Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Fatih Hoca'ya olan güvenim çok sarsıldı bu açıklamaları yüzünden.
Ben bir noktadan sonra futbolcuları eleştirmeyi bırakacağım.Gerçekten.Çünkü şu kanıya vardım artık biraz geç uyandım ama bu futbolcuları bize aldıranlar belli, o kadar parayı basan belli, o kadar "araştırma"
* yapanlar aynı, başka liglerden futbolcu bakmayanlarda aynı.Berbatovu gördünüz değil mi? 2 gol 1 asist.Ronaldinho? İstatistiklerini gördünüz? Demba?
Varmak istediğim nokta futbolcuların ben ligin en iyisiyim diyerek gelmediği.Herkesin gördüğü futbolcuydu bunlar, sistemine uyanı alırsın, ona göre sistemini devam ettirirsin.Gereksiz transferler diye gözükmelerinin, takımı bozuyorlar, niye geri gelmiyor, niye ayağında top tutmuyor, niye hep ayağına pas bekliyor, niye bizim solbekimiz ileriye çıkmıyor gibi eleştirilerin hepsi yönetimin yaptığı tercihlerin dışa vurumu.Futbolcuları oynayabilecekleri bir ortama sokmaz, onları devşirmek, zorlamak, bir adaptasyonun içine sokarsan ve de ayrıca orjinal oyuncuların formunda değilse, ilk göze bu futbolcular batar...
*Abdurrahim Albayrak bir açıklamasında şöyle demişti Cris alındığı zaman " Fatih hoca 2 ( 3 günde olabilir) uyumadan video izledi ve Cris alındı".Anlatabildim mi ? Şampiyonlar ligi için alınan adamda bir maç oynadı yanılmıyorsam şampiyonlar liginde...
Fatih Terim eleştirmek değil kastım, futbolcuların hakkını vermek...