beraber vururuz abalıya

ama daha ilk hafta el insaf

kadromuzda eksikler mevcut ama bunu fatih terimde muhtemelen görecek

bu adam bizim foruma yazdığımız kadar sahada oyun oynamış yönetmiş

tamam bazı enteresan huyları var ama ben bu huylarını kesinlikle bir kenara bırakacağını düşünüyorum

hatta bu haftadan itibaren takım uçuşa geçecek

Fatih hoca da dünkü oyun yapısı ile devam edilmeyeceğini artık görmüştür

umarım bundan sonrası için hayırlı olur

Bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum gibi....

2002-03 yılında taraftarın belki de 20 hafta boyunca tekrarladığı cümle!

ya arkadaşlar bu kadar eleştiri fazla değil mi ? daha ilk hafta ve sol kanatta sağ bek oynamak zorunda kaldı ? durun şöyle 6 7 hafta geçsin baktık takımda iş yok o zaman hep beraber vururuz abalıya

ama daha ilk hafta el insaf

kadromuzda eksikler mevcut ama bunu fatih terimde muhtemelen görecek

bu adam bizim foruma yazdığımız kadar sahada oyun oynamış yönetmiş

tamam bazı enteresan huyları var ama ben bu huylarını kesinlikle bir kenara bırakacağını düşünüyorum

hatta bu haftadan itibaren takım uçuşa geçecek

Sol kanatta sağ bekle mi oynamak zorunda kaldı??Zorunda filan değildi hoca transferi ona göre planlayacaktı o zaman..Buralarda belli bir kitlenin (forumda bir araştır istersen) Eboue'yi bir tek santrafor olarak yazmadıkları kalmıştı..Hocada sağ açık veya sol açık veya nerdeyse santrafor arkası için düşünüyor kendisini enteresan bir durum.Fatih Hoca sağlıklı işler yapmıyor artık.Kendine gelmesi tek temennimiz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt