Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Çok kötü kadro seçimiyle ve çok kötü futbolla başladık ve haftalardır böyle oynuyorduk hucüm anlamında sıfırdık bu maçta bir de top üstünlüğünü alamadık ligde genelde top bizde oluyordu bu maçta o da olmayınca çok kötü oldu her şey. Bir hamle yapmalıydı ve gerçekten çok cesur bir hamle yaptı (bu da büyük hoca farkı ) şanslıydık galibiyet aldık umarım kafasında artık nasıl bir takım kuracağına karar vermeli ve ona göre transferlerimizi yapmalıyız . Kendi hatasını zor da olsa telafi ettik umarım her şey düzelerek devam eder.

Kardeşim, eleştirmek için bugünü mü buldunuz. Zaten elinize geçen her fırsatta hocayı kötülemeye bayılıyorsunuz. Takım ikinci tura çıkmış, şu yazdıklarınızı okuyunca ben hayal mi gördüm acaba diyorum. Tamam ne yapıyorsanız yapın. Nedir bu yahu? Yıllar sonra Şampiyonlar Ligi grubundan çıkmışız, bunu başaran ilk Türk hoca. Şanlı taraftarımız kutlama bile yapmadan Terim'i eleştirme derdinde. Adam çekip gitse kim ne diyebilir? Neyse ya, gece gece bu saçmalıklarla sinirimi bozmak istemiyorum artık. Siz haklısınız, Fatih Terim'den cacık olmaz.

Abi adam imparator karşı çıkmıyoruz. Hayranıyız. Bitanemiz o bizim. :) ama 4-5-1e dönünce takım daha iyi oynuyor kaç maçtır. İstifa demedik hiç bir zaman. Ayrıca hepimizin de sesi çıkmıyordur gollere sevinmekten. I love you hocam yani o konuda sorun yok :D

Artık tek forveti gectim en az üçlü orta saha bekliyorum Fatih hocadan. Çünkü Şampiyonlar liginde böyle oynanıyor.

Kardeşim, eleştirmek için bugünü mü buldunuz. Zaten elinize geçen her fırsatta hocayı kötülemeye bayılıyorsunuz. Takım ikinci tura çıkmış, şu yazdıklarınızı okuyunca ben hayal mi gördüm acaba diyorum. Tamam ne yapıyorsanız yapın. Nedir bu yahu? Yıllar sonra Şampiyonlar Ligi grubundan çıkmışız, bunu başaran ilk Türk hoca. Şanlı taraftarımız kutlama bile yapmadan Terim'i eleştirme derdinde. Adam çekip gitse kim ne diyebilir? Neyse ya, gece gece bu saçmalıklarla sinirimi bozmak istemiyorum artık. Siz haklısınız, Fatih Terim'den cacık olmaz.

İnsanlar bu hataları hocaya yakıştıramadığı için eleştiriyor yapıcı eleştiri yapıyorlar ki bu normalde yapamadığımız bir şey. Fatih hocanın çok daha iyilerini yapabileceğine inandıkları ve bildikleri için ona bu hataları yakıştıramıyorlar bunu eleştirmekten daha doğal ne var.Süper top oynuyoruz da biz mi göremiyoruz eleştireceğiz ki yapıcı bir şekilde tabi her şey daha güzel olsun .Hoca çok daha iyilerini yapmalı ve eminim ki yapacaktır.

yanliz, elestirilen kadrolarla son 16'ya kaliyoruz..

Hocam'in en buyuk hatasi saha kenarindaki garip atraksiyonlari.. biraz daha sakin hocam..

Oyuncu secimlerinde de hatalari var, fakat devre arasinda hersey duzelecek.. arkaya yaslanip maclarimizi rahatla izleyecegiz.. Su devre arasi bi gelse

Hocam büyüksün sağol varol,ancak şu orta saha forvetteki kopukluğu çözsek artık kaç hafta oldu yakışmıyor bize.

Ulu reis konuştu..

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

381980_603199149706345_368854676_n.jpg

Çok büyük adamsın hocam 2 yıl önce anamızın liginde herkesten tokat yerken bugün Avrupanın en iyi 16 takımı arasına yazdık adımızı.

Bir kac gun bur foruma girmedim. Niye yalan soyleyim? Kotu maclardan sonra buraya gelip, moralim bozukken burdaki negatif mesajlari okumaktan iyice sinirleniyorum. GSTV'i, LigTV'i, NTVSpor'u ve futbol sitelerini resmen es geciyorum yenildigimiz/puan kaybettigimiz an. Bugun girdikten sonra yinede bir kac mesaja rasladim. Fatih Terim'e laf atan, istifaya bile cagran arkadaslar varmis. Vay anasini be. Sasirmamam gerektigi halde bile sasirdim. Bu bizim taraftar profili iste. Nankor. Saygisiz.

Ha, taktiksel bakimda ayni fikirde olmamiz sart degil. Bence Emre Colak oynamamali ve madem oynatacan: orta sahainin ortasinda oynatmalisin. Engin ve Amrabat'i nolursa olsun Emre Colak'in yerine koyarim. 4-5-1 bu kadroylada benim favorim. Selcuk oynayamiyor kardesim, yapamiyor tek Melo'yla (artik). Formsuzken destek lazim. Rahat onu ve koy bir orta saha oyuncusu oraya. Ama, ve asil konu su, nolursa olsun Fatih hocamiz ve takimimizi desteklemekten cekinmemiz lazim. Ve maalesef ve maalesef bizim taraftar ben hakli cikim diye, negatif sonuclari destekler gibi konusuyor burda.

Gonlum ister ki Ferguson ve Wenger gibi bizim de 10 sene ayni antrenorumuz olsun. Heykeli dikilsin, ismi Galatasarayla bir anilsin. Sanki Manchester taraftari Ferguson'un her hamlesini begeniyor...Man United forumlarinda az mi Anderson'u koy, Giggs'i bir daha oynatma diyorlar ve isyan ediyorlar. Ama istifa? Hayir. Istikrar ve saygi lazim. Destek lazim. Chelsea'nin elendigi bir sampiyonlar liginde, Manchester City'in elendigi sampiyonlar liginde ve Malaga ve Schalke haric hepsi Avrupa'nin en buyuk takimlari olan sampiyonlar ligindeki son 16 ya ulasmisiz ve formsuz Melo, formsuz Selcuk Inan, formsuz bir Eboue rahmen, hakem hatalarina rahmen daha 1. oldugumuz Turkiye ligi varken boyle sozler soylemek nasil bir nankorluk inanamiyorum.

Insallah sabirli oluruz. Fatih Terim'in o kenarda, kizarip, sinirlenmesi beni gururlandiriyor. Boyle bir karizmatik ve isini bilen bir efsanemiz var ya. Insallah uzun seneler sampiyonluklar yasariz hocamizla.

Şansın yaver gidiyor, kısmetli adamsın hocam. 3. torbaya düşmemizden tut, kuralara, son maçlarımızın durumu vs derken rahat nefes aldın. şimdi geçen seneki gibi gör yaptıklarını toparla şu takımı.

Hiçbir zaman yanıltmadı ki. Büyüksün hocam, çok büyük.. :016::016:

Şansın yaver gidiyor, kısmetli adamsın hocam. 3. torbaya düşmemizden tut, kuralara, son maçlarımızın durumu vs derken rahat nefes aldın. şimdi geçen seneki gibi gör yaptıklarını toparla şu takımı.

şans konusunda konuya hangi bakış açısıyla baktığın önemlidir. bende hocayı şanssız görüyorum

manu'yu yenebilirdi olmadı dedik neyse

sonra braga maçını söylemiyorum bile

zaten cluj maçı, sadece tt arena üzerindeki bulutlar yağmur bıraktı stad bildiğin havuz olmuştu bu çok büyük şanssızlık 6 maçta sanırım 5 ya da 6 topu direkten döndü kaçan penaltı var.

aslında şans bizden yana olsa buralara gelmezdik. hatta old trafford'da şanslı olup yensek liderde çıkabilirmişiz

Hamit'in takıma zarar verdiğini sonunda da olsa görmesi beni mutlu etti. Umarım bundan sonra Hamit yüzünden Aydın'ı harcamaz imparator.

Saçma bir onbir çıkarttı, devre arası hatasından döndü derken Emre'yi çıkartıp yerine forvet alarak ortasahayı ve dolayısıyla oyunun kontrolünü tekrar rakibe verdi.

Önceden her sene gruptan cikiyorduk sanki. Ne TD´ler geldi, ne takimlar kuruldu. Hicbirsey olmadi.

Fatih Terim 1 dönem disinda hic basarisiz olmus mu? Her büyük basarida "bir sekilde" Fatih Terim ismi gecmiyor mu?

Iyi oyun, kötü oyun, ama her basarida nedense Fatih Terim oluyor. Cok balli herhalde (!)

Transfer tercihleri elestirilebilir. Fatih Terim cok daha iyi bir kadro kurabilirdi. Ona da yakisan kadroyu kurabilirdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt