Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

ac oku ben muallimmiyimki sana öğretecem herşeyi...

Sordun cevap verdik niye tiriplere giriyorsunki sadri şener gibi

O zaman iddaa etme büyük paralar verdirdi takımı batırdı diye.

"Galatasaraya 8 tane lazımdı 8 tane attı şampiyon oldu" efsanesi gibi gidiyor bu fatih terim Galatasarayı batırdı efsaneside.

Duyanda sanacak ki hoca 50 milyon dolar harcattı takıma bütün parayı peşin verdik battık. Yok öyle bir dünya transferler dünde bugünde yarında taksitler ile yapılır ve 2-3 seneye yaydırarak ödenir. Bunuda biz mi öğretelim 40 yaşında ki adama.

Sordun cevap verdik niye tiriplere giriyorsunki sadri şener gibi

O zaman iddaa etme büyük paralar verdirdi takımı batırdı diye.

"Galatasaraya 8 tane lazımdı 8 tane attı şampiyon oldu" efsanesi gibi gidiyor bu fatih terim Galatasarayı batırdı efsaneside.

Duyanda sanacak ki hoca 50 milyon dolar harcattı takıma bütün parayı peşin verdik battık. Yok öyle bir dünya transferler dünde bugünde yarında taksitler ile yapılır ve 2-3 seneye yaydırarak ödenir. Bunuda biz mi öğretelim 40 yaşında ki adama.

o dönemde tamı tamına 35 milyon dolar çöpe atılmışdır ,o para o dönem için büyük rakamdı dahası takım agır borc altıında o parayı çöpe atmışdı(şimdiki gelirlerin esamesi okunmuyordu o zaman,zaten bütün gelirler temlikli idi)

İmparator bugün şans verdiği isimlere son hakkını kullandırtmış oldu.Bundan sonra bazı isimler sadece antremanda boy gösterir.Bu isimleri biliyorsunuz zaten.Ben Cris konusuna değinmek istiyorum.Bence Cris futbolu kafasında bitirmiş.Eski Cris rakibini parçalayan pozisyon bilgisi üst düzey bir oyuncuydu.Şimdi top atmaya mecali yok.Aslında ona da kızmıyorum geldiğinde sevinmiştim az da olsa.Çünkü bir ihtimal tecrübesi ile herşeye göğüs gerecepğini düşündüm.Ama Cris eski Cris değil.Resmen dökülüyor.Bu da futbolu bırakma zamanının geldiğine delalettir.

Hocam kulub zarara ugramasin diye her pahali transfere yok demisin , Albayrak diyor kaynak odur !!

Aldigin hic bir yabanci bu sezon bir halta yaramadi !! Bu mu scout ekibi bu mu takip ?
:SS: Babam yasinda adami mi takip ettiniz ? Yok muydu alt yapida semih gibi bir genc onu koyaydin o hata yapaydi .

Hocam kulub zarara ugramasin diye her pahali transfere yok demisin , Albayrak diyor kaynak odur !!

Aldigin hic bir yabanci bu sezon bir halta yaramadi !! Bu mu scout ekibi bu mu takip ?
:SS: Babam yasinda adami mi takip ettiniz ? Yok muydu alt yapida semih gibi bir genc onu koyaydin o hata yapaydi .

eğer klüp zarar görmesin diye pahalı transferlere onay vermedi ise amrabat,hamit,dany,ri,era falan filan hepsi üçbeş kuruş corba parasına oynuyorlar demekki.. demekki vaktiyle ribery 2 milyon euroya alınmadı demekki havada ucuşanlar para değil kağıt..

böyle bir cıkarım doğru olabilir ama o yedek kadroyu elde tutan adam terim değilse yahut terim bu takımın hocası değilse...(öte yandan hamit,amrabat,emre,elmaderve hatta aydın pekde yedek gibi durmuyor öyle değilmi yoksa benmi yanılıyorum yine ? )

Herkes ister yedek kadrosunun çok kaliteli olmalısını ama yeni kurulmuş bir takım için yedek kadronun çok kaliteli ve oyunun gidişatını değiştirecek oyunculardan kurulması zor bir iştir. Fatih hoca 1.5 senede bu takımı nerden alıp nereye getirdiğini aynı derecede yönetiminde başarısını göz ardı etmemeliyiz.

Bu takımın orta sahasında kimler oynuyordu şimdi kimler oynuyor. Kaç senedir Şampiyonlar ligine katılamazken bu sene gruplardan çıktık. Bu kadar başarının yanında bu maçı kaybetmişiz bana göre çok değil hatta ve hatta Terim'in suçu değil. Kaldıkı bu oyuncuları Terim almadı(bazıları hariç).

Bu maçı görmemiş olsaydık ve sene başı mesela Çağları hemen gönderseydi hoca herkesin ilk tepkisi şu olacaktı ''hocam bir maç oynasada bir görseydik adamı, daha yeni sakatlıktan çıktı''

Ama bunları görüp önümüzdeki sene bu oyuncularla devam etmeye kalkarsa işte o zaman yanlışı yapmış olur.

Herkes ister yedek kadrosunun çok kaliteli olmalısını ama yeni kurulmuş bir takım için yedek kadronun çok kaliteli ve oyunun gidişatını değiştirecek oyunculardan kurulması zor bir iştir. Fatih hoca 1.5 senede bu takımı nerden alıp nereye getirdiğini aynı derecede yönetiminde başarısını göz ardı etmemeliyiz.

Bu takımın orta sahasında kimler oynuyordu şimdi kimler oynuyor. Kaç senedir Şampiyonlar ligine katılamazken bu sene gruplardan çıktık. Bu kadar başarının yanında bu maçı kaybetmişiz bana göre çok değil hatta ve hatta Terim'in suçu değil. Kaldıkı bu oyuncuları Terim almadı(bazıları hariç).

Bu maçı görmemiş olsaydık ve sene başı mesela Çağları hemen gönderseydi hoca herkesin ilk tepkisi şu olacaktı ''hocam bir maç oynasada bir görseydik adamı, daha yeni sakatlıktan çıktı''

Ama bunları görüp önümüzdeki sene bu oyuncularla devam etmeye kalkarsa işte o zaman yanlışı yapmış olur.

öncelikle bu yılki transferlerin hemen hemen tamamı hoca onayı ile oldu ve hepsi fiyasko...

bahsi gecen polat döneminden kalan fiyasko oyunculara tonla para vermek yerine adam akıllı scoutingle onların 10da biri maliyetle iyi bir yedek kadro oluşturmak zor değil, gökhan zanla 3 yıl sözleşme uzattıranda,sabri,aydınla uzattıranda hoca...

neyse zaman herşeyi gösterecek ama cldeki başarı cluj ve bragada gizli diye düşünüyorum...

o dönemde tamı tamına 35 milyon dolar çöpe atılmışdır ,o para o dönem için büyük rakamdı dahası takım agır borc altıında o parayı çöpe atmışdı(şimdiki gelirlerin esamesi okunmuyordu o zaman,zaten bütün gelirler temlikli idi)

Tamam şte soruyorum kime kaç para verildi nasıl battık. Ekstra olarak şunları istiyorum Hocanın transfer ederek klübü batırdı denilen oyuncuları bu klüp satmış mı ve para kazanmış mı?

Gelir gider durumu göz önüne alınarak batırıp batırmadığını iddaa edin diyorum. Hadi bekliyoruz gscimbom.com forumu olarak. Hatta konu açıp iddaa'nızı orada devam ettirmenizi istiyorum. Bilinçlensin genç nesil.

Tamam şte soruyorum kime kaç para verildi nasıl battık. Ekstra olarak şunları istiyorum Hocanın transfer ederek klübü batırdı denilen oyuncuları bu klüp satmış mı ve para kazanmış mı?

Gelir gider durumu göz önüne alınarak batırıp batırmadığını iddaa edin diyorum. Hadi bekliyoruz gscimbom.com forumu olarak. Hatta konu açıp iddaa'nızı orada devam ettirmenizi istiyorum. Bilinçlensin genç nesil.

valla anlamaya caba gösteceğini düşünmüyorum ama yinede canaydın ve polat dönemini ,canaydının başkanlığa başlamasından itibaren oku,oku ,oku...neyse uzatmayacağım artık..sağlıcakla kal..

valla anlamaya caba gösteceğini düşünmüyorum ama yinede canaydın ve polat dönemini ,canaydının başkanlığa başlamasından itibaren oku,oku ,oku...neyse uzatmayacağım artık..sağlıcakla kal..

Böyle admlar yokmu vallahi gülmekten öldürürler beni bir laf atarlar işlerine gelmezse, liseli ergen tiplerine girip öptüm hade bye moduna girerler.

İddaa ediyorsanız arkasında duracaksınız. Öyle atayım hocaya sallayayım yok 35 milyon dolar harcattı yok 50 milyon dolar harcattı klübü batırdı diyip kaçmak yok.

Forumdayız ve bilgi alışverişi yeri burası. Ortaya bir laf atıyorsanız. İddanızı kanıtlayacaksınız.

neyse zaman herşeyi gösterecek ama cldeki başarı cluj ve bragada gizli diye düşünüyorum...

Karnından konuşma açık konuş , bu ağız antudakilerin CL de gruptan çıkışımıza bakış açılarının ağzı ,

tekrar diyorum açık konuş ima ederek , ortalığı bulandırarak değil .

seyirci baskı kurup ağırlığını koyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu hoca ne yapsın!!

crisi niye aliyor ve niye oynatiyor

rakip forvette o nijeryali arkadas varken en azindan bir stoperimiz neden hizli degil

Bu başlıkta bazı arkadaşlar Terim döneminde yapılan yabancı transferleri sayıyorlar, ama çok yarım yamalak oluyor. Bu nedenle Terim döneminin tüm yabancı transferlerinin listesini yaptım isteyen mesajlarında kullanabilir, eğer birkaç hata varsa arkadaşlar ikaz etsin. Bazıları kopya olduğu için küçük harfli olanlar var:

lukunku,christian,balic,bratu,tamas,petre,felipe,pinto,abdullah,revivo,prates, Abel Xavier, Mohamed Sarr, Almaguer,Durro, Tamaş, Bratu, Frank de Boer, Mbo Mpenza, Robert Spehar, Peter Horvath, Batista, Revivo,Jerrson Gonzalz, Radu Niculscu, klodian Doro

Arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle, objektif ve şans faktöründen yoksun değerlendirme yapmak gerekiyor, hem bu sebeple eleştirenler ve eleştirmeyenler gerçekleri daha iyi görebilir.Sırf sevdiği için hocayı laf söyletmeyen, sırf hoca sevmediği için açığını bulmaya çalışanlar var.Böyle bağlı bir gözle bakacağımıza, detaylı ve mantıklı bir analizin ardından gerçekleri daha iyi anlayabilir, kim haklı kim haksızdan ziyade, Galatasaray'ın taraftarlarının görmesi gereken ortaya çıkar kanısındayım.

devre arasi bu cöpleri göndermesen ve hala bazi oyuncular icin son sans dersen kimse seni ciddiye almaz, pahali transfer gerek bu takima 30 mio dan fazla para akacak cl den biraz kaliteli transfer lütfen . scout ekibi nasil olsa bir ise yaramiyor

Hoca sadece antrenörlük işlerini yapsın ancak öyle yeterli verim alınabilir kendisinden.

Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocam bu Cris transferi nedir? Hadi adam yoktu aldık. Israr niye? Bir diğer konuda Emre çolak. Bu çocuktan bir halt olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt