Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

hadi ordan senden izin alıp galatasarylımı olduk ki senden izin alacağız fatih terimi eleştirmek için,fatih terime laf edemezsiniz derken sen galatasaraylı taraftarlara nasıl fenerli ol dersin,herkes haddini bilecek...

Lan tribune oynama sen de simdi , benim ne demek istediğimi tüm GERÇEK GALATASARAY taraftarı biliyor , eleştirmene bişey demem ama ANTU dan geldiğini bu kadar belli etme ... KUS.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Lütfen birbirinizle tartışmaya girmeyin, rahatsız olduğunuz mesajı raporlayın lütfen.

Ayrıca her raporladığınız mesaj için mesaj sahibine MYC verilmeyeceğini de aklınızda bulundurun lütfen.​

2 hafta önceki Kasımpaşa yenilgisinde çıkıp utanmadan dedin ki..Yönetim bana muhalif..Kuyumu kazıyor..Kuyunu kazdıkları için zaten sezon başında her dediğin oldu ya..

Amrabat dedin alındı..

Melo'yu geçte olsa aldılar..

Hamit geldi..

Burak dedin alındı..Umut dedin alındı..

DANY dedin alındı !!!!!!

Rieraya şans verip ayağında top tutan Baros'u bir kalemde çizdin..Necati geçen sezon şampiyonluğun baş aktörlerindendi o da gitti..Geçen sene ileride iş gören oyuncuyu Umut için sildin..Umut isterse 15 gol atsın ligde..Bana göre bir oyuncu sisteme hizmet etmiyorsa göndereceksin..Orada bir tane top tutabilen veya top dağıtan adama ihtiyaç vardı..Sen ikisini de çizdin hoca..

Sezon başından beri bu Emre ısrarına bak..Amrabat en azından fizik olarak ondan daha sağlam solda..Kafayı yiyecem ya..Hala bu çocuğu bu kanatta oynatıyor kaç defa yenilmen gerek inadını kırabilmen için???

Şimdi yönetim Sneijder ve Drogba'yı alarak sana olarak düşmanlığını tescilledi..Akıllı adamlar..Şimdi onlara da çamur atamayacağına göre..İş kaldı sana..Görelim bakalım o yüce inatlarının gücünü..

Güray şu konuda anlaşalım, "Senim imparatorluğun ona sökmez" bi hakaret değildir. Üslup biraz serttir o kadar.

Bu kulübe 5 şampiyonluk 1 Avrupa kupası, milli takıma Avrupa 3. lüğü kazandırmış bir adama Galatasaray forumlarında taktikten anlamıyor, istifa etsin demenin amacı başkadır. Bu konuda bir yaptırım gerekli.

Ilk 11'de Emre israri iyice sacmasapan bi inada dondu ,oyuncu degisikliklerini anlamakta zorlaniyorum bazen.

Güray şu konuda anlaşalım, "Senim imparatorluğun ona sökmez" bi hakaret değildir. Üslup biraz serttir o kadar.

talha üyeliğimi 14 haftalığına askıya alsana.bıktım bu saçma ligden,takımın bu halinden,fatih hocadan.

Talha biri şurada bir oyuncu maç sırasında son dakikalarında topu dışarı atsa sinirden Allah Belanı Versin XXX dese o cezayı alıyorsa! Bunun hayli hayli olması lazım..

fatih hocam senin yüzünden artık maçları bırakıyorum.çünkü bu takımda ışık yok.sneijder-drogba gelmiş nafile..takım olmak önemli.sezon başından beri bu kadar saçmalık yeter.14 hafta sonra bana bu sözleri yedirtmen dileğiyle.

modlara üyeliğimi 14 haftalığına askıya almalarını rica ediyorum.

amin

Cevap: Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

valla bazı GALATASARAY TARAFTARLARINDAN utanıyorum ayıp yaaaa fenevli kesinlikle degilim allah yazdıysa bozsun ama taraftarları ne olursa olsun şike o bu şu geneli takımın arkasında hemen satısı koymuyorlar her zaman destekliyorlar gerekirse polisle karsı karsıya geliyorlar ama destekliyorlar ben demiyorum catısalım ama DESTEK OLUN

BU SENE SAMPIYON OLAMAYABİLİRİZ(kaldıkı birinciyiz) SAMPIYPNLAR LİGİNDEN ELENEBİLİRİZ ama DİĞER SENELERİ KURTARICAZ YAPILANMA VAR SABIRLI OLUN KISACASI ADAM OLUN.....(terimi kotuleyenlere)

Nooluyor beyler. Dün imparatordu bugün yerin dibine soktunuz adamı. Fırsat mı kolluyorsunuz nedir? İşler iyi giderken tıss. Puan kaybettik mi hemen kafayı kaldırayım.

Bir de neymiş Burak'ı oynatmamış. Bari eleştirirken maçı adam gibi izleyin de onu eleştirin. Burak'ı oynatmadıysa yerine Umut-Elmander ile çıktı. Siz değil miydiniz Umut Burak aynı anda oynayamıyor diyen. Peki bugün golümüzü kim attı?

Peki Burak olsa destan mı yazacaktı? Sanki defans arkasına 50 tane top attık da Burak olmadığı için gol atamadık.

Ben eleştirilerimi söyleyeyim.

1- Oyuncu kazanmak istiyorsan maçta bir oyuncu koyabilirsin. Aynı maçta 3 oyuncuyu kazanmaya çalışırsan maçı kazanamazsın.

2- O kazanmaya çalıştığın oyuncuları 500 maç da oynatsan (Aydın-Emre ve maalesef Amrabat) kazanamazsın. İyi oyuncu olabilirler ama bu kadronun, bu sistemin oyuncuları değiller.

3- Kadronda Sneijder varsa onu önce yazarsın, sonra Selçuk yazarsın sonra da geri kalanını.

4- Sabri oynuyorsa orta sahayı geçmez. Geçerse de yaratıcı pas veremez. Hiç zorlamasın yana geriye oynasın sonra yerine dönsün. Orada iyi. Ama maç boyunca bir tane kaleye şut

çekme hakkı olsun. Belli olmaz.

5- Kalecin her topu ileri dolduruyorsa, ayağındaki topu 50% ihtimal karşıya veriyorsun demektir.

6-Rakibe baskı böyle yapılmaz. 2-3 kişi körlemesine koşmanın bir faydası olmadığını gördük. Oysa pas verebileceği yerler belli. Pas yollarını kapatırsın olur biter.

7- Yukarıda yazmıştım tekrar yazıyorum. İyi futbol kaliteli futbolcularla oynanır. Sneijder girdiği saniyede futbol oynamaya başladık.

8- Amrabat. Ne desem boş. Bu adamı belki de en çok ben savundum ama bu halimle kafayı kazıyıp o sahaya çıksam yemin ederim daha faydalı olurdum.

Herks hata yapar ama umarım haftaya hatalardan ders almış oluruz.

Teşekkür edilip yollar ayrılmalı

Bence tez kellesini vuralım. Ligde lider, Şampiyonlar Ligi'nde 2. turda, bu kulübün formasındaki yıldızların birini adam tek başına koymuş oraya, UEFA kupası kazandırmış sonuçta. Bu kadar da başarısız olmaz ki bir insan :mad:

aaa olmaz bence asalım sonucta bursa gibi tarihi olmayan sampıyon olmamıs ezik bir klup karsısında berabere kaldık ve suanda 4. sıradayız sampıyonlar liginde fenev atladı ikinci tura

şşşt ne diyon be sen dalga mı geçiyorsun hadsiz tabi puan kayıpları olacak ona bakarsan bu hafta schalke 2-1 yenildi kendi sahasında hemde golu 90 da yedi gerci kime anlatıyorum hadi vaktin gelmis senin

Sen kimsin ki bana hadsiz diyorsun :D

Sorun TSL'deki bütün takımların mal olması.Bir tane sağlam takım olsa çok rahat bize 10 puan takardı.Sen ne anlatıyorsun ki.Lider olmamız bir şeylerin iyi gittiğini göstermez.

FT yapılan yatırımı çöpe atıyor

olacak o kadar nasıl gecen hafta 10 kisi besiktası yendiysek bursada bursa gibi bir kluplede berabere kalınabilir dogal

Mevzu beraberlik, yenilgi falan değil arkadaşım. Kusura bakma da Emre gibi bi futbol özürlüsünü 90 dakika da sahada tutmanın geçerli bi özrü ve bahanesi olamaz.

Emre Çolak geçen hafta 8taşa gol attığı zaman seviniyodunuz ya , şimdi elestirirsiniz hocayı . Bugun istifa diyecekseniz geçen hafta ki galibiyete sevinmeyeceksiniz sevinmesi gereken KÖTÜ GÜN TARAFTARLARİ Dir .

Ben atılan gole göre değil verilen katkı ve verime göre değerlendirme yaparım :)

fatih terimi dokunulmaz görenler acaba kasımpaşa maçından sonra galatasaray başkanına kafa tutarken,basınının önünde meydan okurken,terbiyesizlik,saygısızlık yaparken nerdeydiniz acaba,puan kayıplarından önce bunu bir düşünün bakalım,adam kulübün sahibi sanıyor kendini,başkana saygısızlık yapan elbet taraftardan aynısını görecektir...

Kim atarsa atsın golü karşı kaleye atmıştır . !! Emreleri karıştırma bu çolak BELESOGLU değil .

Ben bunu düşünemedim sagol kardeşim

Bence tez kellesini vuralım. Ligde lider, Şampiyonlar Ligi'nde 2. turda, bu kulübün formasındaki yıldızların birini adam tek başına koymuş oraya, UEFA kupası kazandırmış sonuçta. Bu kadar da başarısız olmaz ki bir insan :mad:

İsterse CL kazandırsın.Şuan da bize fayda sağlamıyorsa teşekkür edilmeli senesonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt