Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Fatih Terim'den ne istiyorsunuz? Niye yeşil sahadan ayırmaya çalışıyorsunuz Hoca'yı?

Hocanın yapacağı iş değil başkanlık. Hoca teknik direktör olur, futbol şubesinin başına geçer, Futbol AŞ nin başına geçer, Sportif direktör olur yani futbolla ilgili heryerde olur.

Başkanlık için işadamlığı, finans, yatırım, borsa, politika gibi konularda üst seviyede bilgi ve sadece futbolcuları değil her türlü insanı idare edebilecek bir altyapıya sahip olmak gerekiyor. Yani mevcut sistemimiz gayet güzel.

Ayrıca başkanların futboldan anlaması gerekmiyor. Futboldan anlayan başkanlı kulüplerinin hali ortada.

Son 3 sezondur Ajax'da olanlari keske anlatabilsem...

Sampiyonlar ligi öncesi Eboue mutlaka 11'de olmaliydi. Sol kanata kimseyi koymaman da kötüydü ilk devrede.. Umut sevgisi sinir etti!

Sneijder'i ve Drogba'yi birlikte izletmek istemiyor nedense. :o

Keramatin onlarda degil kendinde oldugunu ispatlayacak illa ki. Muthis hamlesinden sonra yedik yine golu.

Keramatin onlarda degil kendinde oldugunu ispatlayacak illa ki. Muthis hamlesinden sonra yedik yine golu.

Ben golü yiyince inşallah Drogba'yı çıkarmaz diye duaya bile başladım... :o

Önümüzdeki maç Drogba 11 başlar umarım.

Hocam drogba'yı biraz daha erken alsan daha iyi olacaktı ..

BDK-DpsCIAABsZ_.jpg:large

Imparator.. :ayatollah:

B_cbfc9bae9eb080b1fc0c745993586ba5.jpg
B_72ca7ca0ae3f60080e935a4bc01ce549.jpg

Umut'a nasıl dayanabildi hayret ediyorum. İkinci yarıya Drogba'yla başlamalıydı.

takıntı takıntı bence sizde terim e takıntılısınız herhalde,hayır sneijder i schalke için çıkardı f,fizik olarak sneijder hala eksik çünki,ama bende terim in bazen saçma kararlar verdiğini düşünüyorum.ilk yarı sneijder in sol açığa yakın oynatması gibi.

Hey şey ne güzel. Drogba, Sneijder gelmiş, kalite yükselmiş. Takımın iki ayak bağı Amrabat ve Hamit' i en kritik dakikalarda aynı anda oynatabiliyor. Sezon başında Hamit' e belki sürekli oynatma sözü vermiş olabilir, Adanalı olarak sözü sözdür. Ama Amrabat garibinin neden hala üzerinde titrediğini anlayamıyorum. Geçen sezon bizi şampiyon yapan istikrarlı ve mantıklı bir teknik direktör, bu Fatih Terim' den 10 kat daha iyiydi.

Sneijder'den sol açık olmaz 4-4-2 oynayamıyor bu kadro halen ısrar ediyor.Takıntılarından vazgeçmesi lazım dün göz göre puan kaybediyoduk!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt