Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Artık uzatmanın anlamı yok...

Ben bu konuya, Terim in 2. dönemini hatırlamayan, hocamızı ilah haline getirenleri uyarmak için girdim. Hatasız kul olmaz, sözünü hatırlatmak içindi ama sizler her yazdığıma saçma sapan cevaplar yazarak beni kızdırdınız. Sonra konuyu uzattıkça uzattınız. Önce kovuldu lafına bozuldunuz, tersini iddia ettiniz şimdi de kovulmuşsa ne olmuş tarzında şeyler yazıyorsunuz. Elbette nolmuş...Kovulmayan teknik direktör mü var ? O zaman neden bu kadar alındınız ?

Gerçeklerden kaçılmaz. Terim 2000 yılında GS den ayrılmasından sonra düşüşe geçmiştir. Diğer takımlarda başarılı olamamıştır. Yani ne yaptıysa Galatasarayda yapmıştır. Konu kısaca bundan ibaret. Tersini de kimse söyleyemez.

Benim için önemli olan Galatasaraydır. Terim in başarılı olmasını isterim ancak bunu Galatasarayın başında olduğu için isterim. Başka takımlardaki performansı beni ilgilendirmez.

Artık uzatmanın anlamı yok...

Ben bu konuya, Terim in 2. dönemini hatırlamayan, hocamızı ilah haline getirenleri uyarmak için girdim. Hatasız kul olmaz, sözünü hatırlatmak içindi ama sizler her yazdığıma saçma sapan cevaplar yazarak beni kızdırdınız. Sonra konuyu uzattıkça uzattınız. Önce kovuldu lafına bozuldunuz, tersini iddia ettiniz şimdi de kovulmuşsa ne olmuş tarzında şeyler yazıyorsunuz. Elbette nolmuş...Kovulmayan teknik direktör mü var ? O zaman neden bu kadar alındınız ?

Gerçeklerden kaçılmaz. Terim 2000 yılında GS den ayrılmasından sonra düşüşe geçmiştir. Diğer takımlarda başarılı olamamıştır. Yani ne yaptıysa Galatasarayda yapmıştır. Konu kısaca bundan ibaret. Tersini de kimse söyleyemez.

Benim için önemli olan Galatasaraydır. Terim in başarılı olmasını isterim ancak bunu Galatasarayın başında olduğu için isterim. Başka takımlardaki performansı beni ilgilendirmez.

Çünkü yalan. Ayrılmaya, transfere "kovulmak" olarak bakıyorsun. Ronaldo Manchester'dan Madrid'e gitti mesela senin savına göre kovulmuş oluyor. Bunu ısrarla iddia ettin. Bu kelimeyi çamur atma amaçlı kullandığın için de tepki çektin, üstelik tamam yanlış kelime kullandım diyip sıyrılabilecekken, insanlar gıcık oldu diye kovuldu iştee diye saçma bir inada bindirdin.

İkincisi için de hayır söyleyebilir. Onu tartışırsın.

Üstüne diğer insanların izah çabaları ile dalga geçiyorsun. Millet kaynak gösteriyor, o yalan diyorsun ama kendin yalandan bir kaynak bile gösteremiyorsun. Hocanın anıları, Nesta'nın anıları diyoruz. İnanmam diyorsun. Tüm kaynaklara yalan diyip kendin kaynak gösteremezsen dalga konusu olunca şaşırmayacaksın.

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Benim kimseden nefret ettiğim falan yok. Hoca başarılı olursa alkışlarım , değilse eleştiririm...Geçen sene başarılı olduğu için alkışladık.

Hiç kimse Galatasarayın üstünde değildir. Birilerini ilah haline getirmenin o dahil, kimseye faydası yok... İtalya macerası bal gibi fiyasko iken, bunun tersini söylemek saçma. Başarılı olsaydı, görevine devam eder yada İtalya da başka işler bulabilirdi. İki takımdan da kovuldu. Ayrıca milli takımdan da kendi isteğiyle ayrılmadı.

Canaydın zamanında takımın başına getirilmesi hataydı...Şampiyon takımı aldı, paramparça edip gitti. Bir daha toparlanamadık. Geçen seneki şampiyon takım dahil, Gerets in, Kalli nin şampiyon olan takımları asla kalıcı olamadılar. O zamandan beri bir iskelet kuramadık. Hala bunun sıkıntısını çekiyoruz.

Ama bunları unutup, bir yığın başarısızlığa mazeretler üretmeye çalışarak hocayı ilah yapmaya kalkarsanız, birinin hooop demesi gerekir.

FB taraftarının körü körüne Aziz Yıldırım ilahlaştırmasının benzerini kimse GS de görmek istemez. Terim başarılı olursa alkışlarız. Olamazsa daha önce olduğu gibi yollar ayrılır.

Seninde mukavelen olsa keşke gözünün önünde yirtip atar, tekmeyi basardim. Ulan sizin gibiler, zerre Hakk etmiyor anlıyormusun.

Capiniz ne lan?

Bu forumda değil Turkiyede Fatih Terimin futbolunu eleştirerek 2. Bir adam varsa Şenol Güneşdir ve Mustafa Denizlidir. Bilgisayarda fm kasıp gelip burda palavra atmayın.

O engin bilgilerine aç bak bakalim, fiorentina takımının en son başarısı nedir diye sonra gel burda yazı yaz.

GT-I9100G cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2ha7s.jpg

[video=youtube;MVxYBzdh4Sw]https://www.youtube.com/watch?v=MVxYBzdh4Sw[/video]

daha fazla konuşup rezil olma istersen :ka21:

Cevap: Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Seninde mukavelen olsa keşke gözünün önünde yirtip atar, tekmeyi basardim. Ulan sizin gibiler, zerre Hakk etmiyor anlıyormusun.

Capiniz ne lan?

Bu forumda değil Turkiyede Fatih Terimin futbolunu eleştirerek 2. Bir adam varsa Şenol Güneşdir ve Mustafa Denizlidir. Bilgisayarda fm kasıp gelip burda palavra atmayın.

O engin bilgilerine aç bak bakalim, fiorentina takımının en son başarısı nedir diye sonra gel burda yazı yaz.

GT-I9100G cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hiçbir şeyi eleştirmeyin o zaman.İşini iyi yapmayan eczacıyı,öğretmeni vs.

Fatih Terim | Teknik Direktör

Fatih hoca fiorentina ile basarili oldu ama milanda barinamadi.Sebebinin biraz irkla alakali oldugunu dusunuyorum zira milanin en son ne zaman yabanci hocayla calistigini bilniyorum.Belki Fatih hocadir.Yani bildigim kadariyla milan pek yabanci hocalarla calismiyor.

Diger konu Fatih hoca ve elestri.Dunyada elestrilmeyecek insan yoktur dozunu ayarlayabildikten sonra.

Celal senin yaşın kaç evladım? 21 yaşındaki bi arkadaşa senin yaşın yetmez bişeye diye bi mesaj atmıştın, bakıyorum da sen hiç bi bok bilmiyorsun.

Hadi oğlum, forum morum sana göre değil, git derslerini çalış zayıf gelmesin, bol bol da süt iç ki zira beyin gelişimi açısından çok çok önemli bir gıdadır süt.

Fatih Terim bir fenomendir dostum, laf attığınız adam bu ülkede kompleksli olma sebebidir :)

Galatasaraylı birisinin Fatih hocayı tartışmaya açtığını gördüğümde, ya Galatasaraylılığından şüphe ederim, yada aklından.

Ha o da bir insan herkes gibi hataları var.Hatalarından ders çıkaran bir insan olmasa bu kadar başarılı olmazdı.Fatih hoca işini bilir.

Sözümün her zaman arkasındayım. Fiorentina, Milan, Galatasaray. 3 kez...Milli takımda heralde sözleşme süresi bitti ve yenilemediler. O da görevine son vermek demek...Kovuldu demeyeyim, bozuluyorsunuz. :)

Yalan söylediğini %100 ispat edersem kimin adamı olduğunu veya ne maksatla yalan söylediğini itiraf edip özür dileyecekmisin?

Mahalle baskısı diye buna denir. Öyle şeyler yazıyorsunuzki tamamen hakaret dolu. Çoğuna aynı üslupla cevap versem kavga çıkar...Benim yazdıklarımı beğenenler bile tırsıyor, ortaya çıkamıyor... Galatasaray ilim, irfan yuvasıdır. Demokrasiye en yakın duran kurumdur. Herkesin fikri aynı olmak zorunda değil...İlk önce Galatasaylılığı öğrenin.

Hakaret edenleri toplasan 5-10 kişi. Terimsporlular. Galatasarayı unutmuşlar. Terim takımı küme düşürse bile ses çıkarmayacaklar.

Hiç olmazsa şunu bilin, bizim aşkımız renklere, kişilere değil.

Galatasarayın klişelerle işi olmaz, herkesten farklı olanı yapar, bu yüzden ilklerin kulübüdür, önce bunu öğren renkdaşşşş^^

Her cümlen klişe şu yorumunda

Mahalle baskısı diye buna denir. Öyle şeyler yazıyorsunuzki tamamen hakaret dolu. Çoğuna aynı üslupla cevap versem kavga çıkar...Benim yazdıklarımı beğenenler bile tırsıyor, ortaya çıkamıyor... Galatasaray ilim, irfan yuvasıdır. Demokrasiye en yakın duran kurumdur. Herkesin fikri aynı olmak zorunda değil...İlk önce Galatasaylılığı öğrenin.

Hakaret edenleri toplasan 5-10 kişi. Terimsporlular. Galatasarayı unutmuşlar. Terim takımı küme düşürse bile ses çıkarmayacaklar.

Hakaret demişsin ya, evet ediyoruz, ediyorum. Hem de tahmin edemeyeceğin kadar çok. Çünkü hak ediyorsun.

Şimdi durduk yere buraya yazıp da tahminimce 15 yıl 8 ay MYC almanın anlamı yok...

O nedenle seni Terim ve onunla olan komplekslerinle baş başa bırakıyorum güzel kardeşim. :)

Bu forum sitesi şu anda bulabileceğin en demokratik forum sitesidir. Sana yapılan yorumların bu kadar ağır olmasının sebebi ise senin yukarıda yazdığın gibi fikir beyan etmen değil, sevmediğin bir kişiye iftira atmandır. Bu forumda Terim eleştirilir, Aysal eleştirilir, futbolcular eleştirilir ve eleştirilen kişiyi destekleyenler de kendi argümanları ile gelir ve karşı fikrini savunur. Ama fikirlerini savunurken ortaya bir şeyler sunar. Sen bu şekilde davranmadığın için bu kadar çok tepki çektin üzerine.

Şu şekilde söyleseydin herşey çok daha basit olurdu. Fatih Terim' in sistemi yanlıştır. Şu sistemle oynatmalıdır takımı, şu oynattığı oyuncunun performansı böyleyken niye bunu oynatıyor, transferleri çok hatalıydı, vs. Ama sen gittiği bütün takımlardan kovuldu zaten, milli takımdan şöyle kovuldu, fiorentinadan böyle kovuldu, Galatasaray' dan bu şekilde kovuldu dersen iftira atmış olursun.

Haaa çok önemli mevkilerdesindir, Tüm Türkiye' nin bilmediği sırları sen biliyorsundur Fatih Hoca' da yalancıdır diyorsan söylediklerin doğru olabilir. Ama öyle birisi olsan zaten burada böylesine yalan yanlış şeyler yazıyor olmazdın değil mi?

Bir de bu kadar senin deyiminle eleştiriyorsun (benimkisi ile iftira) o zaman bir seçenekte sunmalısın değil mi? Senin sunduğun olabilirliği olan bir seçenekte yok. Sadece birisine sallamaktan ibaret söylediklerin.

Benden sana sanırım senden büyüğümdür bir abi tavsiyesi. Bir şeyleri eleştirmeden önce ya da karalamadan önce biraz araştırma yap, yaptığın araştırmalardan sonra biraz düşün bir yorum oluştur ve ondan sonra sun. Bu eleştirin Fatih Terim' e ise bunun üzerine bir gün Florya' ya uğra, oradaki çalışanlarla en basitinden kapıdaki güvenlik görevlileriyle bir konuş ondan sonra fikrin çok daha farklı olacaktır. Ben sana bu söylediklerimin hepsini yaptım. Orada çalışanlardan FAtih Terim öncesi ve Fatih Terim sonrası diye dinlersin neler yaptığını, nasıl bir insan olduğunu.

Neyse bakalım bu sana yazdığım son cevap olacak inşallah. Ama birşeyler araştırmadan yorum yapma bence. İnsanları provake ediyorsun. Başka bir şey değil.

Biz zaten kendi değerlerimize sahip çıkamadığımız, bir mendil gibi buruşturup fırlattığımız için elin (futboldan demiyorum ama) takımı idare etmekten anlamayan bir dolu yabancı teknik direktörlerini baştacı ettik. Adamlar takımımızı uçurumun dibine gönderdiler, sekizinciliğe düşürdüler, içi boş takım yarattılar ve tek suçlu olarak yönetimi gösterdik transfer yapmadılar diye. Şimdi o yabancı t.dlerin umurunda mı Galatasaray.. Bizden aldıkları paraları çatır çatır yiyorlar. Kimse beni Fatih Terimi bu adamlar gibi muamele göstermeye ikna edemez.. Fatih Terimin yeri ayrıdır.. Doğru ya da yanlış yapsın.. çünkü hoca vaktinin tamamını takıma ayırıyor.

Ajitasyona hiç gerek yok dostum. Bak sana gayet net ve basit bir soru sordum: "Yalan söylediğini %100 ispat edersem kimin adamı olduğunu veya ne maksatla yalan söylediğini itiraf edip özür dileyecekmisin?"

(Eğer kendine güveniyorsan ve art niyetli değilsen evet demen lazım bu soruya.. yok eğer bile bile yalan söylüyorsan zaten yalancılık hakaret olmamalı senin için..)

Yarın beraberlik yada mağlubiyette her zaman olduğu gibi Fatih Terim'e sallayanlar peydahlanır, birbirlerine beğiniler sunarlar... Şimdilerde kayıplar. Emin olun yazılanları okuyorlar, deliriyorlardır. En ufak bir olumsuzlukta kabuklarından çıkacaklarına emin olabilirsiniz.

Celal sen burada kaynaksız, desteksiz sallamaya devam ettiğin müddetçe biz de sana sallayacağız unutma bunu.

Şimdi sen bu mesaja cevap vermezsin en azından oku. Millet sana bir sürü kaynak, röportaj, haber koyuyor onları inkar ediyorsun ve karşı tez olarak hiç bişey öne süremeden kendi şizofren dünyanda yarattığın algılara taptığın gibi bizim de tapmamızı bekliyorsun.

Dediğim gibi ya ortaokul 1 talebesisin yada ağır şizofren tanısı konulmuş bir hastasın. Kusura bakma normal bir adam olduğuna inanmıyor burdaki çoğu kimse, ben de inanmıyorum. Hakaret falan etmiyoruz, burda senin yarattığın algı bu.

senin gibiler yuzunden Fatih Hoca 2.donemiyle hatirlanacakti belki , ama adam geldi cevabi tokat gibi yapistirdi herkesin yuzune

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt