Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Terim: Koşarsınız, savaşırsınız olmaz; ona hiçbir şey denmez. Ama bu maçta bir 70-75 dakika var ki, ben böyle bir şeye alışık değilim.

Terim: Bu sonucun yansımaları Fenerbahçe maçına değil ancak devre arasına olur."

Mesaj açık ve net, anlayanlara artık.

Cris ve Emre Çolak'ı yollasın yeterli olur.

Bazı oyunculari sirf yuksek bedelle alindi diye oynatiyor.

Bazi futbolcular oymadigi halde bisiler yapmaya calisiyor.

Gecen seneyle bu sene arasinsa cok fark var.

Skibbeli, Rijkardlı, Hagili sefil günlleri ne çabuk unuttunuz?

unutmam, bütün o dönemin baş sorumlusu terimdir ,canaydın kendisine güvenip lucescuyu göndermişdir sonra sonsuz yetki ile terimi başa gecirmişdir, mubarek terimde sayısız oyuncu ile o dönem için büyük para harcamışdır ,alınan futbolcular 35lik meksikalı almaguerde dahil çöp idiler, sonuc olarak o paranın dönüşü olmadı,klüp büyük borc icinde iken tek atıımlık barutu o dönemde kullanıp savunmasız duruma düşmüş idi ,terim gitti,rahmetli canaydının şirazesi kaydı ,para yok,borc büyük ondan sonrası malumigelen gideni arattı... benim yaşım 40 taa ayhan akbinden,ismail demirizden ,raşitten,ilyas tğfekciden ve hatta fatih hocanın futbolcu olarak jubilesinden beri bişeyleri az cok bilirim...fatih hoca uefa şampiyonluğu ve önceki 4 lig şampiyonluğu ile efsane olarak tarihe gecmişdir gözümde ama gelecek fatih hocada değildir,olmamalıdırda..

Gecen sezonda Sercan, Ceyhun, Okan Derici transferleri fiyasko. Caglari takimda tutmasi apayri bir fiyasko. Bir de bu sezon yapilan transferler fiyasko'nun babasi. Yanlis transferlerin bedelini cok agir ödüyoruz.

Bu sene hangi transfer fiyasko denebilir.

Burak Yılmaz tek başına CL'den çıkardı nerdeyse.

Umut ligde şu an en az 7-8 puan tek başına aldı.Keza Burak'da en az 4-5 puanı aldı.Dany'den daha iyisi bulunabilirdi ama riskli de oynasa kötü diyemezsin.En fiyasko dediğimiz transferi Riera bu sene kendine geldi.Hamit çok büyük maliyetle gelmedi ama senelik aldığı üdrete kıyas performansa bakınca yeterli olmadığı kesin yine de deplasman Cluj maçı biraz sinyal oldu bizim için.

Evet bence de Fatih Hoca transfer konusunda dünyanın en iyilerinden biri değil.Ama her seferinde 2.dönem hatırlatması yapmaya da gerek yok(Sizin için değil genel bu değerlendirmem).

Çağlar,Baros,Balta gibi adamları fazla tuttuğu konusunda ise tamamen katılıyorum.Cris ise cidden facia bir transfer.

Terim: Koşarsınız, savaşırsınız olmaz; ona hiçbir şey denmez. Ama bu maçta bir 70-75 dakika var ki, ben böyle bir şeye alışık değilim.

Terim: Bu sonucun yansımaları Fenerbahçe maçına değil ancak devre arasına olur."

Mesaj açık ve net, anlayanlara artık.

mesaj kime acık ?? cağları göndersen ne olur göndermesen ne olur ama hoca kendi transferleri ile klübü batırdığının farkındamı ve hesap verecekmi acaba??

Bu sene hangi transfer fiyasko denebilir.

Burak Yılmaz tek başına CL'den çıkardı nerdeyse.

Umut ligde şu an en az 7-8 puan tek başına aldı.Keza Burak'da en az 4-5 puanı aldı.Dany'den daha iyisi bulunabilirdi ama riskli de oynasa kötü diyemezsin.En fiyasko dediğimiz transferi Riera bu sene kendine geldi.Hamit çok büyük maliyetle gelmedi ama senelik aldığı üdrete kıyas performansa bakınca yeterli olmadığı kesin yine de deplasman Cluj maçı biraz sinyal oldu bizim için.

Evet bence de Fatih Hoca transfer konusunda dünyanın en iyilerinden biri değil.Ama her seferinde 2.dönem hatırlatması yapmaya da gerek yok(Sizin için değil genel bu değerlendirmem).

Çağlar,Baros,Balta gibi adamları fazla tuttuğu konusunda ise tamamen katılıyorum.Cris ise cidden facia bir transfer.

cluj ve braga Galatasaraya rakip değillerdir, gecen yılki takım onları fark manyağı yapardı.. bu yılki transferlerin hepsi yanlışdır ve sokağa atılan paradır.

[video=youtube;KVu3gS7iJu4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KVu3gS7iJu4[/video]

mesaj kime acık ?? cağları göndersen ne olur göndermesen ne olur ama hoca kendi transferleri ile klübü batırdığının farkındamı ve hesap verecekmi acaba??

Hangi kulübü batırıyor? Şaka mısın? Sen kafanda olayı bitirmişsin. İyi günler sana..

Bu yenilgide en az futbolcular kadar Fatih Terim'inde suçu vardır...

unutmam, bütün o dönemin baş sorumlusu terimdir ,canaydın kendisine güvenip lucescuyu göndermişdir sonra sonsuz yetki ile terimi başa gecirmişdir, mubarek terimde sayısız oyuncu ile o dönem için büyük para harcamışdır ,alınan futbolcular 35lik meksikalı almaguerde dahil çöp idiler, sonuc olarak o paranın dönüşü olmadı,klüp büyük borc icinde iken tek atıımlık barutu o dönemde kullanıp savunmasız duruma düşmüş idi ,terim gitti,rahmetli canaydının şirazesi kaydı ,para yok,borc büyük ondan sonrası malumigelen gideni arattı... benim yaşım 40 taa ayhan akbinden,ismail demirizden ,raşitten,ilyas tğfekciden ve hatta fatih hocanın futbolcu olarak jubilesinden beri bişeyleri az cok bilirim...fatih hoca uefa şampiyonluğu ve önceki 4 lig şampiyonluğu ile efsane olarak tarihe gecmişdir gözümde ama gelecek fatih hocada değildir,olmamalıdırda..

Şu büyük paradan bi zahmet bahsetsene ne kadarmış bilmeyen arkadaşlarımız vardır. Hemen şu anda istiyorum ama öyle araştırıp cevap vermek yok. Birde hemen peşine bu durumun hocanın mı yoksa başkasının mı eseri olduğu hakkında fikirlerimi ileteceğim

Hocam şu Cris'i neden aldın takıma hiç anlamamıştım hâlâ da anlamadım :o G. Zan ondan çok daha fazlasını oynuyor, ama biliyorum ki yine bir sakatlık ceza durumunda onbirde başlatacaksın Cris'i :)

Senin niyetin ne? Açık açık söyle, böyle bıyık altından laf koyanlara çok gülerim ben hep güldürme kendine.

Şu büyük paradan bi zahmet bahsetsene ne kadarmış bilmeyen arkadaşlarımız vardır. Hemen şu anda istiyorum ama öyle araştırıp cevap vermek yok. Birde hemen peşine bu durumun hocanın mı yoksa başkasının mı eseri olduğu hakkında fikirlerimi ileteceğim

mesela lukunku 3 milyon dolar .. bratu 4.5 , felipe vardı yüzde 50si ,3 milyon adam kacmışdı, yahu en az 20 oyuncu alınmışdı tektek sayayımmı şimdi... hiç unutmam meksikadan alınan bir hilkat garibi vardı,almaguer ,adam 35 yaşında kaplumbağa hızında idi..pinto ,adama sarr ne günlerdi, çok büyük heyecana kapılmış giderken gümm diye düşmüşdük,sonra hocanın verdiği zarara rağmen gönderilmesine sitemli laflarını hatırlıyorum, bir birinci terim döneminde onca başarı sonrası cekip gitmesini ve kendisini cok büyük görmesini...

Bu sene alinan bütün yabancilar fiyasko.

Fatih Terim | Teknik Direktör

bu maçta fatih hocanın bir kabahatı yok. yedeklerle çıktık ve bu vesileyle gördük ki takımda bazı oyuncular bu formayı hak etmiyor.

Dünyanın bütün T.D hata yapar, o yüzden İmparator da hata yapabilir, ama bugünkü mağlubiyetin sorumlusu kesinlikle o değildir.

1461 Trabzon'u yedek kadrosuyla yenemeyen takımın hocası suçlanmaz, komik olmayalım.

Yedek kadronla yenemiyorsan elenmekten üzüntü duymayacaksın. Yok efendim bu kadromu çıkarmış neden as kadro çıkmamış gibi cümleler çok komik.

Bu sene aldığımız oyuncuların büyük bir kısmından fayda sağlayamıyoruz hatta zararını görüyoruz.

Bu transferlerden sadece Cris için Terim'i suçlarım diğerleri için birşey diyemem, çünkü onların oynadığı bu kötü futbolu çoğu kimse beklemiyordu ve tahmin edemezdi.

Dünyanın bütün T.D hata yapar, o yüzden İmparator da hata yapabilir, ama bugünkü mağlubiyetin sorumlusu kesinlikle o değildir.

1461 Trabzon'u yedek kadrosuyla yenemeyen takımın hocası suçlanmaz, komik olmayalım.

Yedek kadronla yenemiyorsan elenmekten üzüntü duymayacaksın. Yok efendim bu kadromu çıkarmış neden as kadro çıkmamış gibi cümleler çok komik.

böyle bir cıkarım doğru olabilir ama o yedek kadroyu elde tutan adam terim değilse yahut terim bu takımın hocası değilse...(öte yandan hamit,amrabat,emre,elmaderve hatta aydın pekde yedek gibi durmuyor öyle değilmi yoksa benmi yanılıyorum yine ? )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt