Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Cris ve Emre ile baslaman rezaletti hoca. Sezon basinda cin gibi istekli, iyi olan Aydin ve Amrabat'i da küstürdün gibime geldi Hamit-Emre sevdasindan dolayi.

Amrabat GS tarihinin en kotu transferidir . Bulent Akin'i 8 milyona alip yedigimiz kaziktan daha buyuk bir kaziktir . Fatih Terim'in bu seneki en buyuk hatasi bu adamda israr edip yaklasik 10 milyon euromuzu cope atmis olmasidir . 10 milyonun cope gitmesinden de kotu bir sey varsa o da sol acigimiz oldugunu zannetmemizdir . GS'de yaratici iki calim ust uste atabilecek tek bir oyuncu bile yok . Sol acikta oynayan oyuncunun sag ayakli olup iceri kat etmesi mumkundur fakat sol ayagini hic kullanamiyo olmasi ve sadece destek ayagi gorevi goruyor olmasi kabul edilemez . Bu sebepten iceri de kat edemiyor cunku karsisindaki oyuncu sol ayagini bir tehtid olarak gormuyor . Cizgiye inip orta yapma ihtilaminin olmadiginin farkinda . Elestirdigimiz Stoch bile Amrabat'tan cok daha iyi bir oyuncu en azindan tek bir numarasi olsa da bunu gerceklestirebiliyor Amrabat ''0'' ve elimizde patlayacak bir oyuncudur . Alindigi gunden hatta ilgilenilmeye baslandigi gunden beri ayni seyi soyluyorum . Yanilmayi cok isterim fakat zamanla yanilmayacagimi daha net gorebiliyorum . Devre arasinda takviye sart bu takime umarim CLde tur atlariz da adam akilli bir takviye olur ve lutfen Fatih Terim sadece Turkiye'de oyuncu varmis gibi transfer yapmasin . CL'deyiz bunun avantajini kullanalim ve ust duzey bi sol acigimiz olsun .

fatih terim: bu kadar iyi oynayarak nasıl berabere kalıyoruz, bunu nasıl beceriyoruz bilmiyorum. böyle oyunla galatasaray kazanmalı.

*gssözlükten alıntı.

...

Skora göre hareket etmek yakışmıyor sana hocam :(

Bazı inatlarından vazgeçmeli artık. Bunlar takıma zarar veriyor, bunu görebilmeli.

Sezon kilidi transfer yanlışları bariz. Dany-Amrabat-Cris transferleri fevkalade gereksizdi. Takıma seviye atlatacak 4 oyuncu rahat alınırdı

fatih terim: bu kadar iyi oynayarak nasıl berabere kalıyoruz, bunu nasıl beceriyoruz bilmiyorum. böyle oyunla galatasaray kazanmalı.

*gssözlükten alıntı.

...

Bilse zaten o veto ettigi ofans oyuncularini aldirmak icin yonetime baski yapardi.

Yekta-Amrabat değişikliği maçı kopardı resmen. Ah be hocam CL dönüşü kadroda değişikliğe gitsen ne olurdu ki? Rakip Mersin oynat Sercan'ı Melo'yu Semih'i ne olacak ki sanki?

Taraftarın gurur duyacağı bir futbol oynamıyoruz ve bu Fatih Terimin bize verdiği sözün tam tersi...Ve Fatih hoca taraftarın beğenmediği takımı beğendiğini söylüyor...Maçı hep beraber izledik.Hanginiz beğendi? Hangimiz maçı hakettiğimizi söylüyor? Ben karşı tarafın gol atmasını hiç kızmazdım.

Yekta-Amrabat değişikliği maçı kopardı resmen. Ah be hocam CL dönüşü kadroda değişikliğe gitsen ne olurdu ki? Rakip Mersin oynat Sercan'ı Melo'yu Semih'i ne olacak ki sanki?

O zaman da kazanan takımı neden bozuyorsun diyecektik. Bence suçlu değil o konuda hoca.

Taraftarın gurur duyacağı bir futbol oynamıyoruz ve bu Fatih Terimin bize verdiği sözün tam tersi...Ve Fatih hoca taraftarın beğenmediği takımı beğendiğini söylüyor...Maçı hep beraber izledik.Hanginiz beğendi? Hangimiz maçı hakettiğimizi söylüyor? Ben karşı tarafın gol atmasını hiç kızmazdım.

Fatih Hoca'ya olan güvenim çok sarsıldı bu açıklamaları yüzünden.

Fatih Hoca'ya olan güvenim çok sarsıldı bu açıklamaları yüzünden.

Ben bir noktadan sonra futbolcuları eleştirmeyi bırakacağım.Gerçekten.Çünkü şu kanıya vardım artık biraz geç uyandım ama bu futbolcuları bize aldıranlar belli, o kadar parayı basan belli, o kadar "araştırma"* yapanlar aynı, başka liglerden futbolcu bakmayanlarda aynı.Berbatovu gördünüz değil mi? 2 gol 1 asist.Ronaldinho? İstatistiklerini gördünüz? Demba?

Varmak istediğim nokta futbolcuların ben ligin en iyisiyim diyerek gelmediği.Herkesin gördüğü futbolcuydu bunlar, sistemine uyanı alırsın, ona göre sistemini devam ettirirsin.Gereksiz transferler diye gözükmelerinin, takımı bozuyorlar, niye geri gelmiyor, niye ayağında top tutmuyor, niye hep ayağına pas bekliyor, niye bizim solbekimiz ileriye çıkmıyor gibi eleştirilerin hepsi yönetimin yaptığı tercihlerin dışa vurumu.Futbolcuları oynayabilecekleri bir ortama sokmaz, onları devşirmek, zorlamak, bir adaptasyonun içine sokarsan ve de ayrıca orjinal oyuncuların formunda değilse, ilk göze bu futbolcular batar...

*Abdurrahim Albayrak bir açıklamasında şöyle demişti Cris alındığı zaman " Fatih hoca 2 ( 3 günde olabilir) uyumadan video izledi ve Cris alındı".Anlatabildim mi ? Şampiyonlar ligi için alınan adamda bir maç oynadı yanılmıyorsam şampiyonlar liginde...

Fatih Terim eleştirmek değil kastım, futbolcuların hakkını vermek...

Hala Aydın dan Sabri den medet uman bir hocamız var. Orta sahada top çevirerek yine oyuna hakim olduk diye düşünen bi hocamız var.Her kapanan takımın bizden puan aldığı görüp hala takıma doğru dürüst hücumu öğretmeyen bi hocamız var.

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

ahaaaa elestirileri okudukca guldum.sn terime hocalik ogretiyorlar.masallah.bi gidin once antronorluk kursu alin sonrada sertifika alin.

ondan sonra sn terimin karsisina rakip antronor olarak cikin sonra butun bildiklerinizi bozdursun.sonra gelin yine burada sallayin.:)

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çarşamba gunu ımparator sımdı eleştiri hocalıgını tartısanlar var allah akıl fıkır versın fm oynamaya benzemıyor bu ısler arkadaslar nerde destek deplasmanda berabera kaldı dıye yaptıgınız yorumlara bak yazık cok yazık:confused:

stoperi olmayan, ligin en yumuşak takımı (çok pas yapmaya çalışan çakma barca) karşısında baskı yapmadan berabere kalıp maç sonu şansa direğe bahane bulan aynaya bakmayan sevgili hocamız..

"namso sözlük : fatih hoca"

Bir maçta berabere kaldık diye hocayı eleştirenlere size aykut kocaman müstahaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt