Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Umut'a nasıl dayanabildi hayret ediyorum. İkinci yarıya Drogba'yla başlamalıydı.

Umut'u nasıl 11 e koyuyor ben Onu da anlamıyorum . Umut oynayacağına tek forvet oynayalım en azından ortasahayı alırız. Umut karambol golcüsü ancak yedek olur Galatasaray'da, O da yerli olduğu icin

B_22e8e307af96e0ce8a66d401f9d0cc81.jpg

ya bakıyorumda eleştiren arkadaşlara ne güzelde (!) eleştirmişler.madem öyle acizane bende birşeyler yazıp fikirlerimi paylaşmak istiyorum.bir kere seversiniz sevmezsiniz hatta bende egosunu yüksek bulanlardanım ama hocanın kalitesine adaletine söz söylemeden bir düşünülmesi lazım.hoca ne yapmış bazılarının rüyalarında bile göremediği uefa kupasını hemde namağlup olarak (sanırım bu rekor hala kırılamadı) bir türk takımına kazandırmışalmış avrupa kupasında milli takımı yrı final oynatmış.vs vs daha sayabileceğim çok fazla başarı.şimdi açık konuşmak gerekirse aramızdan hangimiz bu başarıları elde etsek ego sahibi olmazdık.bakın aykut koca-mal da hiç bir başarı yokken adamda ego tavan yapmış.bırakında imparatorda bu kadar ego olsun.bugün dünyada ki egosu en şişkin hoca kim diye sorarsak herkes mourinho diyecektir.yani başarı ister istemez ego yu etkileyecektir.(hepimiz insanız sonuçta) biz camia olarak böyle bir değer yakalamışken bence çok aşırı derecede tepki gösteriyoruz.imparatorun oluşu kim ne derse dedin birçok kulübe örnek oldu.herkes kendi fatih terimini yaratmak adına kimlere katlanıyor bir bakın derim ben (ezikler aykut koca-mal ilişkisi gibi) adamlar zorla kendi fatih terimlerini yapmaya çalışırken biz elimizde olanın değerini bilmeliyiz diye düşünüyorum.adamlar tek başarısı türkiyede şampiyonluklar kazanmak olan alex in heykelini dikti.emin olun imparator gibi bir hocaları olsaydı taparlardı.gerçi bizim camiada hiç bir zaman böyle birşey olmaz kişiler gelip geçici baki olan ise GALATASARAYIMIZDIR.ancak bana kalırsa hocanın kredisinin ben sonsuz olduğuna inanıyorum.en azından hakettiği değeri verelim hiç olmazsa.

4-3-1-2'nin çöp olduğunu gördük .Doğru dürüst kanatımız olmasa da kanatsız sistem olmuyor.

Hey şey ne güzel. Drogba, Sneijder gelmiş, kalite yükselmiş. Takımın iki ayak bağı Amrabat ve Hamit' i en kritik dakikalarda aynı anda oynatabiliyor. Sezon başında Hamit' e belki sürekli oynatma sözü vermiş olabilir, Adanalı olarak sözü sözdür. Ama Amrabat garibinin neden hala üzerinde titrediğini anlayamıyorum. Geçen sezon bizi şampiyon yapan istikrarlı ve mantıklı bir teknik direktör, bu Fatih Terim' den 10 kat daha iyiydi.

Amrabat olmazsa topu ilerde tutamıyoruz nasıl mac izliyonuz

hoca ne yapmış bazılarının rüyalarında bile göremediği uefa kupasını hemde namağlup olarak (sanırım bu rekor hala kırılamadı) bir türk takımına kazandırmışalmış avrupa kupasında milli takımı yrı final oynatmış.vs vs daha sayabileceğim çok fazla başarı.şimdi açık konuşmak gerekirse aramızdan hangimiz bu başarıları elde etsek ego sahibi olmazdık.bakın aykut koca-mal da hiç bir başarı yokken adamda ego tavan yapmış.bırakında imparatorda bu kadar ego olsun.bugün dünyada ki egosu en şişkin hoca kim diye sorarsak herkes mourinho diyecektir.yani başarı ister istemez ego yu etkileyecektir.(hepimiz insanız sonuçta) biz camia olarak böyle bir değer yakalamışken bence çok aşırı derecede tepki gösteriyoruz.

Hakikaten herkeste tutturmuş "ego ego ego"...Yahu adam Türk diye Adanalı diye yakıştıramıyorsanız bu egoları,o zaman ırka göre insan davranışlarını kodlayın.Mourinho yapınca "oooo manyak karizma,süper koymuş lafı XD"; Fatih Terim yapınca "kendini beğenmiş,egolarına yenik düşmüş,sen kim oluyorsun ?" vb...

Bunda bile adaletimiz/standardımız yokken,bizim ülkede hocalar çok kolay harcanır; geçerli somut bir sebep bulmaya bile gerek yok.

Çünkü asıl kendi egolarımıza yenik düşen bizleriz.

Hakikaten herkeste tutturmuş "ego ego ego"...Yahu adam Türk diye Adanalı diye yakıştıramıyorsanız bu egoları,o zaman ırka göre insan davranışlarını kodlayın.Mourinho yapınca "oooo manyak karizma,süper koymuş lafı XD"; Fatih Terim yapınca "kendini beğenmiş,egolarına yenik düşmüş,sen kim oluyorsun ?" vb...

Bunda bile adaletimiz/standardımız yokken,bizim ülkede hocalar çok kolay harcanır; geçerli somut bir sebep bulmaya bile gerek yok.

Çünkü asıl kendi egolarımıza yenik düşen bizleriz.

aynen dediğin gibi kardeşim.bak adamlara vasıfsız aykuttan bir fatih terim yaratacağız diye adamlar afedersin 3 senedir g.tünü yırtıyor.düşünsene imparataorun galatasarayın değilde fenerin evladı olduğunu onlara uefayı aldığını adamlar tapardı(tövbe haşa).reijkarda gösterilen hoşgörü imparatora gösterilmiyor.yazık çok yazık.(şu bir gerçekki ezikler her ne kadar hocamıza küfür etselerde adamlar bile içten içe acaip saygı duyuyorlar.)

B_54815459c949440b09e44c79a9cbec17.jpg

aynen dediğin gibi kardeşim.bak adamlara vasıfsız aykuttan bir fatih terim yaratacağız diye adamlar afedersin 3 senedir g.tünü yırtıyor.düşünsene imparataorun galatasarayın değilde fenerin evladı olduğunu onlara uefayı aldığını adamlar tapardı(tövbe haşa).reijkarda gösterilen hoşgörü imparatora gösterilmiyor.yazık çok yazık.(şu bir gerçekki ezikler her ne kadar hocamıza küfür etselerde adamlar bile içten içe acaip saygı duyuyorlar.)

Rijkaard'ın daha az eleştirilmesinin,ona hoşgörülü davranılmasının nedeni "markacılık" tutkusudur. Total futboldan gelme olduğundan taktik açıdan bir deha gibi lanse edilip,Barcelona başarıları sonucunda Galatasaray'dan büyük gördü maalesef bir kesim onu..Fakat Barcelona'nın sisteminin hocadan ziyade kulüp köklerine dayandığı gerçeği gözardı edildiğinden fazla şey beklendi,büyütüldü ve gelinen nokta da hüsran oldu(sadece saha içi değil,disiplin anlamında teknik direktörlük açısından fundemental hataları da mevcuttu).Ayrıca o bir Avrupalıydı,Fatih Terim Anadolu çocuğu,yakıştırılamıyor bazı şeyler...

Eğer Fatih Terim fb'nin bir değeri olsaydı bugün Kadıköy'ün orta yerinde heykeli vardı. Acı ama gerçek bu...

Rijkaard'ın daha az eleştirilmesinin,ona hoşgörülü davranılmasının nedeni "markacılık" tutkusudur. Total futboldan gelme olduğundan taktik açıdan bir deha gibi lanse edilip,Barcelona başarıları sonucunda Galatasaray'dan büyük gördü maalesef bir kesim onu..Fakat Barcelona'nın sisteminin hocadan ziyade kulüp köklerine dayandığı gerçeği gözardı edildiğinden fazla şey beklendi,büyütüldü ve gelinen nokta da hüsran oldu(sadece saha içi değil,disiplin anlamında teknik direktörlük açısından fundemental hataları da mevcuttu).Ayrıca o bir Avrupalıydı,Fatih terim Anadolu çocuğu,yakıştırılamıyor bazı şeyler...

Eğer Fatih Terim fb'nin bir değeri olsaydı bugün Kadıköy'ün orta yerinde heykeli vardı. Acı ama gerçek bu...

aynen öyle kim ne derse kim olursa olsun ister f7 li ,ister bizden ister başka takımdan.bu ülke kendi evlatlarına maalesef hakettiği değeri vermiyor.ister hoca olsun ister oyuncu.bakın aynı şeyi bizlerde yapıyoruz.buraya querasma geldiğinde yer yerinden oynadı.ama ondan daha başarılı olan hakan şükürümüz o kadar değer gördümü?emin ol hakan şükür değilde adı başka birşey olsaydı ve yabancı olsaydı onu transfer ettiğimizde millet tapardı (tövbe haşa).artık her alanda biz anadoluluyuz,bizden şöyle adam olmaz,bizden şöyle avrupalı olmaz,o yüzden de bizden bi halt olmaz kafasını bırakıp kendi değerlerimizle neler yapabileceğimizi anlamamız gerekiyor.

B_7a635905ccbca7652d1fff9a657d97d2.jpg
B_fa271a8e3a4b9c9bb50da8f5525eacff.jpg

Schalke maçı için bence;

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Hamit Selçuk Melo

Burak Drogba Sneijder

Schalke maçını Engin, Emre, Sabri, Yekta gibi kafasını tekmeye sokacak yerliler ile kazanabiliriz. Ama ben umutlu değili benim tanıdığım Fatih hoca 2001 Moskova maçı gibi ilk defa bir araya gelmiş yabancı yıldızları bir araya toplayarak 'şansını deneyecektir' . Drogba veya Sneijder' i yedek bırakacak. Hamit ve Amarbat' ın yeri maalesef garanti. Riera solda adam kaçırabilir. Hamit sağda mutlaka ikinci Robben fiyaskosu yaşar eğer Eboue veya Sabri yetişemezse. Burak Yılmaz sürpriz olarak yedek kalabilir. Son hafatlardaki olumsuz Terim değişiklikleri insanı bazi olumsuz ve karamsar düşüncelere sürükleyebiliyor. Umarım şok olmayız.

Schalke maçını Engin, Emre, Sabri, Yekta gibi kafasını tekmeye sokacak yerliler ile kazanabiliriz. Ama ben umutlu değili benim tanıdığım Fatih hoca 2001 Moskova maçı gibi ilk defa bir araya gelmiş yabancı yıldızları bir araya toplayarak 'şansını deneyecektir' . Drogba veya Sneijder' i yedek bırakacak. Hamit ve Amarbat' ın yeri maalesef garanti. Riera solda adam kaçırabilir. Hamit sağda mutlaka ikinci Robben fiyaskosu yaşar eğer Eboue veya Sabri yetişemezse. Burak Yılmaz sürpriz olarak yedek kalabilir. Son hafatlardaki olumsuz Terim değişiklikleri insanı bazi olumsuz ve karamsar düşüncelere sürükleyebiliyor. Umarım şok olmayız.

Ne kullanıyosun kardeşm :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt